پلاستیک به جای ایربگ!/ با رینگ اسپرت و رنگ، خودرو ایمن نمی‌شود

04/12/1400 11:37 ق.ظ

پلاستیک به جای ایربگ! عضو هیات رییسه مجلس: *خودروسازان داخلی پلاستیک به جای ایربگ گذاشته‌اند و می‌گویند ماشین با کیفیت تولید کرده‌ایم *با رینگ اسپرت و رنگ، خودرو ایمن نمی‌شود *این کارها کلاه گذاشتن روی سر مردم است

عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی با انتقاد شدید از عملکرد خودروسازان داخلی گفت: خودروسازان داخلی پلاستیک به جای ایربگ گذاشته‌اند و می‌گویند ماشین با کیفیت تولید کرده‌ایم. با استفاده از رینگ اسپرت و اسپری رنگ، روی سپر و گلگیر ماشینی که تکنولوژی آن مربوط به ۴۰ گذشته است، نمی‌توان گفت که ماشین جدید و ایمن تولید کرده‌ایم. وی با بیان اینکه هرجایی که انحصار باشد، خروجی آن برای مردم خوب نیست و باعث می‌شود از انحصار سوءاستفاده شود، افزود: در صنعت خودرو، انحصار وجود دارد و تولید خودروهای بی کیفیت و گران جان مردم را به خطر انداخته است و مال مردم را به تاراج می‌برد.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: خروجی صنعت خودروسازی کشور در چند دهه اخیر به شکلی است که جان و مال مردم تحت شعاع قرار گرفته و برای همه مشکل‌ساز شده است. یوسفی با بیان اینکه مجلس به دنبال این است تا با واردات حداقلی، تابوی واردات خودرو به داخل کشور شکسته شود، عنوان کرد: مجلس به جدیت پیگیر بحث واردات محدود خودرو به ویژه خودروهای حمل بار و ناوگان حمل و نقل عمومی است تا فتح بابی برای واردات سایر خودروها به داخل کشور باشد.

وی با بیان اینکه آمار تلفات تصادفات و مرگ و میر مردم در خودروهای داخلی بسیار وحشتناک و ناراحت کننده است، گفت: رشد آمار تلفات بیانگر این است که حرف‌ خنده‌دار برخی از خودروسازان داخلی مبنی بر بازشدن ایربگ خودروها، شوخی تلخی است که با جان مردم می‌شود. headtopics.com

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی بیان کرد: خودروسازان داخلی پلاستیک به جای ایربگ گذاشته‌اند و می‌گویند ماشین با کیفیت تولید کرده‌ایم. با استفاده از رینگ اسپرت و اسپری رنگ روی سپر و گلگیر ماشینی که تکنولوژی آن مربوط به ۴۰ گذشته است، نمی‌توان گفت که ماشین جدید و ایمن تولید کرده‌ایم.

ادامه مطلب:
isna_farsi »

زرتشت احمدی راغب با وجود ابتلا به کرونا بازداشت شدزرتشت احمدی راغب با وجود ابتلا به کرونا بازداشت شد ▪️بنا بر گزارش‌ها، مأموران امنیتی ضمن تفتیش خانه آقای احمدی راغب، وسایل شخصی او را توقیف کرده و با خود برده‌اند و این فعال مدنی را به مکانی نامعلوم انتقال داده‌اند. ⬇️ بیشتر بخوانید: چقدر خوشحال بودم که تو فیلم تجمع کارگران دیدمش ،نیم ساعت نگذشت که خبرش را اینجا خوندم،این طنز زمانه ماست که ازادی مخالفان در جمهوری اسلامی به ساعتها و دقیقه ها بستگی داره

آموزش زبان مادری یا آموزش به زبان مادری؟ حق با کیست؟

دومای روسیه با اعزام نیروی نظامی به شرق اوکراین موافقت کرد | DW | 22.02.2022پارلمان روسیه با استقرار نیرو در شرق اوکراین موافقت کرد. این رای پاسخی به درخواست ولادیمیر پوتین برای اعزام نیرو به این منطقه برای کمک به جدایی‌طلبان طرفدار روسیه است. اتحادیه اروپا از تحریم‌های سختی علیه روسیه خبر داد.

پارلمان روسیه با اعزام نیروی نظامی به خارج از کشور موافقت کردشورای فدراسیون روسیه با درخواست ولادیمیر پوتین برای فعالیت ارتش در خارج از کشور موافقت کرد. - خبرگزاری آناتولی

اسرائیل: ایران پهپادهای ارسالی به ونزوئلا را به مهمات هدایت‌شونده مجهز می‌کندبنی گانتز می‌گوید ایران مهمات هدایت‌شونده دقیق برای پهپادها و سایر مدل‌های مشابه از پرنده‌های ریز هدایت‌پذیر از راه دور را برای ونزوئلا فراهم کرده و این روند ادامه دارد. خواب میبینید؟ یادیوانه‌اید

آزادیخواه: محتوای طرح صیانت نسبت به آنچه که مجلس به آن رأی داده تغییر کرده استآزادیخواه، نماینده مجلس: *محتوای طرح صیانت نسبت به آنچه که مجلس به آن رأی داده تغییر کرده است *این طرح باید از کمیسیون مشترک به صحن مجلس بازگردد *همه ما موظف هستیم که به قانون عمل کنیم *ما حق نداریم خلاف آنچه که به آن قسم خورده‌ایم عمل کنیم

مجتبی یوسفی در گفت و گو با ایسنا، با گلایه شدید از عملکرد خودروسازان داخلی اظهار کرد: پس از گله مقام معظم رهبری از عملکرد خودروسازان، مجلس به برخی از خط قرمزهای خودروسازان نیز ورود کرده است.

وی با بیان اینکه هرجایی که انحصار باشد، خروجی آن برای مردم خوب نیست و باعث می‌شود از انحصار سوءاستفاده شود، افزود: در صنعت خودرو، انحصار وجود دارد و تولید خودروهای بی کیفیت و گران جان مردم را به خطر انداخته است و مال مردم را به تاراج می‌برد.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: خروجی صنعت خودروسازی کشور در چند دهه اخیر به شکلی است که جان و مال مردم تحت شعاع قرار گرفته و برای همه مشکل‌ساز شده است.

یوسفی با بیان اینکه مجلس به دنبال این است تا با واردات حداقلی، تابوی واردات خودرو به داخل کشور شکسته شود، عنوان کرد: مجلس به جدیت پیگیر بحث واردات محدود خودرو به ویژه خودروهای حمل بار و ناوگان حمل و نقل عمومی است تا فتح بابی برای واردات سایر خودروها به داخل کشور باشد.

وی با بیان اینکه آمار تلفات تصادفات و مرگ و میر مردم در خودروهای داخلی بسیار وحشتناک و ناراحت کننده است، گفت: رشد آمار تلفات بیانگر این است که حرف‌ خنده‌دار برخی از خودروسازان داخلی مبنی بر بازشدن ایربگ خودروها، شوخی تلخی است که با جان مردم می‌شود.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی بیان کرد: خودروسازان داخلی پلاستیک به جای ایربگ گذاشته‌اند و می‌گویند ماشین با کیفیت تولید کرده‌ایم. با استفاده از رینگ اسپرت و اسپری رنگ روی سپر و گلگیر ماشینی که تکنولوژی آن مربوط به ۴۰ گذشته است، نمی‌توان گفت که ماشین جدید و ایمن تولید کرده‌ایم.

یوسفی ادامه داد: این کارها کلاه گذاشتن روی سر مردم است و شوخی‌های تلخی است که با جان مردم می‌شود. مجلس به جدیت به این خط قرمزهای صنعت خودروسازی ورود کرده است و امیدواریم با پیگیری‌هایی که انجام می‌شود، شاهد ارتقای سطح کیفی خودروهای داخلی باشیم.

وی ادامه داد: دستگاه قضایی، سازمان بازرسی کل کشور و دادستان کل کشور نیز به این موضوع ورود کرده‌اند تا شاهد حل مشکلات صنعت خودرو در بحث قیمت و کیفیت باشیم. در این زمینه خوشبختانه عزم خوبی در کشور به وجود آمده است و ما نیز در مجلس به شدت پیگیر هستیم تا عملکرد خودروسازان داخلی اصلاح شود.