وسعت دریاچه ارومیه به ۲۵۰۲ کیلومترمربع رسید

27/02/1401 10:44:00 ق.ظ

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی: تراز دریاچه ارومیه نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۷ سانتی متر کاهش یافته است

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی از کاهش تراز دریاچه ارومیه خبرداد. دستگاهی حجم فعلی آب دریاچه را ۳ میلیارد و ۱۸۰ میلیون مترمکعب اعلام کرد و افزود: این میزان در مدت مشابه سال گذشته بیش از ۵ میلیارد و ۵۰ میلیون مترمکعب بود که آمار مقایسه ای کاهش ۱.۸۷میلیارد مترمکعبی را نشان می دهد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان گفت: در حال حاضر دریاچه ارومیه ۲۵۰۲ کیلومتر مربع وسعت دارد که این میزان در مدت مشابه سال گذشته ۳۵۷۵ کیلومتر مربع بود. وی با اشاره به میزان بارش ثبت شده در سال آبی جاری، اظهار کرد: تاکنون ۲۷۸.۸ میلیمتر بارش در کل استان ثبت شده است که در مقایسه با درازمدت، ۱۰ درصد کاهش دارد.

دستگاهی با اشاره به کاهش ۶ درصدی حجم آب در مخازن سدهای استان گفت: در حال حاضر ۱۳۴۸ میلیون مترمکعب آب در سدهای استان وجود دارد که این میزان سال گذشته ۱۴۳۱ میلیون مترمکعب بود.

ادامه مطلب:
خبرگزاری ایسنا »
Loading news...
Failed to load news.

ولادیمیر پوتین: روسیه در ماه ژوئیه تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی در بلاروس مستقر خواهد کرد

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه از استقرار تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی در خاک بلاروس در ماه آینده میلادی خبر داده است. امری که ناظران آن را تازه‌ترین دور از بالا گرفتن تنش‌ها میان مسکو و ناتو ارزیابی کرده‌اند. ادامه مطلب >>

xazande

حضور زاکانی در میان رانندگان معترض اتوبوس/ تشکیل کمیته شش‌نفره برای بررسی افزایش حقوق‌هازاکانی در جمع کارکنان اتوبوسرانی تهران: اصلا تعجب می‌کنم از اعتراض! هنوز در مورد میزان افزایش حقوق نهادهای عمومی از جمله شهرداری‌ها تصمیمی گرفته نشده 😂😆راست میگه احتمالا تو یه اطاق تو شهرداری میخوابه وخبر نداره 🙄 حاجی لاکن ۴۳ ساله با عنایات عضو ممنوعه حضرت عباس اعتراض ختم میشود , خب تعجب نکند؟ خوب مردک از خدا بی خبر،اعتراض آنها هم به همین است که چرا با گذشت دو ماه از سال و گران شدن همه چیز، هنوز خبری از افزایش حقوقشان نیست؟

خطیب‌زاده: مذاکرات وین متوقف نشده است/ منتظر تصمیم سیاسی واشنگتن هستیمخطیب‌زاده: *مذاکرات وین متوقف نشده است *این که در یک یا دو نقطه اختلافاتی در مذاکرات داشته باشیم یک امر غیر طبیعی نیست *چند قدم جلوتر از قبل از سفر مورا به تهران هستیم *اگر مسائل حل شود به وین برای اعلام توافق می‌رویم

حقوق‌بشر به دلیل رویکرد کانون‌های قدرت بین المللی به ابزاری سیاسی بدل شده استسخنگو وزارت امور خارجه بر توانمندسازی هرچه بیشتر سازمان‌های مردم‌نهاد دارای مقام مشورتی نزد اکوسوک تاکید کرد.

مخبر: باید این اطمینان را به مردم بدهیم که به قیمت‌ها مسلط هستیممعاون اول رئیس جمهوری گفت: دوستانمان در تعزیرات باید جهادی کار کنند تا این آرامش را به مردم بدهند که ما در بازار حضور داریم و به قیمت‌ها مسلط هستیم. حرومزاده، به مردم مسلطید نه به قیمت‌های خدایی اش خیلی مسطید نابغه مردم اگه اطمینان داشتن که نمیریختن خیابان!

خطیب‌زاده: ایران پیشنهاداتی برای بازگشت به مذاکرات وین داد | DW | 16.05.2022سخنگوی وزارت خارجه ایران گفته است پس از سفر انریکه مورا به تهران، ایران پیرامون مذاکرات هسته‌ای 'پیشنهاداتی' داده که می‌تواند منجر به بازگشت همه طرفین به وین شود. اما شرط این بازگشت پذیرش این پیشنهادات از سوی ‌امریکاست.

تداوم وضعیت بحرانی "گرد و غبار" در استان کرمانشاه / دید افقی در مناطق مرزی ‌به 30 متر رسید + فیلم- اخبار کرمانشاه - اخبار استانها تسنیم | Tasnim🎥 تداوم وضعیت بحرانی گردوغبار در استان کرمانشاه دید افقی در برخی از مناطق مرزی استان به ۳۰ متر کاهش یافته و بنابر پیش‌بینی‌های هواشناسی این وضعیت تا اواخر وقت فردا ادامه دارد