پنج کشور اروپایی موضع آمریکا در باره شهرک‌سازی اسرائیل را محکوم کردند

30/08/1398 11:22 ق.ظ

پنج عضو اروپایی شورای امنیت موضع آمریکا در باره شهرک‌سازی های اسرائیل را محکوم کردند جزئیات بیشتر🔽

شهرک سازی اسرائیل در بخش‌های اشغالی کرانه باختری رود اردن از سال ۱۹۶۷ تا کنون در تمام دولت‌های اسرائیلی تداوم داشته اما از زمان به روی کار آمدن بنیامین نتانیاهو با سرعت بیشتری دنبال شده است. فرانسه و بریتانیا به عنوان اعضای دائم و آلمان، بلژیک و لهستان اعضای غیردائم شورای امنیت سازمان ملل متحد در بیانیه‌ای مشترک تصریح کردند: «موضع ما در خصوص سیاست شهرک سازی اسرائیل در اراضی اشغالی فلسطین از جمله بیت المقدس شرقی تغییری نکرده و واضح...

فرانسه و بریتانیا به عنوان اعضای دائم و آلمان، بلژیک و لهستان اعضای غیردائم شورای امنیت سازمان ملل متحد در بیانیه‌ای مشترک تصریح کردند: «موضع ما در خصوص سیاست شهرک سازی اسرائیل در اراضی اشغالی فلسطین از جمله بیت المقدس شرقی تغییری نکرده و واضح و صریح است.»

نمایندگان کشورهای یاد شده در این بیانیه که پیش از نشست شورای امنیت در باره خاورمیانه منتشر شد موضع خود را اینگونه اعلام کرده‌اند: «هرگونه فعالیت شهرک سازی بر اساس حقوق بین الملل غیر قانونی است. این اقدام همچنین مخل راه حلی صلح آمیز برای تشکیل دو کشور مستقل و نیز برهم زننده چشم انداز یک صلح پایدار در منطقه است.»

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: «ما از اسرائیل می‌خواهیم که به موجب تعهدات خود به عنوان قدرت اشغالگر به کلیه فعالیت‌های شهرک سازی پایان دهد.» مایک پمپئو،‌ وزیر خارجه آمریکا روز دوشنبه به صراحت اعلام کرد که از دید دولت ایالات متحده ساخت شهرک‌های اسرائیلی در کرانه باختری رود اردن به خودی خود مغایر با مقررات بین المللی نیست. headtopics.

ادامه مطلب:
euronews_pe »

مجلس نمایندگان آمریکا دو طرح را در حمایت از معترضان در هنگ هنگ تصویب کردمجلس نمایندگان ایالات متحده شامگاه چهارشنبه دو طرح را در حمایت از حقوق بشر در هنگ هنگ و معترضان در این جزیره واقع در جنوب چین تصویب کرد. به گزارش رسانه‌های آمریکا، طرح موسوم به «قانون حقوق بشر و دمو

لوموند: قطع اینترنت در ایران نخستین نمونه از نظر پیچیدگی در جهان است«دولت چین به طور کلی روی اینترنت و تبادل داده‌ها با بیرون از کشور کنترل داشته و روسیه نیز وعده بریدن از اینترنت جهانی و راه‌اندازی شبکه ملی را داده است. اما ایران این هفته ثابت کرد که از هم اکنون در کنترل کامل اینترنت به موفقیت دست یافته است.» بله از تدارکاتی یعنی پول ملت در چندین سال برای قطه دسترسی اون ها به حق طبیعشون و سلب هر نوع حقوق بشر به کار بردن زده نت رو کلا قطع کرده کجاش پیچیده س! عصر یخبندان !

پیام اسرائیل به مردم ایران: ما در کنار شما ایستاده‌ایمپیام اسرائیل به مردم_ایران: ما در کنار شما ایستاده‌ایم پیام وزیر خارجه اسرائیل به مردم آزادی‌خواه ایران: «شما مردم ایران توسط رژیم سرکوبگر آخوندی به گروگان گرفته شده‌اید، و شما این رژیم را نمی‌خواهید. ما در کنار شما ایستاده‌ایم.» شما جیب مارو نزن، وایسادنت پای ما پیشکش

عفو بین‌الملل: شهرک‌سازی اسرائیل در فلسطین جنایت جنگی استسازمان عفو بین‌الملل در واکنش به موضع اخیر آمریکا در قبال توسعه شهرک‌های یهودی‌‌نشین توسط در خاک فلسطین، این پروژه را جنایت جنگی دانست. - خبرگزاری آناتولی

حمله هوایی اسرائیل به مواضع ایران در سوریهوزارت دفاع اسرائیل می گوید روز چهارشنبه به تلافی راکت های شلیک شده از سوریه حملات 'وسیعی' علیه نیروهای قدس ایران و نیروهای مسلح سوریه انجام داده است. سوریه این حمله را 'سنگین' توصیف کرد و یک خبرنگار خبرگزاری فرانسه در دمشق گفت صدای چند انفجار مهیب را شنیده است.

روسیه: اسرائیل وضعیت در سوریه را بد‌تر می کند

نمایندگان پنج کشور اروپایی در سازمان ملل متحد به صورت تلویحی و بدون اشاره مستقیم به واشنگتن، تصمیم آمریکا برای مشروعیت بخشی به شهرک‌سازی‌های اسرائیل را محکوم کردند.

فرانسه و بریتانیا به عنوان اعضای دائم و آلمان، بلژیک و لهستان اعضای غیردائم شورای امنیت سازمان ملل متحد در بیانیه‌ای مشترک تصریح کردند: «موضع ما در خصوص سیاست شهرک سازی اسرائیل در اراضی اشغالی فلسطین از جمله بیت المقدس شرقی تغییری نکرده و واضح و صریح است.»

نمایندگان کشورهای یاد شده در این بیانیه که پیش از نشست شورای امنیت در باره خاورمیانه منتشر شد موضع خود را اینگونه اعلام کرده‌اند: «هرگونه فعالیت شهرک سازی بر اساس حقوق بین الملل غیر قانونی است. این اقدام همچنین مخل راه حلی صلح آمیز برای تشکیل دو کشور مستقل و نیز برهم زننده چشم انداز یک صلح پایدار در منطقه است.»

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: «ما از اسرائیل می‌خواهیم که به موجب تعهدات خود به عنوان قدرت اشغالگر به کلیه فعالیت‌های شهرک سازی پایان دهد.»

مایک پمپئو،‌ وزیر خارجه آمریکا روز دوشنبه به صراحت اعلام کرد که از دید دولت ایالات متحده ساخت شهرک‌های اسرائیلی در کرانه باختری رود اردن به خودی خود مغایر با مقررات بین المللی نیست.

موضع جدید دولت آمریکا در قبال شهرک سازی‌های اسرائیل در کرانه باختری رود اردن همانند به رسمیت شناختن بیت المقدس به عنوان پایتخت اسرائیل و نیز تایید حاکمیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان گامی دیگر در جهت جدایی آشکار از خط مشی مرسوم دیپلماتیک در این کشور به حساب می‌آید.

این در حالیست که وزیر خارجه آمریکا در توجیه این تصمیم گفته است: «موضع‌گیری‌های ایالات متحده آمریکا درباره شهرک‌سازی در کرانه باختری- که اسرائیل در جنگ سال ۱۹۶۷ آن را در اختیار گرفت- تا کنون به یک شکل نبوده است به طوری که جیمی کارتر دموکرات آن را مغایر با مقررات بین‌الملل توصیف کرده است و رونالد ریگان جمهوری‌خواه گفته بود که آن را ذاتاً غیرقانونی نمی‌داند.»: