هیچ هزینه‌ای بابت رمز یک‌بار مصرف نباید به مشتری‌ها تحمیل شود/ بازار متشکل ارزی کارش را شروع می‌کند

22/08/1398 01:19 ب.ظ

همتی در جمع خبرنگاران: هیچ هزینه‌ای بابت رمز یک‌بار مصرف نباید به مشتری‌ها تحمیل شود/ بازار متشکل ارزی کارش را شروع می‌کند

رئیس کل بانک مرکزی گفت: ما دنبال این هستیم تا راهکارهایی برای تامین مالی واحد‌های تولیدی پیدا کنیم که غیر از استفاده از نقدینگی و افزایش نقدینگی در کشور باشد. این گام درواقع گواهی‌های اعتباری است که بانک‌ها برای تامین زنجیره تولید صادر خواهند کرد. رئیس کل بانک مرکزی در پاسخ به این سوال که آیا منظور تزریق ارزی است که در سال ۹۶ و ۹۷ شده است، گفت: آن که همیشه بوده است یعنی در سال‌های ۹۴، ۹۵، ۹۶.

بالاخره بانک مرکزی همیشه در بازار مداخله می‌کرده که و امری طبیعی بوده که بر اساس سیاست‌هایی که برای کنترل نرخ ارز داشتند، انجام می‌دادند.

وی درباره طرح گام نیز گفت: ما دنبال این هستیم تا راهکارهایی برای تامین مالی واحد‌های تولیدی پیدا کنیم که غیر از استفاده از نقدینگی و افزایش نقدینگی در کشور باشد. این گام در واقع گواهی‌های اعتباری است که بانک‌ها برای تامین زنجیره تولید صادر خواهند کرد. یعنی واحد‌های تولیدی که مواد اولیه نیاز دارند و در زنجیره تامین قرار می‌گیرند، بتوانند از این اوراق بدون اینکه نقدینگی اضافه شود استفاده کنند.

همتی گفت: خوشبختانه شب گذشته در جلسه شورای پول و اعتبار کلیات این طرح تصویب شد. انشاالله وقتی دوهفته دیگر جزئیات آن هم در این شورا تصویب شود، عملیاتی می‌کنیم تا بتوانند از طریق اوراقی که بانک‌ها تضمین خواهند کرد (فعالیت کنند). این طرح برای تولید کننده چیزی شبیه ال سی داخلی است که تضمین دارد و در عین حال در بازار بورس هم قابل خرید و فروش خواهد بود. headtopics.com

ادامه مطلب:
ilnanews »

«استخر فرح در انتظارت» به این معنی است که هر کسی یک روز می‌میرد

کالدرون: تا دسامبر برای پرسپولیس صبر می‌کنم/ باشگاه برای خرید شن هم پول نداردتهدید باشگاه پرسپولیس توسط سرمربی آرژانتینی کالدرون: تا دسامبر برای پرسپولیس صبر می‌کنم/ باشگاه برای خرید شن هم پول ندارد یعنی خاک بر سر مدیران این باشگاه، مدیران حکومتی و دولت. کل ثروت کشور افتاده دست ۲۵۰-۳۰۰ خانواده و درحال چپاولش هستند. هر روز تاخیر در ساقط شدن این حکومت، چندین میلیون دلار ضررو زیان به ایران تحمیل میکند.

شبکه نمایش خانگی هرگز مجوز ساخت سریال نداشته است/ مردم از تماشای اغلب تولیدات این شبکه می‌ترسند/جابه‌جایی رقم‌ها در این رسانه منطقی نیست/ بزرگترین شاکی این شبکه سینما استبهرنگ ملک‌محمدی با بیان اینکه بزرگترین شاکی شبکه نمایش خانگی سینماست، می‌گوید: شبکه نمایش خانگی هرگز مجوز ساخت سریال نداشته اما در حال ساخت سریال‌هایی است که شفافیت مالی ندارند. در صورتی که این رسانه زیر مجموعه صداوسیما شود، در آن شفافیت رخ می‌دهد.

زلزله زدگان در این سرما نباید زیر چادر بمانندرئیس جمهور با تاکید بر اینکه زلزله زدگان آذربایجان شرقی در این سرما نباید زیر چادر بمانند بلکه خانه و اتاقی اجاره کنند و ما اجاره آنها را می پردازیم، از وزارت کشور ، ستاد بحران و همه دستگاه‌ها خواست برای اسکان زلزله زده ها به صورت استیجاری به فوریت عمل شود.

بدعهدی خودروسازان، این بار در پرداخت «جریمه دیرکرد»تهران – ایرنا – خودروسازان روز به روز اعتماد عمومی را نسبت به این صنعت کاهش می‌دهند؛ تا دیروز با تحویل دیرهنگام بد عهدی می‌کردند و امروز با تاخیر در پرداخت «جریمه دیرکرد».

موگرینی: حفظ برجام برای امنیت خلیج فارس و جهان عرب و اروپا حیاتی استرئیس سرویس اقدام سیاست خارجی و دستگاه امنیتی اتحادیه اروپا، فدریکا موگرینی، پس نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل به سوالات خبرنگاران پاسخ داد و به یورونیوز گفت که حفظ برجام کار سختی است و برای تیمی که پس از او بزودی برسرکار می آیند آرزوی خوش شانسی در جهت حفظ برجام کرد. حناش دیگه رنگی نداره وسط بازای پست فطرت ... چهار ماه تا بمب اتم

به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، عبدالناصر همتی امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: ما توضیح دادیم، اطلاع‌رسانی هم کردیم و ۱۹.۳ میلیارد دلار تامین ارز شده بود و در مقابل ۱۷.۸ میلیارد دلار کالا وارد شده و بقیه آن هم اگر وارد نشده به تعزیرات ارجاع دادیم که بررسی می‌کند که حدود ۱.۲ میلیارد دلار است.

رئیس کل بانک مرکزی در پاسخ به این سوال که آیا منظور تزریق ارزی است که در سال ۹۶ و ۹۷ شده است، گفت: آن که همیشه بوده است یعنی در سال‌های ۹۴، ۹۵، ۹۶. بالاخره بانک مرکزی همیشه در بازار مداخله می‌کرده که و امری طبیعی بوده که بر اساس سیاست‌هایی که برای کنترل نرخ ارز داشتند، انجام می‌دادند.

وی درباره طرح گام نیز گفت: ما دنبال این هستیم تا راهکارهایی برای تامین مالی واحد‌های تولیدی پیدا کنیم که غیر از استفاده از نقدینگی و افزایش نقدینگی در کشور باشد. این گام در واقع گواهی‌های اعتباری است که بانک‌ها برای تامین زنجیره تولید صادر خواهند کرد. یعنی واحد‌های تولیدی که مواد اولیه نیاز دارند و در زنجیره تامین قرار می‌گیرند، بتوانند از این اوراق بدون اینکه نقدینگی اضافه شود استفاده کنند.

همتی گفت: خوشبختانه شب گذشته در جلسه شورای پول و اعتبار کلیات این طرح تصویب شد. انشاالله وقتی دوهفته دیگر جزئیات آن هم در این شورا تصویب شود، عملیاتی می‌کنیم تا بتوانند از طریق اوراقی که بانک‌ها تضمین خواهند کرد (فعالیت کنند). این طرح برای تولید کننده چیزی شبیه ال سی داخلی است که تضمین دارد و در عین حال در بازار بورس هم قابل خرید و فروش خواهد بود.

وی درباره هزینه‌های رمز دوم یک‌بار مصرف نیز گفت: رمز دوم که باید استفاده شود یکی از کارهای ضروری است. الان تعداد زیادی از شکایت‌هایی که به پلیس فتا می‌شود در ارتباط با سو‌ءاستفاده‌هایی است که از طریق تراکنش‌های بانکی افراد بدون کارت انجام می‌دهند.

رئیس‌کل بانک مرکزی گفت: آنچه ما تصمیم گرفتیم این است که از اول دی ماه این را برقرار خواهیم کرد. درباره هزینه هم از ابتدا گفتیم هیچ‌کس نباید از مردم در این رابطه هزینه‌ای بگیرد. نه بانک‌ها هزینه‌ای خواهند گرفت و نه بانک مرکزی. این‌ها را خود بانک‌ها تامین خواهند کرد. این کار بخشی از اقدامات بانک‌‌ها برای تامین مشتری‌هایشان است. بنابراین هیچ هزینه‌ای از این بابت به مشتری‌ها نباید تحمیل شود.

وی درباره بازار متشکل ارزی نیز گفت: این بازار در حال طی مراحل است و انشاالله کارش شروع خواهد شد.

همتی در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا مبنی براینکه از آنجایی که رئیس‌جمهور ماموریتی برای ارائه گزارش به بانک مرکزی دادند آیا این گزارش به افکار عمومی می‌رسد؟ گفت: بله .