پاریس از روز ۳۰ اوت 'سبزتر' می‌شود | DW | 30.08.2021

08/06/1400 03:14:00 ب.ظ

از روز دوشنبه ۳۰ اوت، عروس شهرهای اروپا آرام‌تر و کم سر و صداتر می‌شود. در اکثر خیابان‌های پاریس خودروها دیگر مجاز نیستند سریعتر از ۳۰ کیلومتر در ساعت حرکت کنند.

از روز دوشنبه ۳۰ اوت، عروس شهرهای اروپا آرام‌تر و کم سر و صداتر می‌شود. در اکثر خیابان‌های پاریس خودروها دیگر مجاز نیستند سریعتر از ۳۰ کیلومتر در ساعت حرکت کنند. البته اتوبانی که دور پاریس کشیده شده به نام"پریفریک" (Périphérique) از این قاعده مستثناست و حداکثر سرعت مجاز در آن ۷۰ کیلومتر باقی می‌مانده است.

همچنین برخی از خیابان‌هایی که رفت و آمد خودرو در آنها بسیار زیاد است مثل خیابان‌های حاشیه رود سن یا بلوار الیزه. این بلوار اما یک یکشنبه در هر ماه به طور کامل بر روی خودروها بسته خواهد بود.

دویچه وله فارسی را در اینستاگرام دنبال کنید خانم هیدالگو قصد دارد در انتخابات آوریل ۲۰۲۲ به عنوان نامزد سوسیالیست‌ها در انتخابات ریاست جمهوری فرانسه شرکت کند. بدین منظور او قطعا به تعهداتش برای رسیدن به یک"پاریس سبز" نیاز خواهد داشت.

انرژی پاک یعنی هوای پاک گالری تصویری: حفظ محیط زیست و دوری از بیماری‌ها کاهش گاز‌های گلخانه‌ای نه تنها روند زمین‌گرمایی را کند می‌کند بلکه ارزش غذایی آن چه را که می‌خوریم نیز بالا می‌برد. گیاهان با جذب گاز دی‌ اکسید کربن اضافی در هوا پروتئین و مواد مغذی کم‌تری نظیر روی و آهن تولید می‌کنند. این کمبود به‌ویژه بر کودکان اثر می‌گذارد و مشکلات سلامت به بار می‌آورد. اگر انتشار گاز دی اکسید کربن همچنان بالا برود صدها میلیون انسان در معرض خطر سوء تغذیه قرار خواهند گرفت. headtopics.

ادامه مطلب:
DW فارسی »
Loading news...
Failed to load news.

ویدیوها : مسابقه زنان برای بزرگ‌ترین شکم باردار؛ عجیب و جالب یا احمقانه و بی‌مورد؟

ویدیوها : زنان باردار در نیکاراگوئه برای بزرگ‌ترین سایز شکم باهم به رقابت پرداختند. ادامه مطلب >>

کی گفته کم مصرف ترین حالت اتوموبیل ها در ۳۰ کیلومتر بر ساعت است؟؟؟

استقبال از سربازان مسلح ترکیه بازگشته از افغانستان در آنکارامراسم استقبال از سربازان بازگشته از افغانستان با حضور مقامات نظامی ترکیه در آنکارا برگزار شد. - خبرگزاری آناتولی

سهم کشورها از عملیات بزرگ در فرودگاه کابل؛ حدود ۱۱۲ هزار نفر از افغانستان خارج شدندبنا بر اعلام کاخ سفید در روز جمعه، با تلاش‌های دو هفته‌ای واشنگتن و متحدانش ۱۱۱ هزار و ۹۰۰ نفر از افغانستان خارج شده‌اند و این عملیات حتی با وجود حملات خونبار روز پنج‌شنبه در نزدیکی فرودگاه کابل، همچنان ادامه دارد. عملیات فرار بزرگ بیشتر کسانی خارج شدند یا پول داشتند یا آشنا در قطعه ۰۱ مُسئول ورودی میدان هوای کابل کسانی که واقعا جان شان در خطر است و هرلحظه ممکن است توست طالبان جنایت کار سلاخی شوند هنوز در شهر کابل و سایر شهر های دیگه مانده اند و یا در کوه های دور دست پناه بردند این اشخاصی که خیلی ضرور بود و ویزای ویژه مهاجرتی نیز دریافت کرده بودند را چرا امریکایی ها نبردن؟

پنتاگون: در عملیات علیه داعش در افغانستان از طالبان کمک نگرفتیمسخنگوی پنتاگون درباره عملیات آمریکا علیه داعش در افغانستان گفت که در این خصوص از طالبان کمکی دریافت نکرده‌اند. - خبرگزاری آناتولی

ده‌ها هزار نفر در حال فرار از 'آیدا' در سواحل جنوب آمریکا | DW | 29.08.2021مقام‌های ایالت لوئیزیانا در آمریکا وضعیت فوق‌العاده اعلام کرده و از مردم خواسته‌اند خود را به محلی امن برسانند. به پیش‌بینی سازمان هواشناسی آمریکا، سرعت توفند 'آیدا' ممکن است در سواحل آمریکا به ۲۰۹ کیلومتر در ساعت برسد. آمریکا قبله آمال غربگدایان را باد برد! کشتار جمعی به انواع و اقسام مختلف،بدست فریماسیونر ها و ایلومیناتی ها

افزایش ۱۰ درصدی جانباختگان کرونا در هفته گذشته؛ مجموع مبتلایان در ایران از کلمبیا پیشی گرفتایران با وجود آن که از نظر نسبت انجام آزمایش تشخیص کرونا به ازای هر یک میلیون نفر در رتبه ۱۱۶ جهان قرار دارد ولی روز یکشنبه بر پایه مجموع بیماران شناسایی شده با سبقت از کلمبیا به رده نهم جهان صعود کرد.

تصاویری از اسکان موقت افغان‌ها در پایگاه هوایی آمریکا در آلمانشماری از افغان‌های خارج شده از کشورشان به طور موقت در پایگاه هوایی آمریکا در رامشتاین واقع در نزدیکی فرانکفورتِ آلمان مستقر شدند. فقط مواظب باشید که به بهانه احترام به عقاید ، مدرسه و انجمن و تشکیلات درست نکنن که بعد از داخل حمله کنند . Taliban are narrow minded terrorists group. One can't trust what they are saying on the media that they belive on inclussive gov. In practicle they are imposing their terrorism idiealogy on the nation. If can't afford the national flag then how can afford inclussive government? خیلی کسانی که واجدی شرایط استن نمتونه بیرون شوه ادمای که نزدیگ به میدان هوای بودن زنده گی ارامی داشته رفتن