پذیرش تنها راه کنار آمدن با «سوگ» است

  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 49 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 23%
  • Publisher: 63%

یک روانشناس گفت: در مرحله پذیرش فرد از آن چیزی که از دست داده می‌خواهد دل بکند و آن را ترک کند که این مرحله شروع یک دنیای جدید است و فرد می‌تواند به آرامش برسد.

ایران اخبار, ایران سرفصلها

«حسین رحمانی» در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: سوگ یک فرایند است که با از دست دادن عزیزان یا تجربه مصیبت‌هایی مثل جدایی، مرگ یا هرگونه از دست دادن‌های خاص می‌تواند برای فرد به وقوع بپیوندد.

این روانشناس افزود: فرایند سوگ دارای یک سری مراحل است که در پنج مرحله خلاصه می‌شود،مرحله اول شوک و انکار است. در این مرحله فرد اتفاق رخ داده را نمی پذیرد و در حالت شوک و تعجب قرار دارد و نمی‌خواهد چنین اتفاقی را بپذیرد. انکار معمولا از عدم قبول واقعیت ناشی می‌شود یا به دنبال یک تفسیر جدید نسبت به آن رویداد یا واقعه داشته است. یعنی تفسیری دور از واقعیت و متناسب با میل خود، به طوری که ممکن است کاملا متضاد با اتفاق رخ داده باشد.

رحمانی گفت: مرحله سوم خشم و عصبانیت است که در این مرحله فرد احساسات خشم و عصبانیت خود را تجربه می‌کند ممکن است این موضوع به دلیل خسارت یا اتفاقی که روی داده، باشد؛ حتی ممکن است افراد در این مرحله به دنبال انتقام نیز باشند. وی گفت: مرحله پنجم، بازسازی است. این مرحله می‌تواند در همان پذیرش خلاصه شود. در این مرحله فرد تلاش می‌کند به زندگی عادی برگردد و از رویاها و آرزوهای جدید استفاده کند تا بتواند یک زندگی جدید برای خود و اطرافیان بسازد. یک سری راهکارهای مقابله‌ای هم می‌تواند داشته باشد تا فرد زودتر به مرحله پذیرش برسد.

این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

 

از نظر شما متشکرم. نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد.

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

حذف محمدی و علیزاده و حضور گرایی در گروه بازنده هامحمدرضا گرایی به جدول شانس مجدد راه یافت و کشتی گیران وزن ۶۳ و ۸۷ کیلوگرم کشورمان با توجه به شکست حریفانشان در مرحله نیمه نهایی از دور رقابت ها کنار رفتند.
منبع: MashreghNews - 🏆 5. / 63 ادامه مطلب »

راهیابی مستند 'بی‌بی‌جان' از استان کرمان به سومین دوره جشنواره «مادر»'بی‌بی‌جان' تنها نماینده استان کرمان، به بخش فیلم سومین دوره جشنواره «مادر» راه یافت.
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »

نقض حقوق بشر به بهانه پیشرفت در پروژه ایلان ماسکنورالینک ایلان ماسک با در نظر داشتن روند حدودا شش ساله این طرح سبب به‌وجود آمدن نگرانی‌های جدی درباره حقوق بشر شده است.
منبع: MashreghNews - 🏆 5. / 63 ادامه مطلب »

پیام‌های اصلی عضویت آرژانتین در بریکسعضویت آرژانتین در کنار برزیل در گروه بریکس، می‌تواند مقدمه‌ای جهت به راه افتادن جریانی جدید در منطقه آمریکای لاتین علیه سیاست‌های غرب و آمریکا باشد.
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »

ماجرای نامه تقدیر امام خمینی از فرماندهان جنگ چه بود؟ + تصویر نامهسپاه پاسداران با فرماندهی جوانان مومن تا پایان جنگ در کنار ارتش، با این منطق که «ما مامور به وظیفه‌ایم و نه نتیجه “؛ مصمم و خستگی‌ناپذیر به دفاع از کیان کشور پرداخت .
منبع: MashreghNews - 🏆 5. / 63 ادامه مطلب »

میراسماعیلی: جودوکاران در جنگی نابرابر به مصاف حریفان می‌روند/ بی هیچ قید و شرطی رفع تعلیق شدیمرییس فدراسیون جودو با اعلام اینکه تنها چند روز از رفع تعلیق جودوی ایران می‌گذرد، گفت: ملی‌پوشان این رشته با قدرت در این رویداد حضور پیدا خواهند کرد.
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »