پرونده آزار جنسی دانش‌آموزان اهری؛ معلم آزارگر آزاد، روزنامه‌نگارِ افشاگر در بند

16/09/1400 09:32:00 ب.ظ

معلم آزارگر در پاسخ به اعتراض خانواده های دانش‌آموزان نسبت به انکار تجاوز جنسی توسط وی گفته است: «من جانباز هستم و آشنایان زیادی دارم و قانون نمی‌تواند من را مجازات کند.» اخبار_ایران حقوق‌_کودکان

همچنین به گفته یک منبع مطلع، «علی فاضلی»، دادستان جدید اهر و «حامد علیپور»، وکیل دانش‌آموزان آزاردیده، در تبانی با هم تلاش می‌کنند ماهیت اتهامات پرونده را تغییر داده و متهم را تبرئه کنند.

روز ۳۱ شهریورماه سال ۱۴۰۰ و در پی افشای آزارجنسی دانش‌آموزان مدرسه‌ای روستایی در استان آذربایجان شرقی، خانواده دو تن از دانش‌آموزان با ثبت شکایت از معلم آزارگر، خواستار مجازات متهم شدند. این حادثه پس از امتناع دانش‌آموزان از رفتن به مدرسه آشکار شد.

پیش‌تر یکی از والدین دانش‌آموزانِ آزاردیده در گفت‌وگو با «ایران‌وایر»، گفته بود: «ج.الف روز چهارشنبه [۳۱شهریور۱۴۰۰] به من زنگ زد و گفت سال تحصیلی جدید شروع شده و باید فرزندم را به مدرسه بفرستم؛ اما پسر یازده ساله‌ من حاضر به رفتن به مدرسه نبود. پسرم می‌گفت از رفتن به مدرسه می‌ترسد. او نهایتا با اصرار مادرش گفت که دلیل مخالفتش با رفتن به مدرسه، بارها تجاوز معلم مدرسه به او و سایر دانش‌آموزان در دو سال گذشته است.»

با مطلع شدن والدین دانش‌آموزان از آزارهای جنسی این معلم، اهالی روستا با حضور در مدرسه معلم را بازداشت و تحویل نیروی انتظامی می‌دهند. به گفته والدین کودکان آزاردیده، معلم آزارگر پیش از رسیدن نیروی انتظامی به صورت ضمنی آزارجنسی دانش‌آموزان را پذیرفته و از خانواده‌ها خواسته است این مسئله را افشا نکنند.

ادامه مطلب:
ایران وایر »
Loading news...
Failed to load news.

ویدیوها : حمله پهپادی روسیه به کی‌یف؛ ساکنان آپارتمانی تخریب سکونت‌گاه خود را به نظاره نشسته‌اند

ویدیوها : در این ویدئو گوشه‌ای از حملات موشکی و پهپادی روسیه به اوکراین در بامداد سه‌شنبه ۳۰ مه به تصویر کشیده شده است. ادامه مطلب >>

محکومیت هشت نفر در پرونده کرسنت/ بازداشت ۱۳۰ نفر در اعتراضات اصفهانبازداشت ۱۳۰ نفر در اعتراضات اصفهان سخنگوی قوه قضاییه: ۱۳۰ نفر در ماجرای اصفهان بازداشت شده بودند و قرار برایشان صادر شده بود وبرخی بلافاصله آزاد و دیروز هم اکثر آنها آزاد شدند.جز افرادی که تیراندازی مسلحانه داشتند بقیه با قرار کفالت و وثیقه آزاد شده بودند پدر سوخته کدام فرد در اصفهان بغیر از بسیج و لباس شخصی ها شلیک کرده ؟

دلار ۳۱ هزارتومانی؛ رئیسی: دستگاه‌های اطلاعاتی پیگیر معرفی عاملان افزایش نرخ ارز هستندزمانی که «سلطان سکه» در اوایل تابستان سال ۱۳۹۷ بازداشت شد، قیمت هر قطعه تمام سکه طلا ۲.۹ میلیون تومان و نرخ آزاد دلار نیز ۸ هزار تومان بود. معرفی میکنم : خامنه ای محل اختفا زیرزمین پاستور اسکل کردن و سر کار گذاشتن همیشگی ...

فدراسیون بین‌المللی تنیس: قصد نداریم در واکنش به ماجرای پنگ شوای ۱.۴ میلیارد چینی را مجازات کنیمخانم پنگ که در گذشته رتبه اول رنکینگ تنیس زنان جهان در تنیس دونفره را داشت، پس از افشاگری‌هایش مبنی بر اینکه ژانگ گائولی، معاون سابق نخست وزیر چین او را مورد آزار جنسی قرار داده، برای چندین هفته در انظار عمومی دیده نشد.

در تجمعات اصفهان حدود ۱۳۰ نفر بازداشت شدند/ نمی‌توانیم اسم اغتشاش‌گران را «مردم» بگذاریمسخنگوی قوه قضائیه تاکید کرد: در ماجرای تجمع اصفهان نزدیک ۱۳۰ نفر بازداشت شده بودند و برایشان قرار صادر شده و برخی هم بلافاصله آزاد شدند. دیروز برخی از این ۱۳۰ نفر هم آزاد شدند. به جز افرادی که تیراندازی داشتند و جرم‌شان به نحوی که مخل امنیت است بقیه با قرار کفالت آزاد شدند یا در جریان آزادی هستند.

در حمله‌ هوایی ارتش عراق 6 تروریست داعشی در استان الانبار کشته شدندهمزمان با اعلام کشته شدن 6 عنصر تروریستی در حمله هوایی ارتش عراق در استان الانبار در غرب این کشور، مصطفی الکاظمی، نخست‌وزیر عراق تاکید کرد که هیچ‌کس فراتر

یکی از مظنونان به قتل جمال خاشقجی در فرودگاه پاریس دستگیر شدفرد مظنونی که گمان می‌رود از اعضای تیمی است که جمال خاشقچی، روزنامه‌نگار منتقد عربستان سعودی را در کنسولگری این کشور در استانبول به قتل رساند، در فرودگاه پاریس دستگیر شد. غرب آمریکا در حال فشار به عربستان هستند تا تغییر ات سیاسی و منطقه ای خود را نا تمام بگذارد آری غرب در حال باخت در برابر روسیه و چین هست برای همین دست به هر بهانه ای می زند تا جلوی شکست خود را بگیرد دستگیر شد