پدر آموزش و پرورش نوین | DW | 17.06.2020

28/03/1399 10:36 ق.ظ

پدر و مادرش بسیار باورمند بودند و می‌خواستند فرزندشان فقط در آموزشگاه‌های دینی درس بخواند و پس از آن کار پدر را دنبال کند. اما او که شیفته دانش‌های نوین بود پس از آموختن الهیات به دارالفنون رفت و انگلیسی و فرانسوی آموخت. روزشمار

بیست و هشت خرداد ۱۲۷۳: ۱۲۶ سال پیش در چنین روزی عیسی صدیق در تهران زاده شد. پدر و مادرش بسیار باورمند بودند و می‌خواستند فرزندشان فقط در آموزشگاه‌های دینی درس بخواند و پس از آن کار پدر را دنبال کند. اما او که شیفته دانش‌های نوین بود پس از آموختن الهیات به دارالفنون رفت و انگلیسی و فرانسوی آموخت.

او می‌گفت: «پدرم می‌خواست وارد تجارت شوم و هرچه زودتر ازدواج کنم، لیکن با زحمات طاقت‌فرسا و الحاح بسیار پس از پنج ماه گفت‌وگو و کشمکش به کمک دایی‌ام او را راضی کردم که مرا از ادامه تحصیل منع نکند». ۱۷ ساله بود که با دانشجویان اعزامی به پاریس رفت و در آنجا با تدریس زبان انگلیسی هزینه تحصیل دانشگاهی در رشته ریاضی را تأمین کرد، یک سال در انگلیس فارسی آموزش داد و پس از آن در دانشگاه پاریس درس می‌خواند و کار می‌کرد.

۲۴ ساله بود که به ایران بازگشت و به خدمت در وزارت آموزش و پرورش درآمد، چندین دبستان و دبیرستان در گیلان بنیان نهاد و قانون‌ها و بخشنامه‌هایی برای به روز کردن آموزش کودکان و نوجوانان در ایران پیشنهاد کرد. headtopics.com

۳۶ ساله بود که به نیویورک رفت و همزمان با پژوهش در روش‌های تازه آموزشی و پرورشی، پس از یک سال دکترای فلسفه گرفت و به ایران بازگشت و طرح گشایش دانشگاه تهران را تهیه کرد و بعدها چند سال سرپرست این دانشگاه بود.

ادامه مطلب:
dw_persian »

در شبانه‌روز گذشته 1282 تن در اثر ابتلا به کرونا در برزیل جان باختنددر شبانه‌روز گذشته 1282 تن در اثر ابتلا به کرونا در برزیل جان باختند 1 مثل أنبياء الكتاب المقدس في أبريل 1993 لي كاكو فيليب ، وهو رجل لم يسبق له أن كان في الكنيسة ، تلقيت في رؤيا زيارة الملاك الذي يكلفني لرسالة موجهة لجميع الأرض لتحقيق متى 25: 6 ورؤيا 12:14. إليكم قصة اعتقادي وكذلك الرؤى الثلاث الكبرى للدعوة والعمولة عندماتلقيتها

بنیاد معارف ترکیه٬ پرچمدار آموزش کشور در خارجبنیاد معارف ترکیه با توسعه فعالیت‌های آموزشی٬ به نماینده و پیشگام این بخش در خارج از کشور تبدیل شده است. - خبرگزاری آناتولی 13 يا اسرائيل سور المبكى ليس نبيا ولا وسيطا بين الله والناس. إن حائط المبكى والكعبة في مكة أصنام شيطانية. الله لا يتكلم من خلال حائط أو حصاة بل من خلال الأنبياء. هل طلب الأنبياء ذات مرة من إسرائيل أن تثق في حائط المبكى؟ وأنا ، النبي كاكو فيليب الذي يتحدث إليكم ، كلما تبولت على ال 13 يا اسرائيل سور المبكى ليس نبيا ولا وسيطا بين الله والناس. إن حائط المبكى والكعبة في مكة أصنام شيطانية. الله لا يتكلم من خلال حائط أو حصاة بل من خلال الأنبياء. هل طلب الأنبياء ذات مرة من إسرائيل أن تثق في حائط المبكى؟ وأنا ، النبي كاكو فيليب الذي يتحدث إليكم ، كلما تبولت على

موج دوم کرونا در چین؛ بیش از هزار پرواز در فرودگاه‌های پکن لغو شدکلیه دانش‌آموزان و دانشجویان نیز بار دیگر از حضور در کلاس‌‌های درس منع شده و از مراکز تحصیلی خواسته شده است که به روند آموزش از راه دور بازگردند.

ظریف: ترکیه در دوران تحریم و کرونا در کنار ایران بودوزیر امور خارجه ایران طی نشست خبری در استانبول از حمایت‌های ترکیه در دوران کرونا و تحریم‌ها از تهران قدردانی کرد. - خبرگزاری آناتولی بهایش را هم با تحریم پرداخت کرد 16 الخلاص ومعرفة الله لشخص حي ليسا في دين أو في كتاب مقدس أو في رسالة نبي ميت. إن الله نفسه هو الذي يكشف نفسه لرجل يدعى نبيًا ، وهذا الرجل يعرف الله لجيله وهو حي. مهما أحببت الله ووزعت بضاعتك على الفقراء ، إذا رفضت النبي الحي في وقتك ، فسوف تذهب إلى الجحيم.

پاپ فرانسیس خواهان پایان جنگ در لیبی و برقراری صلح در این کشور شدرهبر کاتولیک‌های جهان از رهبران کشورهای مختلف درخواست کرد سامان‌دهی وضعیت مهاجران جنگ‌زده لیبیایی را تسهیل کنند. نمیشه ؛؛یکنفر؛؛ مث این پاپ نمایندگی از پاپها، امیرمسلمین، یهودیها، هندو ها، بی دینها و... نماید؟ همین پاپ فرانسیس گوه خورد واقعا زمانش نرسیده پاپ دست از این تجارت بکشه و در کلیساها را ببنده

فوت ۱۱۳ بیمار کرونایی در ۲۴ ساعت گذشته/افزایش موارد بستری در ۳ استان کشورلاری خبر داد: فوت ۱۱۳ بیمار کرونایی در ۲۴ ساعت گذشته/افزایش موارد بستری در ۳ استان کشور

پدر عیسی صدیق بازرگان و مادرش از یک خانواده روحانی بود.

پدر و مادرش بسیار باورمند بودند و می‌خواستند فرزندشان فقط در آموزشگاه‌های دینی درس بخواند و پس از آن کار پدر را دنبال کند. اما او که شیفته دانش‌های نوین بود پس از آموختن الهیات به دارالفنون رفت و انگلیسی و فرانسوی آموخت.

او می‌گفت: «پدرم می‌خواست وارد تجارت شوم و هرچه زودتر ازدواج کنم، لیکن با زحمات طاقت‌فرسا و الحاح بسیار پس از پنج ماه گفت‌وگو و کشمکش به کمک دایی‌ام او را راضی کردم که مرا از ادامه تحصیل منع نکند».

۱۷ ساله بود که با دانشجویان اعزامی به پاریس رفت و در آنجا با تدریس زبان انگلیسی هزینه تحصیل دانشگاهی در رشته ریاضی را تأمین کرد، یک سال در انگلیس فارسی آموزش داد و پس از آن در دانشگاه پاریس درس می‌خواند و کار می‌کرد.

۲۴ ساله بود که به ایران بازگشت و به خدمت در وزارت آموزش و پرورش درآمد، چندین دبستان و دبیرستان در گیلان بنیان نهاد و قانون‌ها و بخشنامه‌هایی برای به روز کردن آموزش کودکان و نوجوانان در ایران پیشنهاد کرد.

۳۶ ساله بود که به نیویورک رفت و همزمان با پژوهش در روش‌های تازه آموزشی و پرورشی، پس از یک سال دکترای فلسفه گرفت و به ایران بازگشت و طرح گشایش دانشگاه تهران را تهیه کرد و بعدها چند سال سرپرست این دانشگاه بود.

او شش بار وزیر فرهنگ شد و گرچه مدت وزارتش هربار کوتاه بود اما در همان زمان نظامنامه دبستان‌ها را نوشت و به اجرا درآورد، ۲۶ مدرسه در سراسر کشور بنیان‌گذاشت و دانشسرای مقدماتی تهران را توسعه داد.

او سال‌ها استاد تاریخ فرهنگ دانشگاه تهران بود و در چندین کتاب آموزشی برای دبیرستان‌ها و دانشگاه‌ها در رشته‌های ریاضی و پرورشی به فارسی و انگلیسی نگاشت که برخی از آنها مانند"اصول تدریس حساب و حل مسائل فکری" و"روش نوین در تعلیم و تربیت" ۲۰ بار تجدید چاپ شدند.

سبک نوشتارهای او روان و بی‌پیرایه است و صمیمیت و بی‌پروایی و پرداختن به جزئیات، آثارش را برای خواننده دلپذیر می‌کند.

در کتاب"یک سال در آمریکا" که از آن قصد توصیه و تربیت داشته می‌نویسد: «من چون ایرانی و عادت کرده بودم سایرین کار را انجام دهند، در ابتدا از کافه‌تریا خوشم نیامد ولی همینکه دیدم اشخاص بسیار محترم در آنجا غذا صرف می‌کنند حقیقتا از این کار خرسند بودم، زیرا مساوات حقیقی که بین افراد موجود بود مرا از خجلت کار کردن خارج کرد و از غذای خود نیز این لذت را می‌بردم که خودم کار خود را کرده‌ام و ننشسته‌ام تا سایرین خدمت مرا انجام دهند».تاریخ