پمپئو در دیدار با نتانیاهو: برای مقابله با تهدیدات ایران تلاش می‌کنیم

26/07/1398 02:45 ب.ظ

اسرائیل نگران است که خروج نیروهای آمریکایی از شمال شرقی سوریه باعث گسترش نفوذ ایران یا متحدان ایران در سوریه شود و تهران از خلاء خروج نیروهای آمریکایی از شمال سوریه بهره مند شود.

اسرائیل نگران است که خروج نیروهای آمریکایی از شمال شرقی سوریه باعث گسترش نفوذ ایران یا متحدان ایران در سوریه شود و تهران از خلاء خروج نیروهای آمریکایی از شمال سوریه بهره مند شود. سفر مایک پمپئو به اسرائیل با این هدف صورت می گیرد که به این کشور اطمینان دهد که خروج نیروهای آمریکایی از بخش‌هایی از سوریه به معنای بی توجهی به نگرانی‌های اسرائیل نیست.

وزیر خارجه آمریکا در این دیدار گفت: «ما ایده‌هایمان را درباره ثبات در خاورمیانه و تلاش‌های آتی‌مان برای مبارزه مشترک با تمام چالش‌هایی را که در خاورمیانه با آن روبروییم با یکدیگر مورد بررسی قرار دادیم.»

مایک پمپئو ساعاتی پس از توافق میان واشنگتن و آنکارا برای متوقف کردن حملات ترکیه علیه کردهای سوریه، دیدار کردند. اسرائیل نگران است که خروج نیروهای آمریکایی از شمال شرقی سوریه باعث گسترش نفوذ ایران یا متحدان این کشور در سوریه شود و تهران از خلاء خروج نیروهای آمریکایی از شمال سوریه بهره مند شود.

بنیامین نتانیاهو در این دیدار در پاسخ به سوالی درباره توافق آتش بس پنج روزه ترکیه در حملاتش علیه کردهای سوریه گفت که امیدوار است همه چیز به بهترین نحو پیش برود. سیاست‌های جدید ترامپ از جمله برکنار کردن جان بولتون، مشاور امنیت ملی کاخ سفید که حامی حمله نظامی به ایران بود، عدم واکنش نظامی آمریکا به حملات به تاسیسات نفتی عربستان سعودی و همچنین خروج نیروهای آمریکایی از بخش‌هایی از سوریه، اسرائیل را درباره سیاست‌های خاورمیانه‌ای دونالد ترامپ نگران کرده است. headtopics.

ادامه مطلب:
euronews_pe »

درخواست اخراج قطر از اتحادیه عرب در واکنش به حمایتش از حمله ترکیه به سوریهدر پی حمایت دوحه از حمله ترکیه به شمال شرق سوریه، بسیاری از فعالان سوری و دیگر کشورهای عربی در عالیه اگه منزویش کنند هردو مثل همند ساپورت کننده یک مشت تروریست اخوان ال ترو بست هستند درخواست اخراج عربستان سعودی از اتحادیه عرب به دلیل حمله به یمن خيلي هم خوب

ابراز نگرانی پمپئو از پایان یافتن معاهده تجارت تسلیحاتی ایران در سازمان مللپمپئو: *بدلیل توافق[هسته‌ای] ناقص ایران، معاهده تجارت تسلیحات ایران،ظرف یک سال منقضی خواهد شد *روسیه و چین قادر خواهند بود تا به ایران تسلیحات پیشرفته بفروشند *ایران آزاد خواهد بود تا به هر کسی تسلیحات بفروشد *رقابت تسلیحاتی جدید در خاورمیانه آغاز خواهد شد

واقعیت‌هایی از داخل ایران| فروش مرغ ۵۰۰ تومان بالاتر از نرخ مصوب

واقعیت‌هایی از داخل ایران| فروش مرغ ۵۰۰ تومان بالاتر از نرخ مصوب

تردد بیش از ۳ میلیون نفر از مرزهای ایران/ افزایش روند بازگشت زائران/ مشکل امنیتی نداشتیمرئیس ستاد اربعین وزارت کشور گفت: از روز اول محرم تاکنون بالغ بر بیش از ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر برای زیارت عتبات عالیات از مرزهای کشور خارج شدند.

خودکشی پناهنده افغان در استرالیا دو سال بعد از منتقل شدن از جزیره مانوسیک پناهنده افغان که دو سال قبل از جزیره مانوس برای درمان به استرالیا منتقل شده بود، با پریدن از اتاق هتلش در شهر 'بریزبن' خودکشی کرد. سید میرویس روحانی ۳۲ ساله، که گفته شده از مشکل روانی رنج می‌برد، روز سه‌‌شنبه (۱۵ اکتبر) با پریدن از طبقه ۲۲ هتلی به زندگی خود پایان داد. آقای روحانی دارای مدرک پزشکی از چین بوده است. مسخرست، با این همه شکنجه روحی که به پناهجویان به طور قانونی اعمال میشه تا بله طرف خودش انصراف بده و بره، مگه میشه ادم مشکل روانی پیدا نکنه؟ خود دولت استرالیا مسئول ایجاد مشکلات روانی توی این فرد بوده