وزیر خارجه آمریکا: جهان آزاد باید بر استبداد نوین چین چیره شود

03/05/1399 01:29 ق.ظ

🔺وزیر خارجه آمریکا: جهان آزاد باید بر استبداد نوین چین چیره شود ⚡️مایک پمپئو ضمن تشریح تهدیدهایی که چین متوجه جهان آزاد می‌کند، هشدار داد اگر جهان آزاد برای تغییر چین کمونیست اقدام نکند، چین کمونیست جهان_آزاد را تغییر خواهد داد.

صدای آمریکا یک سازمان بین المللی خبری و رسانه ای است که از خاورمیانه تا شرق آسیا و اروپا را تحت پوشش قرار داده است. Print this page وزیر خارجه ایالات متحده عصر پنجشنبه سوم مرداد در سخنانی در ایالت کالیفرنیا، ضمن تشریح تهدیدهایی که چین متوجه جهان آزاد می‌کند، هشدار داد اگر جهان آزاد برای تغییر چین کمونیست اقدام نکند، چین کمونیست جهان آزاد را تغییر خواهد داد.

مایک پمپئو در چهارمین سخنرانی خود در مورد چین، که در موزه و کتابخانه ریچارد نیکسون ایراد کرد گفت: هدف من تشریح عدم توازن شدیدی است که طی دهه‌ها و بر اساس نقشه‌های سلطه‌طلبانه حزب کمونیست چین در روابط ما شکل گرفته است.

وی با بیان این که الگوی قدیمی «تعامل کورکورانه» با چین شکست خورده و همانطور که پرزیدنت ترامپ گفته ما به راهبردی نیاز داریم تا از اقتصاد آمریکا و روش زندگی‌مان محافظت کند، تاکید کرد که «جهان آزاد باید بر این استبداد نوین چیره شود.» headtopics.com

وزیر خارجه آمریکا با اشاره به این که سال آینده نیم قرن از ماموریت سری هنری کیسینجر به چین و سال بعد در ۲۰۲۲ پنجاه سال از سفر ریچارد نیکسون رئیس جمهوری وقت آمریکا به چین می ‌ گذرد گفت، پرزیدنت نیکسون راهبرد تعاملی ما را کلید زد.

آقای پمپئو اضافه کرد: «پرزیدنت نیکسون در آن زمان به دنبال یک جهان امن‌تر و آزادتر بود. هر چه زمان می‌گذشت، سیاستگذاران آمریکایی بیشتر گمان می‌کردند که چین همزمان با کامیاب شدن، در داخل آزادتر و در خارج نیز دوستانه‌تر خواهد شد.»

ادامه مطلب:
VOA Farsi صدای آمریکا »

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ایالات متحده دستور داده است کنسولگری چین در هیوستون تعطیل شودسخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ایالات متحده دستور داده است کنسولگری چین در هیوستون تعطیل شود مورگان اورتگاس، سخنگوی وزارت خارجه ایالات متحده آمریکا، روز چهارشنبه یکم مرداد ماه اعلام کرد که این کشور دستور داده است کنسولگری چین در هیوستون تعطیل شود.

وزیر خارجه تایوان: تهدیدات نظامی چین در حال افزایش استوزیر خارجه تایوان: تهدیدات نظامی چین در حال افزایش است به گزارش رویترز، جوزف وو، وزیر خارجه تایوان به خبرنگاران گفت: «به نظر می‌رسد که چین در حال افزایش تدریجی آمادگی نظامی خود، به ویژه در حریم هوایی یا دریایی نزدیکی تایوان، است.»

وزیر دفاع آمریکا: هیچ دستوری برای تغییر شمار نیروهای نظامی در کره صادر نشده استصدای آمریکا یک سازمان بین المللی خبری و رسانه ای است که از خاورمیانه تا شرق آسیا و اروپا را تحت پوشش قرار داده است.

بیانیه وزارت خارجه آلمان: اروپا به اجرای برجام متعهد استهایکو ماس قرار است در سفر خود به لندن با مقام‌های بریتانیایی دیدار و در خصوص موضوعات مختلفی از جمله ایران، روسیه، چین و تنش در دریای مدیترانه گفتگو کند.

ترس چینی‌ها از تحریم‌های آمریکا علت توقف کشتی‌های ایرانی/ سوخت کم‌سولفور بهانه‌ استبه گفته یک منبع آگاه شرکت‌های متعلق به بخش خصوصی بندری در چین از ارایه خدمات به کشتی‌های ایرانی به دلیل اعمال تحریم علیه آنها، خودداری می‌کنند.

آمریکا خواستار تعطیلی کنسولگری چین در هیوستون شده است | DW | 22.07.2020مناسبات آمریکا و چین هیچگاه از زمان برقراری روابط دیپلماتیک دو کشور تا کنون چنین پرتنش و بحرانی نبوده است. افزون بر جنگ تجاری و مناقشه بر سر شیوع کرونا و همچنین هنگ‌کنگ، اکنون تنش دیپلماتیک نیز بین دو کشور پدید آمده است.