پرسش طعنه‌آمیز کاربران: رهبر شیعیان جهان کیست؟ | DW | 07.03.2021

17/12/1399 05:06 ب.ظ

دیدار پاپ و آیت‌الله سیستانی بازتابی جهانی یافت. این دیدار در ایران نیز بحث‌های متنوعی برانگیخته است. اما سخنان شماری از کاربران در شبکه‌های اجتماعی متوجه رهبر جمهوری اسلامی است که به اعتقاد آن‌ها 'از قافله عقب است.'

دیدار پاپ و آیت‌الله سیستانی بازتابی جهانی یافت. این دیدار در ایران نیز بحث‌های متنوعی برانگیخته است. اما سخنان شماری از کاربران در شبکه‌های اجتماعی متوجه رهبر جمهوری اسلامی است که به اعتقاد آن‌ها 'از قافله عقب است.' دیدار رهبر کاتولیک‌های جهان و مرجع عالی شیعیان در نجف، پشت درهای بسته و بدون تشریفات روز شنبه ۶ مارس (۱۶ اسفند) توجه بسیاری از رسانه‌ها و مردم جهان را به خود جلب کرد. بسیاری این دیدار را"تاریخی" خواندند.

در عراق به مناسبت دیدار پاپ فرانسیس و آیت‌الله علی سیستانی ششم مارس را"روز ملی تسامح و همزیستی" اعلام کردند.

دویچه وله فارسی را در اینستاگرام دنبال کنید برخی نیز انتقادات را به رویکرد بسته جمهوری اسلامی با حوزوی‌های ایران کشاندند: «اون وقتی که آقایان هرکس رو که عشق‌شان می‌کشید از مراجع جایزالتقلید اعلام می‌کردند، هرکس را هم عشق‌شان می‌کشید از مرجعیت ساقط، باید فکر امروز را می‌کردند! امروزی که نظرشان برای دنیا که هیچ، حتی برای متشرعین داخل هم چندان ارزشی ندارد.»

مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم اما در بیانیه‌ای که در شبکه‌های اجتماعی بازتاب داشت به مناسبت دیدار آیت الله سیستانی و پاپ فرانسیس نوشت که اینک فرصتی مغتنم برای عالمان شیعی، روحانیت، حوزه‌های علمیه و تشکل‌های حوزوی فراهم شده است تا با الگو قرار دادن این دیدار،گفتگوی بین‌الادیان و بین‌المذاهب را با جدیتی بیش‌تر پیگیری کنند. headtopics.

ادامه مطلب:
dw_persian »

اسب سفيد مي تونه اسب سياه رو بزنه داداش رهبر قافله خوده سید علی اینقدر سخت و دردناکه فهمیدنش براتون 🖐️ اونی که عقبه پاپه نه.... اگه یکم هم سعی کنه شاید بتونه رهبر و زیارت کنه ... والسلام به چه علت از قافله عقب است مگر در این قافله چیست که یخن پاره میکنید؟ دولت جمهوری اسلامی ایران پیام خرسندى اش را براى دولت عراق فرستاده. ديگر شما چه میخواهید؟

پرسش اساسی: عامل اصلی تفرقه کیست.؟ و چه کسانی سود میبرند ؟ جواب من : عامل تفرقه انگلیس اخوند پرور، المان و فرانسه و هر سه اینها از تفرقه سود کلان میبرند. شرم بر شما که از رژیم پاسداران جانی حمایت میکنید اين ديدار يك ديدار عادي وبي مصرف براي مردم عراق است حتي ميتواند هزينه هايي نيز براي آنها دنبال داشته باشد مهم وضعيت زندگي ورفاه اجتماعي است والا عراق كشور هزار ملت وهزار فرقه است

اما این سفر نشان داد که پاپ هم میخواهد از نامی ایرانی خطر ناک کشور های شیعه ای عرب را بدوشد.ایرانی که تا حال اتمش آهنین نیست و تا ۵۰ سال نمیتواند راکت های خود را سر گلوله ای اتومی پمپ کند.جنگی وذهبی خطرناک تر از جنگی اتمی است.شما میتوانید کشور های اسلامی را با اسلام ازبین ببرید این پیرمردها به زودی خواهند مرد اما تاریخ از سیستانی ها به نیکی یاد خواهد کرد.

سه پرسش درباره برنامه سه‌مرحله‌ای روحانی برای بازگشت به برجام | DW | 21.04.2021روحانی بار دیگر بر اجرای برجام تاکید کرده و گفته است که ایران اجرای برجام را می‌خواهد، 'نه یک کلمه بیش و نه یک کلمه کم'. این در حالی است که مذاکرات کارگروه‌ها بر سر لغو تحریم‌ها و اجرای تعهدات برجامی ایران ادامه دارد. خیلی آمریکا و اروپا دوس دارن ایران برگرده به برجام تا ماشه کشی کنن ، نه ؟ بایدنم‌واسه همین نامه از شورای امنیت پس گرفت ؟ دلتون واسه بتون ریختن لو دادن اطلاعت اقتصادی تنگ شده نه ؟ اسرائیل باید شخص خامنه_ای و پاسدارانش را هدف موشکی یا با هر ابزار دیگر قراردهد ، نترسید شخص خامنه ای و تعدادی از پاسدارنش را بزنید و از میان بردارید.تا خامنه ای هست جنگ های کثیف نیابتی هست و موشک پرانی و باجگیری از اروپا و آمریکا هست.پس نترسید خامنه ای را به هلاکت برسانید .

عقب که نموندیم اصلا نیستیم که عقب بیفتیم اسلام ما و اسلام است الله سیستانی یکی است وحدت در قرآن ، نهج ابلاغیه ، منابع فقهی فقط در شعور متفاوتیم شعور است که جایگاه را تعریف می کند تکبر,غرور و خود برتربینی مشمئز کننده ی غرب در این توئیت موج میزنه. پاپتان را قافله سالار و دیگر رهبران دینی را نزدیک به او یا دور از او میدانید.

نه سیستانی به ایران خواهد رفت ونه هم خامنه ای به نجف.هردوازپوتین نویچوک میخرند تا یکدیگر خود را خنثی کنند.ما و شما در تخته ای شطرنج بازی میکنیم.اما امدن پاپ در عراق نشان داد که سیستانی مورد حمایت و اسیر امریکا و انگلیس و اروپا و واتیکان است .اگر بچه بازیگوش باشد اسراییل جزا میدهد

پاپ: دیدار با سیستانی مایه خوشایند روحی‌ام شدپاپ فرانسیس رهبر کاتولیک‌های جهان روز دوشنبه ۱۸ اسفند (۸ مارس) دیدارش با علی سیستانی، از مراجع منتفذ شیعیان عراق، را مایه «خوشایند روحی» خود خواند. پاپ رید به هیکل رهبر موقت خودخوانده دنیای اسلام با این کارش گفت که ما تو را آدم حساب نمیکنیم و دنیا هم قبول کرد . ایرانی حالا نوبت تو است که این تیم مافیای دینی را به چاه جمکران پهلوی اقوامش بیاندازی و رویش هم همه ایرانیها بله ..... سیستانی حتی یک لیوان آب نگذاشته بود برای مهمان خود چهره کثیف و حمام نرفته و بی تربیت او و طرز مهمان نوازی او نشان از این دارد که مسلمان دشمن کافر است و شوخی هم ندارد گفتم که؛ برای کسب اعتبار و ایجاد تفرقه اومده بود

پیشنهاد دو میلیون دلاری در حراج نخستین پست توییتری | DW | 07.03.2021اولین پست توییتری متعلق به جک دورسی، مدیرعامل توییتر است. سند دیجیتال این پست توسط خود او به حراج گذاشته شده است. روز پیش، ارزش این پست توییتری صد هزار دلار بود. اکنون فردی پیشنهاد خرید دو میلیون دلاری آن را داده است. sinaEstavi This man is sinaEstavi He is commander of BRGArmy در مقابل این پست ببخشید بی ادب می شم تنها می شود گفت: ای دنیا گاییدمت! چرا اینقدر اختلاف طبقاتی، چرا اینقدر اختلاف در ارزش ها. آخه بی ناموس این پول رو خرج فقیران دنیا کن؟!

شمار مبتلایان به کرونای جهش‌یافته انگلیسی در ایران به ۳۴۰ نفر رسید | DW | 07.03.2021قاسم جان‌بابایی، معاون درمان وزارت بهداشت ضمن هشدار درباره ویروس جهش‌یافته انگلیسی کرونا گفت که تا کنون ۳۴۴ بیمار مبتلا به گونه انگلیسی این ویروس در کشور شناسایی شده‌اند و 'وضعیت در استان خوزستان خیلی وخیم است'.