ترکیه, اقتصادی

حجم تجاری 26 میلیارد دلاری میان ترکیه و آفریقا

حجم تجاری موجود میان ترکیه و کشورهای آفریقایی در حدود 26 میلیارد دلار است.

20.10.2020 - به‌روز رسان : 20.10.2020
حجم تجاری 26 میلیارد دلاری میان ترکیه و آفریقا

استانبول/خبرگزاری آناتولی

ارهان باروت اوغلو٬ رئیس هیئت روابط اقتصادی خارجی (DEIK) شورای تجارت ترکیه-رواندا با اشاره به اینکه حجم تجارت بین ترکیه و آفریقا حدود 26 میلیارد دلار است٬ گفت: در سال های اخیر ورود به سریال های ترکی به آفریقا، گشایش سفارتخانه‌ها و مراکز مشاوره تجاری و اقتصادی در این قاره و همچنین در سایه 42 مطالعه فشرده در زمینه روابط دو جانبه با آفریقا٬ علاقمندی به ترکیه افزایش یافته است.

انجمن زنان کارآفرین ترکیه (KAGİDER) در راستای برنامه‌های آنلاین خود این هفته نشستی را با عنوان "قاره آفریقا، مسیر جدید برای کارآفرینان" برگزار کرد و باروت اوغلو سخنران افتتاحیه آن بود.

وی با بیان اینکه از دیدگاه سایر کشورها و قاره های جهان در آفریقا نیازها و فرصتهای زیادی وجود دارد، اظهار داشت: از آنجا که کل جهان با بازارهای کووید-19 آفریقا دچار رکود اقتصادی شده است. با این حال بر اهمیت بخشهای غذایی، بهداشتی و لجستیکی از اهمیت افزوده شد. حجم تجارت بین ترکیه و آفریقا 26 میلیارد دلار است. 60 درصد این تجارت با کشورهای آفریقای شمالی، 35 درصد با کشورهای زیر صحرای ساخته شده است. همچنین در سال های اخیر ورود به سریال های ترکی به آفریقا، گشایش سفارتخانه‌ها و مراکز مشاوره تجاری و اقتصادی در اینقاره و همچنین در سایه 42 مطالعه فشرده در زمینه روابط دو جانبه با آفریقا٬ علاقمندی به ترکیه افزایش یافته است.

معاون باروت اوغلو نیز در سخنانی اظهار داشت: در قاره آفریقا می‌توانیم همه تولیداتمان را به فروش رسانده و در همه بخشها به تجارت بپردازیم. اگر شما پل اعتماد وجود داشته باشد، تجارت نیز راحتتر می‌شود. آفریقاییها محصولات ترکیه را بسیار دوست دارند. از آنجا که محصولات ما مقرون به صرفه تر از اروپا و باکیفیت از چین است٬ آفریقایی‌ها خیلی تمایل به محصولات ما دارند.

امینه اردم، رئیس انجمن زنان کارآفرین ترکیه نیز در سخنانی در این مراسم با تاکید بر اهمیت تقویت زنان کارآفرین در تجارت خارجی اظهار داشت: پتانسیل کارآفرینی زنان در ترکیه بسیار زیاد است اما این توانایی آنان در زندگی و تجارت خارجی٬ منعکس نشده است.

"میزان زنان کارآفرین در کشور حدود 13 درصد است و تنها 7.3 درصد از 71 هزار شرکت صادر کننده در مالکیت زنان قرار دارند. در میان برنامه‌های آینده زنان کارآفرین، دستور کار "کارآفرینی در خارج از کشور" با نرخ 64 درصد در اولویت است. این نتایج اهمیت تلاشهای ما برای توانمندسازی زنان کارآفرین در تجارت خارجی و نقشه‌های راه جدیدی که برای آن ترسیم شده، به ما نشان می‌دهد.

خبرگزاري آناتولي اخبار خود از طريق سامانه مدیریت خبر (HAS) براي مشترکین رسانه‌ای ارسال و فقط بخشي از آنها را خلاصه و در وبسايت خود منتشر ميكند. بنابراين براي دريافت اخبار كامل ما، لطفا تماس گرفته و مشترك شويد!