ورود توده گرد و خاک از غرب کشور/کاهش دما تا ۸ درجه در شرق

24/12/1400 09:43:00 ق.ظ

ورود توده گرد و خاک از غرب کشور رئیس مرکز ملی پیش‌بینی وضع هوا از بارش باران و وزش باد شدید در در برخی استان‌ها، انتقال توده هوا از کشورهای همسایه غربی به نواحی غرب و جنوب غرب کشور و کاهش دما تا ۸ درجه سانتیگراد خبر داد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش باران و وزش باد شدید در در برخی استان‌ها، انتقال توده هوا از کشورهای همسایه غربی به نواحی غرب و جنوب غرب کشور و کاهش دما تا ۸ درجه سانتیگراد خبر داد. وی افزود: چهارشنبه(۲۵ اسفندماه) سامانه بارشی در نوار شمالی کشور، بخش‌هایی از مرکز، ارتفاعات و...

وی افزود: چهارشنبه(۲۵ اسفندماه) سامانه بارشی در نوار شمالی کشور، بخش‌هایی از مرکز، ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس مرکزی و پنجشنبه (۲۶ اسفندماه) در سواحل دریای خزر، نواحی شمال شرق و با شدت کمتر در شمال غرب کشور فعالیت خواهد داشت و از اواخر وقت پنجشنبه سامانه بارشی از شمال شرق کشور خارج خواهد شد و طی روزهای جمعه و شنبه(۲۷ و ۲۸ اسفندماه) در نواحی شمال غرب بارش باران و برف و وزش باد شدید موقت انتظار می‌رود.

به گفته ضیاییان امروز(۲۴ اسفندماه) در نواحی مرکزی به‌ویژه در استان‌های اصفهان، یزد، فارس، کرمان وزش باد شدید موقت و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود و این شرایط در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه علاوه بر نواحی ذکر شده برای دامنه‌های جنوبی البرز، جنوب شرق و به‌تدریج شرق و شمال شرق انتظار می‌رود.

ادامه مطلب:
خبرگزاری ایسنا »

دریغ زمانه ما دیگر کامو ندارد| سعید محبی

کتاب خاطره‌انگیز «بیگانه» آلبر کامو را اولین بار در دوران دانشجویی خواندم (دهه 1350) و سخت تحت تأثیر قرار گرفتم. هرگاه نام کامو را می‌شنیدم یا در جایی می‌دیدم، دلم می‌خواست دوباره «بیگانه» را بخوانم. در سال 1401 این قصد عملی شد و دوباره آن را خواندم. بسی بیش از آنچه 50 سال قبل تحت تأثیر قرار گرفته بودم، در من اثر کرد. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

مسکو به دنبال استفاده از نقش خود در مذاکرات برای نجات از تحریم‌هاست/ آیا روسیه آنقدر از بحران اوکراین ناامید شده که مانع توافق شود؟استاد دانشگاه هاروارد تاکید کرد: به نظر می‌رسد روسیه به دنبال استفاده از نقش خود در وین برای پیشبرد منافع‌اش در اوکراین است و مذاکرات هم به این دلیل متوقف شده است در حالیکه همه اکنون طرفدار توافق هستند، باید دید آیا روسیه آنقدر در مورد اوکراین ناامید شده که مانع توافق شود؟

مشکلات اقتصادی عامل دوری مردم از ورزش/ ایرانیان در خطر یکجانشینی!مشکلات اقتصادی عامل دوری مردم از ورزش ایرانیان در خطر یکجانشینی! رییس فدراسیون ورزش‌های همگانی با اشاره به اینکه مشکلات اقتصادی مردم، عامل دوری مردم از ورزش است، گفت: یکجانشینی خطر بسیار بزرگی است که سلامت مردم ایران را تهدید می‌کند.

نقش اسکادران آلمان و فرانسه در محافظت از قلمرو شرقی ناتوبا تهاجم روسیه به اوکراین، گرچه ناتو از درگیری مستقیم در جنگ خودداری کرد اما تدابیری برای محافظت از قلمروی شرقی آن اتخاذ شده که اسکادران ترابری هوایی آلمان و فرانسه در آن نقش دارد.

جنگ در اوکراین؛ «روسیه از چین تجهیزات نظامی درخواست کرد»روزنامه نیویورک تایمز به نقل از مقاماتی که نخواسته‌اند نامشان فاش شود گزارش داد که روسیه از چین درخواست کرده است تا با اختصاص کمک اقتصادی و ارسال تجهیزات نظامی به مسکو کمک کند. جاولین خیلی وقته منتظر رمضونه چچنی‌ها با داعش هم بودند این دیوث اگه گیر ایرانیا بیفته بهش میفهمونیم که مسجدجای گوزیدن نیست کاری میکنیم برای پوتین عربی برقصه با لباس زنونه دوتا واجبی خرجشه سفید مثل بلور میشه

پایان اجلاس مجمع دیپلماسی آنتالیا پس از میزبانی از نشست‌های مهم سیاسی جهانپایان اجلاس مجمع دیپلماسی آنتالیا پس از میزبانی از نشست‌های مهم سیاسی جهان دومین اجلاس مجمع دیپلماسی آنتالیا با میزبانی از رویدادها و نشست‌های مهم مقامات ترکیه و سایر کشورها روز گذشته با همایش جوانان و نوجوانان به پایان رسید.

مرندی: اروپا و آمریکا دست از تعلل بردارند/ هنوز متن توافق نهایی در وین وجود نداردیک کارشناس سیاسی حاضر در مذاکرات وین: هنوز متن توافق نهایی در وین وجود ندارد تعجب می‌کنم که برخی از روزنامه‌نگاران فکر می‌کنند که مذاکرات به نتیجه نهایی رسیده به خط پایان نزدیک شده‌ایم آمریکا و سه کشور اروپایی باید دست از تعلل کردن مانند بچه‌ها بردارند