وزیر کشور ایران: 90 درصد تریاک جهان را کشف کرده‌ایم

19/08/1400 05:05:00 ب.ظ

وزیر کشور ایران: 90 درصد تریاک جهان را کشف کرده‌ایم احمد وحیدی، وزیر کشور ایران گفت 90 درصد تریاک، 72 درصد مورفین و 20 درصد هروئین کشف‌شده در جهان، در ایران کشف شده‌ است.

احمد وحیدی، وزیر کشور ایران گفت 90 درصد تریاک، 72 درصد مورفین و 20 درصد هروئین کشف‌شده در جهان، در ایران کشف شده‌ است. - خبرگزاری آناتولی 10.11.

2021 تهران/ خبرگزاری آناتولی احمد وحیدی، وزیر کشور ایران امروز 10 نوامبر در نشست مشترک با سفرای بیش از 65 کشور جهان و رؤسای دفاتر سازمان‌های بین‌المللی مقیم در تهران گفت: در سال گذشته، 90 درصد تریاک کشف‌شده در جهان، 72 درصد مورفین کشف‌شده در جهان و 20 درصد هروئین کشف‌شده در جهان، در ایران کشف شده‌ است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور ایران، وی با بیان اینکه بیش از 3 هزار و 800 نفر در مبارزه با مواد مخدر کشته شده‌اند، توضیح داد: «حجم تولید مواد مخدر در افغانستان بعد از ورود آمریکایی‌ها در 20 سال گذشته چند برابر شده است. تولید و صادر کردن این حجم از مواد مخدر جلوی چشم آمریکایی‌ها بوده است در این شرایط آیا آمریکا باید خود را در این ماجرا پاسخگو بداند».

ادامه مطلب:
خبرگزاری آناتولی »
Loading news...
Failed to load news.

ویدیوها : مسابقه زنان برای بزرگ‌ترین شکم باردار؛ عجیب و جالب یا احمقانه و بی‌مورد؟

ویدیوها : زنان باردار در نیکاراگوئه برای بزرگ‌ترین سایز شکم باهم به رقابت پرداختند. ادامه مطلب >>

کرونا در ایران | ناکامی داروی «امام کاظم» و تأکید دوباره وزیر بهداشت بر تقویت طب ایرانیواکسن برکت مجوز کمیته اخلاق در پژوهش را برای آزمایش در گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال کسب کرد. در این کارآزمایی بالینی، یک گروه واکسن سینوفارم و یک گروه واکسن برکت دریافت خواهند‌ کرد. چنین آزمایشی تاکنون در مطالعات بزرگ واکسن کرونا در دنیا انجام نشده است. ایناهمشون داستان رامی دانند...ومی دانندچطورازسفرهءبیت المال بی نصیب نباشند! قربون امام کاظم وسایرامامان برم که ازاسمشون چه کیسه هابرای چپاول بیت المال دوخت شده.

مقام بهداشت: ۶۰ درصد ایرانیان اضافه‌وزن دارند؛ کاهش شدید رشد کودکانبنا بر محاسبات کمیته دستمزد کانون عالی شوراهای اسلامی کار ایران، نرخ سبد معیشت خانوار در مهر ماه به ۱۱ میلیون و ۴۷۹ هزار تومان رسیده و بر این اساس، بسیاری از مردم تنها می‌توانند روزانه یک وعده غذای گرم بخورند و دو وعده دیگر را سردستی با غذای سرد سپری کنند. صحبتهای طوفانی و جنجالی رضا کیانیان خطاب به مسئولان درباره وضعیت موجود که کمتر سلبریتی جرات بیان آن را دارد! مردم ایران کاهش سهم پروتئین و لبنیات گران رو با غذاهای نشاسته ای ارزان تر مثل نان جایگزین می کنند که نتیجه اش چاقی مفرط است. با راه های گوناگون مانند آلودگی هوا، استفاده از آرد سفید بجای آرد سبوس دار برای پخت نان در کشور، گرانی مواد خوراکی مفید جهت رشد جوانان ، تولید اتومبیل غیر استاندارد جهت مرگ و ناکامی جاده ها، طلفات بزرگ بیماری واگیر ، ازدیاد اعتیادات و نا امیدی مردم از اصلاحات ، همه عامل خطرات.

۳ تا ۵ میلیون کودک در ایران امکان تحصیل ندارند

پوستر/ ایران مقتدر- گرافیک و کاریکاتور طرح و تصویرسازی تسنیم | Tasnimشکست ابرقدرت‌پوشالی در دزدی‌دریایی ایران_مقتدر چه مسخره بازی کاریکاتور واقعی مصاحبه ی سردار جوانی است که اقدام نظامیِ آمریکا علیه نفتکش حامل نفت ایران، را با واژه ی مصادره (رفتار قانونی) توصیف می کند! در این لحظات، سپاه حتی به محل حادثه نزدیک هم نشده است (کاری که آمریکا در زمان حمله سپاه به نفتکش ویتنامی انجام داد) پوشالی خودتان هستید و رهبر متوهم و دیوانه تان که دستش به خون هزاران ایرانی آغشته است

امیرعبداللهیان در گفت‌وگوی تلفنی با لیز تراس خواستار پرداخت بدهی بریتانیا به ایران شدحسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران، در گفت‌و‌گوی تلفنی با لیز تراس وزیر خارجه بریتانیا، خواستار بازپرداخت بدهی لندن به تهران شد.به گزارش خبرگزاری - کلاس زبان زندگی (ارتباط بدون خشونت) تلفن: (تماس رایگان) +18887017779 (واتس‌اپ) +19254306320 وب‌سایت: radcollection2021

رویترز به نقل از منابع عراقی: دست‌کم یک گروه مورد حمایت ایران پشت سوءقصد نخست وزیر عراق استمقامات امنیتی عراق و منابع نزدیک به شبه نظامیان عراقی به خبرگزاری رویترز گفته‌اند که دست‌کم یک گروه شبه نظامی مورد حمایت ایران، پشت حمله پهپادی روز یکشنبه است که قصد داشت مصطفی کاظمی، نخست وزیر عراق را هدف قرار دهد. این سوءقصد ناکام ماند. دستکم غلط کردید خود آمریکا پشت این قضیه است معلوم شد چرا سیستم موشکی محافظ منطقه سبز بغداددر مقابل دوتا پهباد درپیتی واکنش نشون نداد...؟ خواب بودید یا هماهنگ شده بود؟... رویترز یک رسانه شیاد ودروغگو وجاعل خبراست وهمین رسانه خبر دروغ 1500 کشته ساخته شده توسط فرقه بی صاحب رجوی را با دریافت پول بازنشر نمود واین رسوایی را نتوانست بپوشاند