وزیر بهداشت ایران نسبت به آغاز واکسیناسیون کرونا پیش از روز 22 بهمن در کشورش ابراز امیدواری کرد. - خبرگزاری آناتولی 20.01.2021 استانبول/خبرگزاری آناتولی سعید نمکی وزیر بهداشت ایران درباره زمان آغاز واکسیناسیون کرونا در این کشور گفت: «تلاش میکنیم تا قبل از 22 بهمن کار واکسیناسیون گروههای در اولویت را آغاز کنیم.
» نمکی در گفتگو با تلویزیون دولتی ایران در مورد روند واکسیناسیون اظهار داشت: «اما تا زمانی که مطمئنترین و بی عارضه ترین واکسن را تهیه نکنیم، کار واکسیناسیون را آغاز نخواهیم کرد.»
وی همچنین با انتقاد از عدم رعایت تدابیر مرتبط با کرونا از سوی برخی گروه ها، افزود: «متأسفانه شاهد افت رعایت پروتکلها هستیم که ناشی از ساده انگاری برخی هموطنان است. متأسفانه عدهای با بی توجهی در مراسم و مسافرتها، این دستاوردها را زیر سوال میبرند.»
وزیر بهداشت ایران درباره وضعیت شیوع ویروس جهش یافته کرونا نیز گفت: «بعد از آن پنج مورد که پیش از این اعلام کرده بودم، یک مورد دیگر که یک هموطن که از انگلیس بازگشته بود و در یکی از بیمارستانهای دولتی تحت نظر بود، شناسایی شد. اطرافیان وی هم تحت کنترل و رصد قرارگرفتند. حال همه این موارد خوب است و بعد از آن هم گزارش مورد جدیدی نداریم.» headtopics.com