واردات موبایل با استفاده از اطلاعات مسافران؛ ۳۰ هزار تلفن همراه 'از شبکه خارج شد'

06/07/1398 05:24 ب.ظ

بنابر اعلام انجمن واردکنندگان موبایل و تبلت ایران، در یک ماه اخیر حدود ۳۰ هزار تلفن همراه از شبکه خارج شده که این امر مشکلاتی را برای فروشندگان و خریداران به همراه داشته است. حسین غروی رام، رئیس این انجمن گفته اطلاعات شخصی مسافران از آژانس‌های مسافرتی برای واردات موبایل خریداری می‌شود.

بنابر اعلام انجمن واردکنندگان موبایل و تبلت ایران، در یک ماه اخیر حدود ۳۰ هزار تلفن همراه از شبکه خارج شده که این امر مشکلاتی را برای فروشندگان و خریداران به همراه داشته است. حسین غروی رام، رئیس این انجمن گفته اطلاعات شخصی مسافران از آژانس‌های مسافرتی برای واردات موبایل خریداری می‌شود. محمد جواد آذری جهرمی کمتر از یک ماه پیش در صفحه توئیتر خود نوشته بود:"عده‌ای کلاهبردار به حاجیان امسال سیم‌کارت رایگان داده‌اند، سپس از مدارک آنها سوءاستفاده کرده و گوشی قاچاق ثبت کرده‌اند. ولی انگار ما را نشناخته‌اند.

خواهند دید که حق‌الناس گفتن‌های ما الکی نیست. با دزدی مبارزه می‌کنیم چه بزرگ باشد و چه کوچک".

خرید و فروش گذرنامه به همراه کد ملی با هدف ریجستری گوشی‌های تلفن همراهی که وارد ایران شده، چندی است که در ایران متداول شده است. خبرگزاری ایسنا که اخیرا در گزارشی به این موضوع پرداخته به نقل از یکی فعالان بازار موبایل گفته بود:" حالا که گذرنامه در بازار ریخته و زمان برگشت حجاج از حج تمتع است هر گذرنامه را ۳۵۰ هزار تومان می‌خریم، اما وقتی گذرنامه در بازار نباشد قیمت آن تا ۶۰۰ هزار تومان هم می‌رسد."

سامانه همتا" که گوشی‌ها در آن ثبت می‌شوند دارای فهرستی است که دارندگان گوشی‌های تلفن همراه را در سه گروه سیاه، سفید و خاکستری دسته‌بندی می‌کند؛ فهرست سفید دارندگان گوشی‌های قانونی فعال را شامل می‌شود؛ در فهرست خاکستری گوشی‌هایی قرار می‌گیرند که هنوز وضعیت ثبت آن‌ها نهایی نشده و گروه سیاه هم شامل گوشی‌های مسدود شده است که به دلایلی از جمله قاچاق یا عدم فعال‌سازی در این فهرست قرار گرفته‌اند. headtopics.com

ادامه مطلب:
bbcpersian »

65 درصد از باربری هوایی ترکیه از استانبول انجام گرفت

برایان هوک: عراق از دیگاه ایران همچون محله‌ای از تهران استبریان هوک نماینده ویژه آمریکا در امور ایران روز جمعه 27 سپتامبر در مصاحبه‌ای به خطرات گسترش نفوذ امپریالیسم عسلامی برایان هوک اراجیف میگی این جوجه تیغی نمیدونه ، آنروز که امام خمینی ره فرمود : (راه قدس از کربلا میگذرد) یعنی چه !!! و امروز روزی است که مقدمه آزادی قدس داره فراهم میشه ، شک نکن

بحران در هپکو ریشه کرده است/ از کیان تایر درس بگیریم/ بررسی دقیق دو پیشنهاد: کنسرسیوم یا هیات حمایت از صنایعدولت برای اداره هپکو چند سناریو در آستین دارد. یکی از آنها راه‌اندازی «کنسرسیوم» است. کنسرسیوم بسیار شبیه به «هیات حمایت از صنایع» است و تقریبا همان کارکرد را دارد با این‌حال آگاهان می‌پرسند: چرا دولت می‌خواهد چرخ را از اول اختراع کند؟

صدها هزار نفر در کانادا برای حمایت از محیط زیست به خیابان آمدندسازمان‌دهندگان این راهپیمایی می‌گویند تنها در شهر مونترال نیم میلیون نفر به خیابان‌ها آمده‌اند. مقام‌های شهری این تعداد را نزدیک به ۳۱۵ هزار نفر اعلام کرده‌اند.

اصابت گلوله تانک از خاک مصر به اسرائیلدو گلوله تانک شلیک شده از خاک مصر به یک شهرک یهودی نشین اسرائیل اصابت کرد. - خبرگزاری آناتولی

کشف بیش از ۳۰۰ اسیر عمدتاً کودک در مدرسه‌ای اسلامی در نیجریهاین اولین بار نیست که اخبار مربوط به آزار کودکان در مدارس اسلامی نیجریه منتشر می‌شود؛ برخی از این مدارس حتی کودکان را مجبور به گدایی در خیابان‌های شهرهای شمالی نیجریه کرده بودند. مدارس اهل سنت اسلام دين خوبي ها 💩 اسلام در اصل دين توحش ، تجاوز و قتل و غارت است

اپل آیفون ایکس آراپل آیفون ۱۱سامسونگ گالاکسی نت ۹منبع:ثبت گوشی بر اساس اطلاعات زائران موضوعی بود که وزیر ارتباطات هم به آن اشاره کرده است.

محمد جواد آذری جهرمی کمتر از یک ماه پیش در صفحه توئیتر خود نوشته بود:"عده‌ای کلاهبردار به حاجیان امسال سیم‌کارت رایگان داده‌اند، سپس از مدارک آنها سوءاستفاده کرده و گوشی قاچاق ثبت کرده‌اند. ولی انگار ما را نشناخته‌اند. خواهند دید که حق‌الناس گفتن‌های ما الکی نیست. با دزدی مبارزه می‌کنیم چه بزرگ باشد و چه کوچک".

خرید و فروش گذرنامه به همراه کد ملی با هدف ریجستری گوشی‌های تلفن همراهی که وارد ایران شده، چندی است که در ایران متداول شده است.

خبرگزاری ایسنا که اخیرا در گزارشی به این موضوع پرداخته به نقل از یکی فعالان بازار موبایل گفته بود:" حالا که گذرنامه در بازار ریخته و زمان برگشت حجاج از حج تمتع است هر گذرنامه را ۳۵۰ هزار تومان می‌خریم، اما وقتی گذرنامه در بازار نباشد قیمت آن تا ۶۰۰ هزار تومان هم می‌رسد."

سامانه همتا" که گوشی‌ها در آن ثبت می‌شوند دارای فهرستی است که دارندگان گوشی‌های تلفن همراه را در سه گروه سیاه، سفید و خاکستری دسته‌بندی می‌کند؛ فهرست سفید دارندگان گوشی‌های قانونی فعال را شامل می‌شود؛ در فهرست خاکستری گوشی‌هایی قرار می‌گیرند که هنوز وضعیت ثبت آن‌ها نهایی نشده و گروه سیاه هم شامل گوشی‌های مسدود شده است که به دلایلی از جمله قاچاق یا عدم فعال‌سازی در این فهرست قرار گرفته‌اند.

بنابر اعلام انجمن واردکنندگان موبایل و تبلت ایران، امکان این که مصرف‌کننده متوجه شود که این کالا از طریق مسافرین وارد ایران شده و یا شرکتی است عملا وجود ندارد؛ این باعث شده مصرف‌کنندگان و فروشندگان که این گوشی را خریداری کرده بود متضرر شوند.

گوشی‌های موبایل قاچاق بخش بزرگی از بازار محصولات الکترونیک در ایران را تشکیل می‌دهند و دولت ایران سال‌هاست به دنبال مقابله با آن است.