واردات آیفون ممنوع نیست/ التهاب ایجاد نکنید

05/02/1401 12:19:00 ب.ظ

انجمن واردکنندگان موبایل: *واردات آیفون ممنوع نیست *طرح ممنوعیت واردات آیفون به واحدهای صنفی فعال در این زمینه، لطمات جبران‌ناپذیر خواهد زد *التهاب ایجاد نکنید *در پس هر ممنوعیتی فساد و انحصار ایجاد خواهد شد

انجمن واردکنندگان موبایل با تاکید بر اینکه در پس هر ممنوعیتی فساد و انحصار ایجاد خواهد شد، اعلام کرده که طرح ممنوعیت واردات آیفون به واحدهای صنفی فعال در این زمینه، لطمات جبران‌ناپذیر خواهد زد و مطرح کردن این دست ممنوعیت‌ها حتی اگر اجرایی نشود نیز التهابی جدی در این شبکه به‌وجود خواهد آورد. از این رو انجمن واردکنندگان موبایل، در بیانیه‌ای اشاره کرده است: در پی بالا گرفتن زمزمه‌هایی مبنی...

از این رو انجمن واردکنندگان موبایل، در بیانیه‌ای اشاره کرده است: در پی بالا گرفتن زمزمه‌هایی مبنی بر ایجاد ممنوعیت‌های جدید برای واردات برخی موبایل‌ها و انتشار اخبار ضد و نقیض از برخی رسانه‌های فارسی‌زبان خارج از کشور و ایجاد التهاب در بازار تلفن همراه، انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی لازم می‌داند به منظور شفاف‌سازی، موضع رسمی خود را درباره موارد مطروحه اعلام کند.

پیش از هر چیز آنچه که برای این انجمن اهمیت دارد، دفاع از حقوق قانونی و مطالبه خواسته‌های زنجیره تأمین تلفن همراه است. چراکه بر این باور است شبکه ارزشمند تأمین و توزیع موبایل توانسته در سخت‌ترین سال‌های اقتصادی کشور با وجود ناملایمات و تحریم‌های ناجوانمردانه ایستادگی کند و همواره این کالای ضروری را در روزهای اپیدمی کرونا که مردم ایران برای امور آموزشی و درمانی نیاز مبرم به آن داشته‌اند را تامین کند.

آنچه که مسلم است در مقطع کنونی با مشکلات عدیده‌ای در تأمین منابع ارزی روبرو هستیم. از سویی چالش‌های متعددی پیش‌روی بازرگانان جهت بازگرداندن ارز و واردات کالاهای ضروری به کشور است.

ادامه مطلب:
خبرگزاری ایسنا »

تحولات ایران و جهان؛ وکیل دونالد ترامپ: به موکلم در جلسه دادگاه دستبند زده نخواهد شد

آخرین اخبار و گزارش‌ها از رویدادهای ایران و جهان در روز جمعه ۱۱ فروردین ۱۴۰۲ برابر با ۳۱ مارس ۲۰۲۳ را می‌توانید در این صفحه دنبال کنید. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

کشمکش دوباره در ایران برای ممنوع کردن آیفوندر چند سال اخیر در ایران بارها سعی شده وارادت آیفون ممنوع شود، اما تا کنون این اتفاق رخ نداده است. اکنون تلاش‌های دوباره برای ممنوع کردن واردات آیفون به ایران در حال پیگیری است.

اقدام تروریستی در مزار شریف تکمیل پازل توطئه برای ایجاد تفرقه در میان امت اسلامی استمجمع جهانی بیداری اسلامی با محکومیت فجایع اخیر در افغانستان: اقدام تروریستی در مزار شریف تکمیل پازل توطئه برای ایجاد تفرقه در میان امت اسلامی است بیداری اسلامی😂😂😂😂 داداش جنست خوب بوده مثل اینکه، اون چیزی که توی افغانستان و ایران داره ویرانی به بار میاره همون اسلامِ. گوه به ریش خامنه ای و هوادارانش و روسیه

انفجار در یک پالایشگاه نفت در نیجریه 100 کشته به جا گذاشتبر اثر انفجار در یک پالایشگاه غیرقانونی نفت در نیجریه دست‌کم 100 نفر جان باختند. - خبرگزاری آناتولی

اگر در مصرف آب صرفه‌جویی نشود در تابستان با بحران مواجه خواهیم شدیک عضو کمیسیون عمران مجلس: *اگر در مصرف آب صرفه‌جویی نشود در تابستان با بحران مواجه خواهیم شد *متاسفانه در فصل بهار بارش چندانی نداریم *خیلی از استان‌ها امروز دچار کمبود جدی آب هستند *مهار آب در شمال می‌تواند بخشی از کمبودها را جبران کند باید با نصب دستگاه آب شیرین کن در دریای خزر و خلیج فارس و احداث خط لوله ؛ آب شیرین به پشت سدهای ایران رساند ؛؛⚘⚘⚘

اراک؛ رکورددار آلودگی هوا در کشور/ ریزگردها پیشران آلودگی‌ها در سال جاریتداوم خشکسالی، گرمای بیش از حد هوا و تغییرات اقلیمی و آب و هوایی، به مشکل پدیده گرد و غبار در اراک دامن زده و سلامت مردم را در معرض تهدید قرار داده است. این پدیده جوی آثار و پیامدهای زیست محیطی نامطلوب بر جای می گذارد و اثرات مضری بر سلامت، اقتصاد جامعه و اقلیم دارد لذا شناخت ماهیت، منشاء و اثرات گرد و غبار در تعیین روش‌های کنترل آن نقش بسزایی دارد.

بارش باران در نقاط مختلف کشور/ خیزش گرد و خاک در شرق ایرانبارش باران در نقاط مختلف کشور رئیس مرکز ملی پیش‌بینی وضع هوا از تداوم فعالیت سامانه بارشی و ورود سامانه بارشی جدید به کشور همچنین خیزش گرد و خاک در شرق کشور خبر داد.