صدای آمریکا یک سازمان بین المللی خبری و رسانه ای است که از خاورمیانه تا شرق آسیا و اروپا را تحت پوشش قرار داده است. به گزارش رسانه های اسرائیلی در روز چهارشنبه ۶ اسفند، اشکنازی با صدور بیانیه ای اعلام کرد اقدامات ایران ثبات منطقه را به خطر می اندازد و خواستار واکنش جهانی فوری به برنامه هسته ای ایران شد.
اشکنازی در این بیانیه گفته است که ایران در حال از بین بردن واپسین بقایای نظارتهای آژانس بین المللی انرژی اتمی است و همچنان امنیت منطقه را به چالش می کشد و آن را تهدید می کند.
او در این بیانیه گفته است که سیاست ایران، علاقه این کشور به دست یافتن مخفیانه به قابلیت توسعه هسته ای را نشان می دهد و «گام های افراطی ایران یک واکنش بین المللی فوری را می طلبد.» ایران طی گام هایی، بازرسی های آژانس بین المللی انرژی اتمی را محدود کرد؛ اما رافائل گروسی، رئیس این نهاد نظارتی وابسته به سازمان ملل متحد، در سفر اخیر خود به تهران بر سر چگونگی بازرسی ها از تاسیسات هسته ای ایران، با تهران به یک توافق رسید.
A secretive Israeli nuclear facility at the center of the nation's undeclared atomic weapons program is undergoing what appears to be its biggest construction project in decades.With plutonium from Dimona,Israel is widely believed to have become one of 9 nuclear-armed countries🖕 میتوانیم وانجام می دهیم توانش و داری جلوشو بگیر
شما حرمزاده ها که خودتان بمب هسته ای دارید ؟ بی تعهد ترین رژیم جهان به پادمانهای هسته ای ، برای اعضای این کنواسیون تعیین تکلیف میکند ! فکر نکنم ایشون کاره ای باشن که نظر میدن. وزیر خارجه اسرائیل رسما غلط کرد!😇 اگر ایران حمله به اسراییل هم بکند آمریکا کاری نخواهد کرد . دولت بایدن از جمهوری اسلامی حمایت می کند
گبی اشکنازی، وزیر امور خارجه اسرائيل، میگوید که ایران به انباشت اورانیوم غنی شده و پنهان کردن تلاشهایش برای دستیابی به قابلیت هستهای ادامه میدهد.
به گزارش رسانه های اسرائیلی در روز چهارشنبه ۶ اسفند، اشکنازی با صدور بیانیه ای اعلام کرد اقدامات ایران ثبات منطقه را به خطر می اندازد و خواستار واکنش جهانی فوری به برنامه هسته ای ایران شد.
اشکنازی در این بیانیه گفته است که ایران در حال از بین بردن واپسین بقایای نظارتهای آژانس بین المللی انرژی اتمی است و همچنان امنیت منطقه را به چالش می کشد و آن را تهدید می کند.
او در این بیانیه گفته است که سیاست ایران، علاقه این کشور به دست یافتن مخفیانه به قابلیت توسعه هسته ای را نشان می دهد و «گام های افراطی ایران یک واکنش بین المللی فوری را می طلبد.»
ایران طی گام هایی، بازرسی های آژانس بین المللی انرژی اتمی را محدود کرد؛ اما رافائل گروسی، رئیس این نهاد نظارتی وابسته به سازمان ملل متحد، در سفر اخیر خود به تهران بر سر چگونگی بازرسی ها از تاسیسات هسته ای ایران، با تهران به یک توافق رسید.
رافائل گروسی که روز یکشنبه برای دیدار با مقامات ایران به تهران سفر کرده بود در فرودگاه وین به خبرنگاران گفت که بنا بر توافق جدید، سطح دسترسی بازرسان آژانس نسبت به پروتکل الحاقی کاهش مییابد. او گفت ایران توافق کرده است تا سه ماه اجازه «راستی آزمایی» و «نظارت ضروری» به آژانس بینالمللی انرژی اتمی بدهد. او تاکید کرد توافق جدید یک «راه حل موقت» برای وضعیت جدید است و نه یک «جایگزین» برای توافقات قبلی.