واژگونی دوباره یک اتوبوس در زنجان سه کشته و ۱۴ زخمی بر جا گذاشت

21/04/1401 08:59 ق.ظ

رئیس پلیس راه استان زنجان از کشته‌ شدن سه نفر بر اثر واژگونی یک دستگاه اتوبوس در آزادراه زنجان به تبریز خبر داد.

نامه مقام قضایی ایران به کمیسر سازمان ملل در آستانه صدور حکم حمید نوریدر آستانه صدور حکم نهایی در پرونده حمید نوری در سوئد، کاظم غریبآبادی، معاون قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی، در نامه‌ای به میشل باشله، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل، خواستار آزادی این متهم و «جبران خسارات معنوی و مادی» وارده به او شد.

دادستان سوئد با متهم کردن نوری به «جنایت جنگی» و «قتل عمد» خواستار صدور حکم «حبس ابد» برای او شده است. او همچنین به شاکیان پرونده نوری که اغلب از اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران هستند شدیدا حمله کرد.

ادامه مطلب:
RadioFarda_ »

وزیر ارشاد: محموله جدید کاغذ روزهای آینده وارد می‌شود/ برای خودکفایی کاغذ برنامه بلندمدت داریم- اخبار زنجان - اخبار استانها تسنیم | Tasnimمحموله جدید کاغذ روزهای آینده وارد می‌شود وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: در روزهای آینده محموله‌های جدیدی با ارز مناسب که با تلاش رئیس‌جمهور صورت گرفته وارد شده و مشکل کاغذ در حوزه مطبوعات و بازار نشر در کوتاه مدت حل می‌شود، اما باید به خودکفایی برسیم

ارتش یمن: طی 258 بار نقض آتش‌بس توسط حوثی‌ها 15 سرباز کشته و زخمی شدندارتش ملی یمن اعلام کرد که طی سه روز اخیر 15 سرباز یمنی به‌دلیل نقض پیوسته آتش‌بس توسط حوثی‌ها کشته و زخمی شدند.کمیته اطلاع‌رسانی ارتش یمن یک‌شنبه 19 تیر در السلام عليكم ورحمة الله وبركاته . أسأل الله أن يؤوي المملكة العربية السعودية دائما. لدي كلمة مع مالك حساب هذا. أردت أن أتحدث عن شيء ما ، فمن الممكن أن ترشدني. إنها مسألة أمن سياسي . كيف أقول 🇸🇦🙏🏻

لاپید: اسرائیل درباره دفن اجساد ۸۰ سرباز مصری در یک گور دسته‌جمعی در جنگ ۱۹۶۷ تحقیق می‌کندنخست‌وزیر اسرائیل به رئیس‌جمهوری مصر «قول» داد که در مورد یک گزارش افشاگرانه روزنامه «یدیعوت آحرونوت» مبنی بر دفن اجساد ۸۰ سرباز مصری در یک گور دسته‌جمعی در اسرائیل تحقیق...

حمله موشکی روسیه به یک ساختمان مسکونی در اوکراین حداقل ۱۵ کشته برجای گذاشتآندری یرماک، رئیس دفتر ریاست‌جمهوری اوکراین، با انتشار یک پست تلگرامی گفته است: «یک حمله تروریستی دیگر: و به همین دلیل روسیه باید به‌عنوان 'کشور حامی تروریسم' معرفی شود».

ویمبلدون ۲۰۲۲؛ نواک جوکوویچ برای هفتمین بار قهرمان شد - BBC News فارسینواک جوکوویچ مرد شماره دو تنیس جهان با پیروزی سه بر یک مقابل نیک کیریوس برای هفتمین بار قهرمان مسابقات انفرادی مردان ویمبلدون شد. bbcpersian وای خدای من، چه خبر مهمی!! حالا لباس چی بپوشیم؟ bbcpersian خبر بی ارزش

یک پدر و پسر قربانیان تازه اسیدپاشی در ایرانپلیس استان فارس از هدف اسیدپاشی قرار گرفتن یک پدر و پسر در این شهر خبر داده و نوشته است که این اسیدپاشی شامگاه شنبه ۱۷ تیرماه ۱۴۰۱ و توسط یک موتورسوار ناشناس صورت گرفته است. اخبار_ایران

نامه مقام قضایی ایران به کمیسر سازمان ملل در آستانه صدور حکم حمید نوریدر آستانه صدور حکم نهایی در پرونده حمید نوری در سوئد، کاظم غریبآبادی، معاون قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی، در نامه‌ای به میشل باشله، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل، خواستار آزادی این متهم و «جبران خسارات معنوی و مادی» وارده به او شد.

حمید نوری متهم به مشارکت در اعدام زندانیان سیاسی در ایران در تابستان ۱۳۶۷ است و پس از برگزاری جلسات محاکمه او در سوئد، قرار است روز پنج‌شنبه، ۲۳ تیر، حکم نهایی پرونده او اعلام شود.

دادستان سوئد با متهم کردن نوری به «جنایت جنگی» و «قتل عمد» خواستار صدور حکم «حبس ابد» برای او شده است.

کاظم غریب‌آبادی در نامه خود به کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد که روز سه‌شنبه، ۲۱ تیر، در رسانه‌های ایران منتشر شد، همچنین خواستار پاسخگو کردن دولت سوئد «برای بازداشت و محاکمه غیرقانونی و نقض فاحش حقوق بشر» در مورد نوری شد.

او همچنین به شاکیان پرونده نوری که اغلب از اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران هستند شدیدا حمله کرد.

در تابستان ۱۳۶۷، با فرمان روح‌الله خمینی، رهبر وقت جمهوری اسلامی، هزاران زندانی سیاسی و عقیدتی که در حال گذراندن دوران حبس خود بودند، پس از «محاکمه» دوباره با اتهام‌های سیاسی اعدام شدند.

اجساد اعدام‌شدگان که اغلب از اعضای زندانی سازمان مجاهدین خلق و زندانیان چپگرا بودند، مخفیانه در گورهای دسته‌جمعی دفن شد.

جلسات دادگاه رسیدگی به اتهامات حمید نوری که اولین محاکمه یکی از متهمان این اعدام‌ها به شمار می‌رود، در ماه‌های گذشته با شهادت ده‌ها شاهد در سوئد برگزار شد.

جمهوری اسلامی کمی پس از آغاز این جلسات، علیه برگزاری این دادگاه واکنش نشان داد و حتی به طور غیرمستقیم تهدید کرد که حکم اعدام احمدرضا جلالی پزشک و استاد دانشگاه ایرانی‌-سوئدی را به اجرا می‌گذارد.

آقای جلالی که اکنون در زندان‌های جمهوری اسلامی است، به «جاسوسی و فروش اطلاعات به اسرائیل» و «فساد فی‌الارض» متهم شده است.

با این حال، در روزهای باقیمانده تا صدور حکم حمید نوری، تلاش‌ها و اظهارنظرهای مقام‌های جمهوری اسلامی شدت گرفته است.

چند روز پیش نیز حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه جمهوری اسلامی، پس از گفت‌وگوی تلفنی با وزیر خارجه سوئد، با پسر حمید نوری ملاقات کرد.

همچنین روز شنبه گذشته، حسینعلی نیری، حاکم شرع جمهوری اسلامی در زمان وقوع اعدام‌های تابستان ۱۳۶۷ که به گفته شاهدان دادگاه حمید نوری، ریاست گروه موسوم به «هیئت مرگ» را برعهده داشت، در