پادشاه سابق اسپانیا در مکانی نامعلوم؛ تحققیات مالی تازه آغاز شد

13/08/1399 11:25 ب.ظ

پرونده تحقیقات جدید به استفاده احتمالی پادشاه سابق، ملکه سوفیا و برخی دیگر از اعضای خانواده سابق سلطنتی از کارت‌های اعتباری صادر شده از سوی بانک‌های خارجی مربوط می‌شود.

پرونده تحقیقات جدید به استفاده احتمالی پادشاه سابق، ملکه سوفیا و برخی دیگر از اعضای خانواده سابق سلطنتی از کارت‌های اعتباری صادر شده از سوی بانک‌های خارجی مربوط می‌شود. این در حالیست که خوان کارلوس در پی به جریان افتادن پرونده تحقیقات اولیه علیه وی در اسپانیا که دامنه آن به سوئیس نیز کشیده شد، کشورش را ترک و هم اکنون در مکانی نامشخص زندگی می‌کند.

دفتر دادستانی کل اسپانیا روز سه شنبه تأیید کرد که دادگاه مسئولیت تحقیقات جدیدی را برای روشن شدن ماهیت مشکوک فعالیت‌های مالی خوان کارلوس برعهده گرفته است.

این تصمیم پس از آن گرفته شد که روزنامه آنلاین اسپانیایی ال‌دیاریو elDiario.es در گزارشی اعلام کرد که دادستان‌های مامور مبارزه با فساد در حال تحقیق به روی پرونده‌ای با موضوع تخلفات مالی احتمالی پادشاه سابق و کلیه اعضای خانواده سلطنتی هستند.

در این گزارش آمده بود که پرونده تحقیقات به استفاده احتمالی پادشاه سابق، ملکه سوفیا و دیگر اعضای خانواده سابق سلطنتی از کارت‌های اعتباری صادر شده از سوی بانک‌های خارجی مربوط می‌شود. اما نکته قابل توجه در تحقیقات یاد شده این است که گویا کارت‌های اعتباری مرتبط با حساب‌های خارجی که خانواده سابق سلطنتی از آن استفاده می‌کردند به نام آنها صادر نشده است. headtopics.com

خاندانهای سلطنتی در تمام جهان به زودی بازداشت میشن

ادامه مطلب:
euronews_pe »

پادشاه سابق اسپانیا ۶۸۰ هزار یورو بدهی مالیاتی را از تبعید پرداخت کرددستگاه قضایی اسپانیا به خوان کارلوس مظنون است که با استفاده از کارت‌های اعتباری مرتبط با حساب‌هایی بانکی که به نام او نبوده «پولشویی» انجام داده است.

پادشاه تبعیدی اسپانیا میلیون‌ها یورو از بدهی مالیاتی‌اش را پرداخت کردبدهی‌های او تا همین جا هم وجهه خودش و خاندان سلطنتی را نزد افکار عمومی اسپانیا خدشه‌دار کرده است. سلام خوب هستید ؟ پسر من مبتلا به بیماری اس ام آ تیپ دو هست با هزینه درمان بالا، شما حرفتون سند هست برا فالورهاتون میشه لطفا معرفی اش کنید تا مردم و خیرین ببیند و کمک اش کنند؟ هنر کرد. خودش که کار نمیکنه. پول ملتو که مفت میدن بهش،به خودشون برگردوند

اعلام حمایت کامل پادشاه سعودی و ولی‌عهدش از اقدامات پادشاه اردنملک سلمان بن عبدالعزیز و شاهزاده محمد بن سلمان، پادشاه و ولی‌عهد پادشاهی عربی سعودی، در تماس‌های خدا به داد مردم اردن برسد هرجا را این دو نکبت حمایت کردند به گوه کشیده شد

انتخابات محلی کاتالونیا ۳ سال پس از تلاش نافرجام برای جدایی از اسپانیا برگزار شدشرکت‌کنندگان در این انتخابات سرنوشت دولت محلی کنونی را که استقلال‌طلبان در راس آن قرار دارند مشخص خواهند کرد.

اسپانیا یا جبل‌الطارق؟ کدامیک پس از برکسیت برای تردد از مرز حرف آخر را می‌زند؟مقامات اسپانیا ماه سپتامبر اعلام کرده بودند برای تسهیل در تردد افراد و کالا با پیوستن جبل‌الطارق به حوزه شنگن موافقند اما دولتمردان بریتانیایی تاکنون حاضر نشده‌اند چنین پیشنهادی را بپذیرند. اسپانیا👌

دادستان‌های دیوان عالی اسپانیا تحقیقات جدیدی را در خصوص پرونده فعالیت‌های مشکوک مالی خوان کارلوس پادشاه سابق این کشور آغاز کردند.

این در حالیست که خوان کارلوس در پی به جریان افتادن پرونده تحقیقات اولیه علیه وی در اسپانیا که دامنه آن به سوئیس نیز کشیده شد، کشورش را ترک و هم اکنون در مکانی نامشخص زندگی می‌کند.

دفتر دادستانی کل اسپانیا روز سه شنبه تأیید کرد که دادگاه مسئولیت تحقیقات جدیدی را برای روشن شدن ماهیت مشکوک فعالیت‌های مالی خوان کارلوس برعهده گرفته است.

این تصمیم پس از آن گرفته شد که روزنامه آنلاین اسپانیایی ال‌دیاریو elDiario.es در گزارشی اعلام کرد که دادستان‌های مامور مبارزه با فساد در حال تحقیق به روی پرونده‌ای با موضوع تخلفات مالی احتمالی پادشاه سابق و کلیه اعضای خانواده سلطنتی هستند.

در این گزارش آمده بود که پرونده تحقیقات به استفاده احتمالی پادشاه سابق، ملکه سوفیا و دیگر اعضای خانواده سابق سلطنتی از کارت‌های اعتباری صادر شده از سوی بانک‌های خارجی مربوط می‌شود.

اما نکته قابل توجه در تحقیقات یاد شده این است که گویا کارت‌های اعتباری مرتبط با حساب‌های خارجی که خانواده سابق سلطنتی از آن استفاده می‌کردند به نام آنها صادر نشده است.

ماریا خسوس مونترو، سخنگوی دولت اسپانیا ضمن خودداری از اظهارنظر صریح در خصوص این پرونده گفته است که دولت امیدوار است حقایق ماجرا در اسرع وقت روشن شود.

رسانه‌های اسپانیایی: پادشاه سابق اسپانیا در یک تبعید خود خواسته به ابوظبی رفت

دادستانی هیچ جزئیات دیگری از تحقیقات جدید در اختیار رسانه‌ها قرار نداده اما یک آژانس خبری خصوصی موسوم به «اروپا پرس» Europa Press در گزارشی با استناد به گفته‌های دادستان‌ها یادآور شده که تحقیقات جدید به همان پرونده‌ای مربوط می‌شود که ال دیاریو پیش‌تر جزئیاتی از آن را فاش کرده بود.

«اروپا پرس» همچنین بدون نام بردن از دادستان‌هایی که این اطلاعات را در اختیارشان قرار داده‌اند از آغاز تحقیقات دیگری در دادستانی اسپانیا در باره لو رفتن یک پرونده ضد فساد در یک رسانه خبر داده است.

گفته می‌شود کارت‌های اعتباری در دوره زمانی بین سال‌‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸، دو سال پس از کناره‌گیری خوان کارلوس از سلطنت در سال ۲۱۰۴ مورد استفاده قرار گرفته است.

در گزارش ال‌دیاریو تصریح شده که تحقیقات جاری به فیلیپه ششم، پسر خوان کارلوس و پادشاه کنونی اسپانیا و ملکه لتیسیا، همسر وی مربوط نمی‌شود.

تحقیقات اولیه دیوان عالی اسپانیا در باره پرونده اتهامات مالی پادشاه سابق این کشور همزمان با انتشار گزارش دستگاه قضایی سوئیس مبنی بر دریافت میلیون‌ها یورو رشوه توسط او از ملک عبدالله، پادشاه پیشین عربستان سعودی در سال ۲۰۰۸ به جریان افتاده بود.

پس از این ماجرا گفته شد که خوان کارلوس مبلغ زیادی پول را به حساب یکی از همراهان سابق خود منتقل کرده است؛ مسئولان تحقیق در باره پرونده یاد شده این اقدام را تلاشی احتمالی برای پنهان کردن رشوه دریافت شده از تشکیلات دولتی و مقامات قضایی عنوان کردند.

هنوز هیچ اطلاعاتی از محل زندگی خوان کارلوس، پادشاه سابق اسپانیا در اختیار رسانه‌های قرار گذاشته نشده و برغم تحقیقات مختلف درباره فعالیت‌های مالی، وی تاکنون به ارتکاب هیچ جرمی متهم نشده است.