وزیر کشور ایران: تجمع‌های اعتراضی کم‌شده ولی فشار و نارضایتی افزایش یافته

14/06/1398 03:02:00 ب.ظ

عبدالرضا رحمانی_فضلی، وزیر کشور ایران گفت که اعتراض‌ها و تجمع‌ها در پنج‌ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل «حدود ۳۸ درصد کاهش داشته» ولی «فشارها و نارضایتی‌ها در برخی حوزه‌ها افزایش پیدا کرده است».

رحمانی‌فضلی روز پنج‌شنبه ۱۴ شهریور در مراسم معرفی استاندار جدید قزوین، همچنین نسبت به امکان وقوع اعتراض‌های مردمی در آستانه برگزاری انتخابات مجلس گفت: «ما اطلاعات پنهان و آشکاری داریم» که «دشمنان انقلاب اسلامی به‌زعم خود می‌خواهند فضای انتخابات را...

رحمانی‌فضلی روز پنج‌شنبه ۱۴ شهریور در مراسم معرفی استاندار جدید قزوین، همچنین نسبت به امکان وقوع اعتراض‌های مردمی در آستانه برگزاری انتخابات مجلس گفت: «ما اطلاعات پنهان و آشکاری داریم» که «دشمنان انقلاب اسلامی به‌زعم خود می‌خواهند فضای انتخابات را زمینه‌ساز و بسترساز اختلافات جامعه کرده و از این شرایط بهره‌برداری کنند».

کمتر از یک ماه پیش نیز با تاکید بر افزایش نارضایتی مردم ایران، رحمانی فضلی گفته بود که مسائل اقتصادی «اولویت ۸۰ درصد مردم» است. نهادهای امنیتی و قضایی جمهوری اسلامی، در ماه‌های اخیر بسیاری از فعالان کارگری و مدنی را که در تجمع‌های اعتراضی شرکت کرده‌ بودند تحت پیگرد قرار داده‌اند.

در آخرین نمونه، دادگاه انقلاب به تازگی با ارسال احضاریه‌های جداگانه برای ۴۱ تن از کارگران شرکت ملی فولاد اهواز از این کارگران خواسته که در روزهای آینده خود را به شعبه۲۰ دادگاه انقلاب اهواز معرفی کنند. این کارگران در اعتراض‌های سال گذشته این شرکت، حضور داشته و بازداشت شده بودند و پرونده آن‌ها به شعبه ۲۰ دادگاه انقلاب اهواز ارجاع شده بود. headtopics.

ادامه مطلب:
ايران اينترنشنال »
Loading news...
Failed to load news.

جشن پیروزی اردوغان در آذربایجان

پیروزی رجب طیب اردوغان در انتخابات ریاست جمهوری ترکیه در آذربایجان با شور و شوق جشن گرفته شد. - Anadolu Ajansı ادامه مطلب >>

وزیر کشور: تجمعات و اعتراضات در کشور 38 درصد کاهش یافته استوزیر کشور گفت: ما تکلیف قانونی و شرعی داریم که موجبات رضایتمندی مردم را فراهم کنیم، استان قزوین سرشار از موقعیت‌ها، فرصت‌ها و ظرفیت‌ها است، قزوین دارای مشاهیر بزرگ و مردم متدین و انقلابی است، این استان هسته مقاومت در برابر دشمنان و تأمین رضایتمندی مردم است.

ایران چگونه بین 10 کشور فضایی جهان قرار گرفت؟- اخبار اجتماعی - اخبار تسنیم - Tasnimایران چگونه بین ۱۰ کشور فضایی جهان قرار گرفت؟ *جدای از تمام فضاسازی‌هایی که علیه دستواردهای فضایی ایران صورت می‌گیرد،ایران همچنان یکی از ۱۰ عضو باشگاه فضایی جهان است *اما سؤال اینجاست که چرا آزمایش‌های فضایی ایران در رسانه‌های جهانی حاشیه‌ساز می‌شود؟

وزیر خارجه ایران عازم بنگلادش شدمحمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران در صدر هیئتی به بنگلادش سفر کرد. - خبرگزاری آناتولی

وزیر خارجه سوئد آزادی هفت نفر از کارکنان نفتکش «استنا امپرو» توسط ایران را تایید کردوزیر امور خارجه سوئد عصر چهارشنبه ۱۳ شهریور تایید کرد مسئولان ایران هفت تن از گروه ۲۳ نفره کارکنان نفتکش استنا ایمپرو را، که چند هفته پیش توقیف کرده بود، آزاد کرده‌اند. به گزارش رویترز، مارگوت والست

حوادث، شایع‌ترین علت مرگ کودکان زیر چهار سال در کشوررئیس پانزدهمین کنگره اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع طب کودکان، حوادث را مهم‌ترین علل شایع مرگ کودکان زیر چهار سال در کشور خواند.

تاثیرگذارترین عامل پیشرفت هر کشور منابع انسانی استرئیس کل ستاد نیروهای مسلح تاکید کرد: در جمهوری اسلامی که پایه آن با توجه بر جوان گذاشته شده به منابع جوان کشور باید بیش از این توجه شود و این اتکا به جوانان باید ادامه پیدا کند.