روز ۳۰ دی ۱۴۰۰، حدود دو سال پس از آن که «صدف خادم»، بوکسور زن ایرانی به دلیل مبارزه روی رینگ بوکس و ترس
به جز برخی روایتهای شفاهی، مدرکی مکتوب از فتوای آیتالله خمینی، نخستین رهبر جمهوری اسلامی در مورد حرام بودن این رشته ورزشی وجود ندارد. البته برخی از مراجع تقلید مانند «ناصر مکارم شیرازی» این رشته ورزشی را «حرام»سه ماه پس از مرگ آیتالله خمینی در سال ۱۳۶۸، فدراسیون بوکس ایران بار دیگر حیات خود را پیدا کرد؛ این بار با ریاست «احمد ناطق نوری» که تا سال ۱۳۹۶ بدون رقیب ریاست این فدراسیون را برعهده داشت.
«آیبا» به عنوان متولی بوکس جهان برای نخستین بار و برخلاف سایر فدراسیونهای بینالمللی، پیش از آن که کشورهای اسلامی بستههای پیشنهادی خود برای حضور زنان مسلمان در این رشته ورزشی را ارایه کنند، خود درها را به روی آنها گشود. صالحی به عدم فعالیت بوکس زنان در ایران اشاره کرده بود: «این یک زیادهروی نیست. اگر بوکس زنان تا سه سال دیگر در ایران راهاندازی نشود، فدراسیون ایران به صورت کامل امتیازش را از دست خواهد داد.»
، حضور صدف خادم در فرانسه را «غیرقانونی» دانست و مدعی شد به محض بازگشت او به ایران، مراجع قضایی و امنیتی با او برخورد خواهند کرد.زنان بوکسور ایران در طول تمام سالهای اخیر بازیچه دست مدیران ورزش و سیاستهای جمهوری اسلامی بودهاند.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
منبع: RadioFarda_ - 🏆 13. / 51 ادامه مطلب »
منبع: VOA Farsi صدای آمریکا - 🏆 17. / 51 ادامه مطلب »
منبع: iranwire - 🏆 4. / 63 ادامه مطلب »
منبع: bbcpersiansport - 🏆 16. / 51 ادامه مطلب »
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »