واردات آب؛ از مترمکعبی ۷۰ هزار تومانِ تاجیکستان تا افغانستانِ ناامن/ بحران آب، با استقراض از بانک مرکزی حل نمی‌شود

10/10/1400 01:32:00 ب.ظ

در گفت‌وگو با ایلنا مطرح شد: واردات آب؛ از مترمکعبی ۷۰ هزار تومانِ تاجیکستان تا افغانستانِ ناامن/ بحران آب، با استقراض از بانک مرکزی حل نمی‌شود

دبیر کل فدراسیون صنعت آب گفت: آب را نمی‌توان چاپ و تکثیر کرد و این ماده حیاتی که ماهیت اجتماعی دارد را فقط و فقط با روش‌های تجربه‌شده و موفق کشورهای پیشرفته می‌توان مدیریت کرد. واردات آب؛ از نرخ مترمکعبی 70 هزار تومانِ تاجیکستان تا افغانستانِ جولانگاه شورشیان وی با طرح این...

واردات آب؛ از نرخ مترمکعبی 70 هزار تومانِ تاجیکستان تا افغانستانِ جولانگاه شورشیان وی با طرح این پرسش که آیا در شرایط تحریم و مشکلات شدید اقتصادی، امکان سرمایه‌گذاری در این زمینه وجود دارد؟ ادامه داد: آیا با وجود تعرفه تقریبا و یا بهتر بگوییم تحقیقا مجانی آب، انتقال آن با صرف هزینه‌های بسیار بالا مقرون به‌صرفه است؟ آیا می‌دانیم که برای انتقال آب از کشوری مثل تاجیکستان حداقل به ۵۰۰ کیلومتر تونل و خط انتقال نیاز است که علاوه بر نیاز به سرمایه‌گذاری بسیار زیاد قیمت هر متر مکعب آب را به حدود ۶۰ تا ۷۰ هزار تومان‌ می‌رساند؟ آیا قرار است از کشوری مثل افعانستان که ده‌ها سال است جولانگاه عناصر شورشی است و در حال حاضر هیچ چشم‌انداز روشنی در ثبات سیاسی آن مشاهده نمی‌شود وارد معاهده واردات آب شویم؟ قرار است آب وارداتی برای کدام بخش مصرف شود؟ اگر بگوییم صرفا برای کشاورزی که وامصیبتاست و اگر بگوییم‌ صرفا برای صنعت که واویلاست و اگر بگوییم فقط برای شرب است حرفی برای گفتن باقی نمی‌ماند.

ادامه مطلب:
خبرگزاری كار ایران (ایلنا) ILNA »

DW Persian دویچه‌‌وله فارسی

در پادکست 'آواهای کم شنیده از دیروز تا امروز' قطعه 'بوسه عید' با صدای پروین، شعری از محمدعلی بهمنی و آهنگسازی منوچهر لشگری را می‌شنوید که در دستگاه سه‌گاه در سال ۱۳۴۹ منتشر شده است. @dw_farsi ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

دستگاه های نظارتی با افزایش بازرسی ها از احتکار جلوگیری کنندمعاون اول رییس جمهور در جلسه ستاد تنظیم بازار: دستگاه های نظارتی با افزایش بازرسی ها از احتکار جلوگیری کنند جلوگیری از چی ؟ خودتون بالا میبرید بعدش هزارتومن میارید پایین همه جی دستونه مردم‌مسخره کردید چرا دولت برای لغو سربازی اجباری کاری نمیکند؟ قدمی بردارد؟ حداقل حرفی؟ سخنی؟! تا بفهمیم مسئولین هم در همین مملکتِ مردم سالار زندگی میکنند که ما مردم زنده مانی میکنیم. فقط دستور! تا بحال دستور كاهش و كنترل قيمت ها بود! نتيجه؟!

مقابله با فتنه ۸۸ سخت‌تر از مقابله در جنگ تحمیلی بودنماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فتنه ۸۸ خطرناک‌ترین حادثه‌ای بود که امنیت ملی کشور را در معرض خطر جدی قرار داد، گفت: ما در چهل سالی که از پیروزی انقلاب می‌گذرد سه حادثه داشتیم که امنیت کشور را به خطر انداختند یا می‌توانستند به خطر بیاندازند؛ اولین حادثه هشت سال جنگ تحمیلی بود، دومین حادثه رحلت امام و سومین حادثه فتنه ۸۸ بود. حاجی لاکن ساقی رو عوض کن تا امام خامنه ای کص...ل هایی چون شما رو داره به این انقلاب آسیبی نخواهد رسید.

تنها 17 درصد از جرائم ناشی از نفرت علیه مسلمانان ثبت می‌شودتنها 17 درصد از جرائم ناشی از نفرت علیه مسلمانان ثبت می‌شود در گزارش «اسلام‌هراسی اروپا در سال 2020» تاکید شد که تنها 17 درصد از جرائم ناشی از نفرت علیه مسلمانان ثبت و مستند شده است.

وزیر بهداشت ترکیه از امکان تزریق واکسن «تُرکوواک» از فردا در کلیه بیمارستان‌ شهرها خبر داد🛑 وزیر بهداشت ترکیه از امکان تزریق واکسن «تُرکوواک» از فردا در کلیه بیمارستان‌ شهرها خبر داد

دیدار رهبر انقلاب با روحانی، ارتباطی با ریاست وی بر مجمع تشخیص ندارد/ خدمت‌گذاران به صورت صفر و صد از سوی رهبری قضاوت نمی‌شوندنمازی در گفت‌وگو با ایلنا مطرح کرد: دیدار رهبر انقلاب با روحانی، ارتباطی با ریاست وی بر مجمع تشخیص ندارد/ خدمت‌گذاران به صورت صفر و صد از سوی رهبری قضاوت نمی‌شوند

اشرف غنی، رئیس‌جمهوری سابق افغانستان: راهی جز فرار از کابل نداشتمغنی می‌گوید یکی از مشاورانش به او فقط چند دقیقه فرصت داد تا در مورد خروج از کابل تصمیم‌گیری کند. او در عین حال اتهام خارج کردن میلیون‌ها دلار پول نقد از افغانستان را تکذیب کرد.