شرکت سازنده واکسن فایزر/بیواِنتِک که در بریتانیا توزیع می شود می گوید 'خیلی محتمل است' که این واکسن در مقابل نمونه جهش کرده ویروس کرونا که به تازگی در برخی کشورها شناسایی شده از بدن محفاظت خواهد کرد. سرعت شیوع در این نواحی بیش از هر جای دیگری در بریتانیاست و برخی از آنها شاهد دو برابر شدن میزان شیوع در یک هفته اخیر بوده اند.
ارقام روزانه که دولت منتشر کرده نشان دهنده ابتلای ۳۶ هزار و ۸۰۴ نفر دیگر در بریتانیاست که از زمان شروع تست انبوه در تابستان یک رکورد به حساب می آید.
سویه تازه ویروس کرونا علاوه بر بریتانیا در دانمارک، استرالیا، ایتالیا و هلند هم دیده شده و گمان می رود که در بسیاری کشورهای دیگر هم وجود داشته باشد. این سویه به نام "وی او سی-۰۱/۲۰۲۰۱۲" حاوی ۲۳ جهش است و می تواند باعث تغییر رفتار ویروس شود، هرچند هنوز دقیقا روشن نیست که چگونه.
نشانه ای در دست نیست که نمونه جهش یافته باعث شدت علائم بیماری می شود و شواهدی وجود ندارد که حاکی از انتشار راحت تر آن در کودکان باشد، هرچند بررسی این موضوع ادامه دارد.تقلید جهشواکسن بیو اِن تِک اولین واکسنی بود که اوایل ماه دسامبر در بریتانیا و بعدا در چند کشور دیگر از جمله آمریکا و اتحادیه اروپا مجوز گرفت. headtopics.com
مواقعی که ایران در تنگنا قرار داره و داره تحریم های ظالمانه دشمن رو تحمل میکنه واسه سوژه قرار دادن ایران هر کاری میکنید.
احتمالا نه چه خواهد شد؟ هرجا از چیزی حمایت کردید قطعا برکعسش محقق شد از ویروس آپدیت شده انگلیسی چه خبر چرا خفه خون گرفتید BBC سانسور شدیدی میکنه و اصلا قابل اطمینان نیست چگونه واکسن که مدت ها از ساخت و ازمایش میگذره می تونه از ویروس جدید که چند هفته جهش کرده محافظت کنه! ویروس_انگلیسی حکومت Britain جز استعمار قحطی ،جنگ کرونای_انگلیسی چیزی به انسانیت نداده ! Queen19
در ماههای ابتدایی کویید رو مشابه و کمخطر نسبت به آنفولانزا معرفی میکردند، حدس و گمانهای سازمانی بهداشتی معتبر نیست. به احتمال زیاد 🤔 چقد زیاد مثلا؟ با این خبر بی بی سی ته مانده اطمینانی هم که به این واکسن بود از میان رفت. احتمال ٦٠٪ هم زياد محسوب ميشه و ٩٩٪ هم! به گفته فايزر، اقلا ٦ هفته طول ميكشه تا واكسن جديد براي نوع جهش يافته انگليسي آپديت بشه.. احتمال و بگذاريد كنار! و داده نشون بدهيد.. فعلا كارايي واكسن هاي موجود زير سواله!
احتمال و كاشتن سبز نشد😶 اره معلومه از بسته شدن مرزها دنیا به انگلستان.
واکسن ایرانی کرونا؛ مرحله اول آزمایش انسانی 'احتمالا از هفته اول دی' آغاز میشود
سرعت شیوع در این نواحی بیش از هر جای دیگری در بریتانیاست و برخی از آنها شاهد دو برابر شدن میزان شیوع در یک هفته اخیر بوده اند.
ارقام روزانه که دولت منتشر کرده نشان دهنده ابتلای ۳۶ هزار و ۸۰۴ نفر دیگر در بریتانیاست که از زمان شروع تست انبوه در تابستان یک رکورد به حساب می آید.
سویه تازه ویروس کرونا علاوه بر بریتانیا در دانمارک، استرالیا، ایتالیا و هلند هم دیده شده و گمان می رود که در بسیاری کشورهای دیگر هم وجود داشته باشد.
این سویه به نام "وی او سی-۰۱/۲۰۲۰۱۲" حاوی ۲۳ جهش است و می تواند باعث تغییر رفتار ویروس شود، هرچند هنوز دقیقا روشن نیست که چگونه.
نشانه ای در دست نیست که نمونه جهش یافته باعث شدت علائم بیماری می شود و شواهدی وجود ندارد که حاکی از انتشار راحت تر آن در کودکان باشد، هرچند بررسی این موضوع ادامه دارد.تقلید جهشواکسن بیو اِن تِک اولین واکسنی بود که اوایل ماه دسامبر در بریتانیا و بعدا در چند کشور دیگر از جمله آمریکا و اتحادیه اروپا مجوز گرفت.
تاکنون بیش از ۵۰۰ هزار نفر در بریتانیا دوز اول این واکسن را دریافت کرده اند. این واکسن نیازمند تزریق دو دوز به فاصله چند هفته است.
اوگور شاهین مدیر عامل بیو ان تک در کنفرانسی خبری در آلمان گفت که "از نظر علمی کاملا محتمل است که سیستم ایمنی بدن بعد از تزریق واکسن می تواند با سویه تازه ویروس مقابله کند."
او اضافه کرد که این شرکت در صورت نیاز فناوری لازم برای اصلاح خیلی سریع واکسن را در اختیار دارد.
آقای شاهین گفت: "زیبایی فناوری آر ان اِی پیامرسان (ام آر ان اِی) این است که می توانیم مستقیما شروع به مهندسی واکسنی کنیم که این جهش تازه را کاملا تقلید می کند - از نظر فنی امکان تهیه واکسنی تازه ظرف شش هفته وجود دارد، یعنی تولید واکسنی که حاوی اطلاعات تازه ویروس باشد."
او تاکید کرد که هنوز مطمئن نیست آیا واکسن کنونی توانایی ایجاد مصونیت در برابر ویروس جهش یافته را دارد یا نه.
متخصصان ژن شناسی از "کنسرسیوم ژنومیکس کووید-۱۹ بریتانیا" که سویه تازه را کشف کرده هم گفت این جهش ها نباید بر کارایی واکسن کووید اثر بگذارد.
به اعتقاد آنها پادتن هایی که برای مقابله با عفونت های آینده در بدن تولید می شود، همچنان ویروس را شناسایی می کند و آن را هدف می گیرد.
با این حال آنها هشدار داده اند که ویروس ممکن است در آینده جهش های بیشتری انجام دهد.