وزیر بهداشت آمریکا در آستانه سفر به تایوان: جوامع آزاد و دموکراتیک بهترین الگوی حفاظت و ترویج بهداشت هستند

15/05/1399 09:43 ب.ظ

صدای آمریکا یک سازمان بین المللی خبری و رسانه ای است که از خاورمیانه تا شرق آسیا و اروپا را تحت پوشش قرار داده است.

صدای آمریکا یک سازمان بین المللی خبری و رسانه ای است که از خاورمیانه تا شرق آسیا و اروپا را تحت پوشش قرار داده است. آقای ایزار در بیانیه ای که سه شنبه شب منتشر شد گفت این «بازدید تاریخی موجب تقویت مشارکت ایالات متحده و تایوان شده و همکاری ایالات متحده و تایوان در مبارزه با همه گیری ویروس کرونا را بهبود خواهد بخشید.

» وزیر بهداشت آمریکا از «توفیق چشمگیر تایوان، به عنوان یک جامعه دموکراتیک آزاد و شفاف، در مبارزه با کووید-۱۹» تمجید کرد.

الکس ایزار سه شنبه شب در توییتی نوشت، در سفر خود حامل پیام حمایت رئیس جمهوری آمریکا از «رهبری آنها در بهداشت جهانی» خواهد بود و بر این «باورهای مشترک» دو کشور که «جوامع آزاد و دموکراتیک بهترین الگوی حفاظت و ترویج بهداشت هستند» تاکید خواهد کرد.

آقای ایزار در ماه آوریل نیز یک تماس تلفنی کم‌سابقه با همتای تایوانی اش داشت. دفتر نمایندگی تایوان در واشنگتن در ایمیلی به صدای آمریکا گفت که تایوان چشم انتظار تقویت همکاری تایوان و آمریکا در حوزه‌های تحقیقات پزشکی، امنیت زنجیره عرضه کالا، و سلامت جهانی است. headtopics.com

وزارت خارجه تایوان گفت که آقای ایزار در این سفر همچنین با تسای اینگ ون، رئیس جمهوری تایوان، ملاقات خواهد کرد. وزیر بهداشت آمریکا بلندپایه‌ترین مقام ایالات متحده است که از سال ۱۹۷۹ به تایوان سفر می کند.

ادامه مطلب:
VOA Farsi صدای آمریکا »

وزیر بهداشت لبنان: تعداد مفقودان انفجار بیشتر از قربانیان استوزیر بهداشت لبنان: *تعداد مفقودان انفجار بیشتر از قربانیان است *چهار بیمارستان در بیروت به طور کامل آسیب دیده‌ *این مسأله مشکل را پیچیده‌تر و بحران را به یک فاجعه همه‌گیر بهداشتی تبدیل کرده است *آنچه اتفاق افتاده است یک وضعیت کاملاً فاجعه بار است

وزیر بهداشت و رییس کمیسیون آموزش؛ قطعی شدن برگزاری کنکور سراسری با نظارت بسیجسعید نمکی وزیر بهداشت و علیرضا منادی سفیدان رییس کمیسیون آموزش مجلس اعلام کردند که برگزاری کنکور سراسری با اجرای سختگیرانه پروتکل‌های بهداشتی و نظارت نیروهای بسیج در پایان مرداد ماه قطعی شده است.

وزیر بهداشت لبنان: شمار قربانیان انفجار دیروز در بیروت به 113 نفر افزایش یافتوزیر بهداشت لبنان: شمار قربانیان انفجار دیروز در بیروت به 113 نفر افزایش یافت

ترامپ: مساله شکست طرح رای پُستی اثبات شده است- اخبار آمریکا - اخبار بین الملل تسنیم - Tasnimترامپ: مساله شکست طرح رای پُستی اثبات شده است رای گیری پُستی در چند ایالت این کشور ثابت کرد که این روش به شکست منجر می‌شود Election2020

پرزیدنت ترامپ در کنفرانس خبری: آمار ابتلا به کرونا در آمریکا کاهش یافته است🔺پرزیدنت ترامپ در کنفرانس خبری: آمار ابتلا به کرونا در آمریکا کاهش یافته است ⚡️پرزیدنت ترامپ روز دوشنبه در یک کنفرانس خبری در کاخ سفید گفت که شواهد مثبتی در مبارزه با ویروس چینی می‌بیند.

مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا: از شهروندان‌مان در برابر استبداد چین محافظت می‌کنیممایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا: از شهروندان‌مان در برابر استبداد چین محافظت می‌کنیم وزیر خارجه آمریکا گفت: «[ما در] ایالات متحده و دیگر کشورهای آزاد به محافظت از مردم‌مان در برابر بازوی دراز استبداد چین، ادامه می‌دهیم.»

Print this pageصدای آمریکا ـ الکس اِیزار، وزیر بهداشت و درمان ایالات متحده، «طی روزهای آتی» به تایوان سفر خواهد کرد.

آقای ایزار در بیانیه ای که سه شنبه شب منتشر شد گفت این «بازدید تاریخی موجب تقویت مشارکت ایالات متحده و تایوان شده و همکاری ایالات متحده و تایوان در مبارزه با همه گیری ویروس کرونا را بهبود خواهد بخشید.» وزیر بهداشت آمریکا از «توفیق چشمگیر تایوان، به عنوان یک جامعه دموکراتیک آزاد و شفاف، در مبارزه با کووید-۱۹» تمجید کرد.

الکس ایزار سه شنبه شب در توییتی نوشت، در سفر خود حامل پیام حمایت رئیس جمهوری آمریکا از «رهبری آنها در بهداشت جهانی» خواهد بود و بر این «باورهای مشترک» دو کشور که «جوامع آزاد و دموکراتیک بهترین الگوی حفاظت و ترویج بهداشت هستند» تاکید خواهد کرد.

آقای ایزار در ماه آوریل نیز یک تماس تلفنی کم‌سابقه با همتای تایوانی اش داشت.

دفتر نمایندگی تایوان در واشنگتن در ایمیلی به صدای آمریکا گفت که تایوان چشم انتظار تقویت همکاری تایوان و آمریکا در حوزه‌های تحقیقات پزشکی، امنیت زنجیره عرضه کالا، و سلامت جهانی است.

وزارت خارجه تایوان گفت که آقای ایزار در این سفر همچنین با تسای اینگ ون، رئیس جمهوری تایوان، ملاقات خواهد کرد. وزیر بهداشت آمریکا بلندپایه‌ترین مقام ایالات متحده است که از سال ۱۹۷۹ به تایوان سفر می کند.

تایوان با ۴۷۶ مورد ابتلا به ویروس کرونا و ۷ مورد مرگ ناشی از آن توفیق شگفت آوری در محدود کردن شیوع کووید-۱۹ داشته است.