ورود یک خودرو به داخل جمعیت عزادار در شهر قدس

09/06/1399 11:17 ب.ظ

راننده یک پژو ۴۰۵ در شهر قدس شش نفر که مشغول عزاداری بودند را زیر گرفت و متواری شد که پس از مدتی دستگیر شد. مهدی سرپناه، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی غرب استان تهران گفته که این حادثه شامگاه شنبه رخ داده است. اخبار_ایران تهران

سرپنا افزوده که راننده این خودرو «مست» بوده و «پس از تعقیب و گریز توسط عوامل انتظامی دستگیر» شده است.

این مقام پلیس اضافه کرده راننده خودرو پس از زیر گرفتن تعدادی در میدان بهاران به سمت میدان مصلی حرکت کرده و در این منطقه نیز چند نفر را زیر گرفت.

وی گفته «سایر افراد حاضر در خودرو متواری شده‌اند» و «آمار دقیقی از تعداد مصدومان در دست نیست.»

ادامه مطلب:
iranwire »

جنجال انتشار داستان و تصویر یک نماینده فرانسوی در شمایل یک بردهانتشار تصاویر دنیل اوبونو، نماینده پارلمان فرانسه در شمایل یک برده و داستانی تخیلی درباره او در دوران برده داری در مجله محافظه‌کار ولور اکتول (Valeurs Actuelles) به یک جنجال سیاسی بزرگ در فرانسه بدل شده است.

دستگیری جوان هتاک به ساکنان یک شهر شمالی در فضای مجازیادعایی که جوان توهین‌کننده به شمالی‌ها مطرح کرده است سردار رحیمی: *متهم می‌گوید این کار را در واکنش به درگیری با چند نفر از اهالی این شهر و از روی خشم و عصبانیت انجام داده است *او گفت که تصور نمی‌کرده ویدیوی او بازخورد بالایی داشته باشد

فلج اطفال یک هفته پس از ریشه‌کنی به آفریقا بازگشتاین خبر در حالی اعلام می‌شود که از بیش از یک دهه پیش هیچ موردی از بیماری فلج اطفال با پولیوویروس در سودان گزارش نشده بود.

لاشه یک حیوان رو به انقراض در پیرانشهر پیدا شد

احضار یک روزنامه‌نگار به خاطر نوشتن یادداشت‌‌های انتقادی

ارسال لایحه تامین امنیت زنان به دولت ظرف یک ماه آیندهسال ۹۰ بود که لایحه‌ تامین امنیت زنان در برابر خشونت توسط معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری تدوین شد اما اکنون با گذشت قریب به ۱۰ سال از تدوین آن، هنوز این لایحه به اجرا نرسیده است و در کمیسیون لوایح دولت در حال برسی است.

استان‌وایر- راننده یک پژو ۴۰۵ در شهر قدس شش نفر که مشغول عزاداری بودند را زیر گرفت و متواری شد که پس از مدتی دستگیر شد.، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی غرب استان تهران گفته که این حادثه شامگاه شنبه رخ داده است.

سرپنا افزوده که راننده این خودرو «مست» بوده و «پس از تعقیب و گریز توسط عوامل انتظامی دستگیر» شده است.

این مقام پلیس اضافه کرده راننده خودرو پس از زیر گرفتن تعدادی در میدان بهاران به سمت میدان مصلی حرکت کرده و در این منطقه نیز چند نفر را زیر گرفت.

وی گفته «سایر افراد حاضر در خودرو متواری شده‌اند» و «آمار دقیقی از تعداد مصدومان در دست نیست.»

📩اگر به اطلاعات تکمیلی درباره این خبر دسترسی دارید، لطفاً با این ایمیل با ما تماس بگیرید: