«کرونا که فعلا ادامه دارد، بعد از آن حداقل برای چند ماه روزنامهها نیاز دارند هزینههای از دست رفته خود را جبران کنند. واقعیت این است که با بیکاری گستردهای در مطبوعات مواجه میشویم و هیچ چشمانداز روشن و امیدوار کنندهای برای آینده روزنامهنگاری در ایران وجود ندارد. البته این حرف در مورد خیلی از مشاغل دیگر هم میتواند درست باشد.»
این روزها بسیاری از روزنامهنگاران و کارمندان بخش فنی رسانهها یا شغل خود را از دست دادهاند یا در بهترین حالت، با حفظ شغل، حقوق فروردین خود را نخواهند گرفت و یا فقط بخشی از آن را میگیرند. روزنامهنگار باسابقهای که در یکی از روزنامههای داخلی مشغول به کار است، به «خبرنگاری جرم نیست» گفت: «روز ۱۵ فروردین ماه برخی از دبیر سرویسها با روزنامهنگاران خود تماس گرفته و گفته بودند اگر روزنامه دوباره چاپ شد و نیاز بود، با آنها تماس میگیرند اما تا آن زمان بهتر است به دنبال کار دیگری باشند.
یک عضو تحریریه این روزنامه به «خبرنگاری جرم نیست» گفت: «طبق روال، بخش بزرگی از آگهیهای همشهری از سوی دولت یا سازمانهای خصوصی تامین میشد اما این روزها وضع سازمانهای دولتی و وزارتخانهها از نظر نقدینگی خوب نیست که آگهی بدهند و یا اساسا پروژهای برای آگهی ندارند. بخش خصوصی هم عملا با رکود شدید اقتصادی مواجه است. این در حالی است که اوایل دهه ۹۰، این روزنامه هر روز با ۲۰۰ تا ۲۸۰ صفحه آگهی منتشر میشد اما حالا کفگیرش به ته دیگ رسیده است.
روزنامهنگاری که با «خبرنگاری جرم نیست» گفتوگو کرده است، میگوید: «اکنون خیلی از مدیران روزنامهها تمام امیدشان به وعده دولت و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است که قرار شده ۱۰۰ میلیارد تومان بودجه برای حمایت از مطبوعات پرداخت کنند. امید آنها به این بودجه است تا پول به تحریریه تزریق شود و آن ها بتوانند حقوقهای عقب افتاده را پرداخت کنند. حتی چند روزنامه بابت بیمههای خود از چند ماه گذشته به سازمان تامین اجتماعی بدهکار هستند.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
منبع: euronews_pe - 🏆 8. / 59 ادامه مطلب »
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »
منبع: euronews_pe - 🏆 8. / 59 ادامه مطلب »
منبع: IranIntl - 🏆 3. / 63 ادامه مطلب »
منبع: bbcpersian - 🏆 15. / 51 ادامه مطلب »