واکنش ایران به رای نیاوردن قطعنامه تمدید تحریم تسلیحاتی - آمریکا: به تلاش‌مان ادامه می‌دهیم - BBC News فارسی

25/05/1399 08:02 ق.ظ

واکنش ایران به رای نیاوردن قطعنامه تمدید تحریم تسلیحاتی - آمریکا: به تلاش‌مان ادامه می‌دهیم

وزارت امور خارجه ایران به رای نیاوردن قطعنامه پیشنهادی آمریکا در مورد تمدید تحریم تسلیحاتی این کشور در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد واکنش نشان داده و با 'تاریخی' خواندن این شکست، آن را نتیجه 'دیپلماسی فعال' جمهوری اسلامی خوانده است. آمریکا گفته است این کشور از تلاش برای تمدید تحریم های تسلیحاتی ایران دست بر نخواهد داشت. چین بار دیگر از برجام، توافق هسته‌ای با ایران که آمریکا از آن خارج شده، حمایت کرده و گفته است آمریکا دیگر عضو برجام نیست و نمی‌تواند خواهان برگشتن تحریم‌ها شود.

سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد گفته است کشورش از تلاش برای تمدید تحریم های تسلیحاتی ایران دست بر نخواهد داشت.

نمایندگی بریتانیا در سازمان ملل متحد که به قطعنامه پیشنهادی آمریکا رای ممتنع داد، بر نگرانی‌ها از رفتارهای "بی‌ثبات‌کننده" ایران در خاورمیانه تاکید کرده است. بریتانیا در کنار آلمان و فرانسه پیشتر گفته بودند نگران رفع تحریم‌های تسلیحاتی ایران هستند اما "اولویت" آنها حفظ توافق هسته‌ای (برجام) با ایران است.

آقای پومپئو در بیانیه خود گفت شورای امنیت راه را برای حکومتی که "بزرگترین حامی تروریسم" در جهان است، هموار کرد تا بتواند بدون "محدودیت خاصی" سلاح خرید و فروش کند. در این بیانیه آمده این به "ویرانی و بی‌ثباتی در خاورمیانه کمک خواهد کرد." headtopics.com

ادامه مطلب:
bbcpersian »

قطعنامه آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران رای نیاورد - BBC News فارسیاعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد به قطع‌نامه تهیه شده از سوی آمریکا که در پی تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران است، رای ندادند. جلسه شورای امنیت عصر جمعه ۱۴ اوت برگزار شد و طی آن قطعنامه پیشنهادی آمریکا با دو رای موافق، ۱۱ رای ممتنع و دو رای مخالف چین و روسیه روبرو شد. همزمان مایک پومپئو، وزیرخارجه آمریکا با انتقاد از این موضوع گفته شورای امنیت در ماموریت خود که حفظ امنیت جهانی است ناکام مانده و نتوانسته ایران را در برابر اعمالش پاسخگو کند.

بیانیه نمایندگی ایران در سازمان ملل در واکنش به پیشنهاد آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتینمایندگی ایران در سازمان ملل با انتشار بیانیه مطبوعاتی قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی این کشور را «اقدام غیرقانونی و بیمارگونه» ارزیابی کرد. - خبرگزاری آناتولی

وزیر خارجه آمریکا: خاورمیانه یکصدا خواهان تمدید تحریم تسلیحاتی ایران استوزیر خارجه آمریکا: خاورمیانه یکصدا خواهان تمدید تحریم تسلیحاتی ایران است وزیر خارجه ایالات متحده افزود: «شورای امنیت سازمان ملل متحد مسئولیت دارد به حرف آن‌ها گوش کند.»

آغاز رای گیری شورای امنیت درباره پیش نویس قطعنامه آمریکا برای تمدید تحریم های ایرانآغاز رای گیری درباره پیشنویس قطعنامه آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران جلسه رای گیری شورای امنیت برای اعلام نظر اعضا درباره پیشنویس قطعنامه آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران آغاز شد. ١۵ عضو سازمان ملل قرار است رای خود را اعلام کنند.

تروئیکای اروپا پیشنهاد مکتوبی برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران ارائه نکرده‌اندنماینده آمریکا در سازمان ملل گفت که تروئیکای اروپا گفته‌اند پیشنهاداتی درباره تمدید تحریم تسلیحاتی ایران دارند، اما هنوز چیزی به صورت مکتوب ارائه نکرده‌اند.

شورای امنیت رأی‌گیری بر سر قطعنامه آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران را آغاز کردشورای امنیت رأی‌گیری بر سر قطعنامه آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران را آغاز کرد به گزارش آسوشیتدپرس، پانزده عضو این شورا از طریق ارتباط ویدئویی در این نشست حضور داشتند و ظرف ۲۴ ساعت باید رأی خود را اعلام کنند.

بی بی سی. بی بی سی مسئول محتوای سایت های دیگر نیست.نمایندگی چین در سازمان ملل متحد در واکنش به ناکامی آمریکا در تصویب قطعنامه در توییتی گفت نتیجه به دست آمده نشان می‌دهد "یک‌جانبه‌گرایی از هیچ حمایتی برخوردار نیست و زورگویی شکست خواهد خورد."

چین بار دیگر از برجام، توافق هسته‌ای با ایران که آمریکا از آن خارج شده، حمایت کرده و گفته است آمریکا دیگر عضو برجام نیست و نمی‌تواند خواهان برگشتن تحریم‌ها شود.

سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد گفته است کشورش از تلاش برای تمدید تحریم های تسلیحاتی ایران دست بر نخواهد داشت.

نمایندگی بریتانیا در سازمان ملل متحد که به قطعنامه پیشنهادی آمریکا رای ممتنع داد، بر نگرانی‌ها از رفتارهای "بی‌ثبات‌کننده" ایران در خاورمیانه تاکید کرده است.

بریتانیا در کنار آلمان و فرانسه پیشتر گفته بودند نگران رفع تحریم‌های تسلیحاتی ایران هستند اما "اولویت" آنها حفظ توافق هسته‌ای (برجام) با ایران است.

آقای پومپئو در بیانیه خود گفت شورای امنیت راه را برای حکومتی که "بزرگترین حامی تروریسم" در جهان است، هموار کرد تا بتواند بدون "محدودیت خاصی" سلاح خرید و فروش کند.

در این بیانیه آمده این به "ویرانی و بی‌ثباتی در خاورمیانه کمک خواهد کرد."

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه، روز گذشته پیشنهاد داد نشستی اضطراری با حضور پنج قدرت هسته‌ای جهان، آلمان و ایران برگزار شود.