هیئت مدیره توییتر برای مقابله با خرید سهام این شرکت توسط ایلان ماسک طرح «قرص سمی» را اجرا می‌کند

27/01/1401 04:16:00 ب.ظ

هیئت مدیره توییتر با این اقدام رسما با پیشنهاد میلیاردر جنجالی برای خرید کل سهام این شرکت مخالفت کرد.

هیئت مدیره توییتر با این اقدام رسما با پیشنهاد میلیاردر جنجالی برای خرید کل سهام این شرکت مخالفت کرد. هیئت مدیره توییتر برای مقابله با پیشنهاد خرید ایلان ماسک، طرح «قرص سمی» را اجرایی می‌کند. این پروژه پاسخی است به پیشنهاد عمومی و نه‌چندان دوستانه ثروتمندترین مرد جهان برای خرید سهام توییتر.

بر اساس این طرح که قرار است حقوق سهامداران را محترم بشمارد، قرار است اجازه خرید سهم بیشتر به سهامداران خرد را اعطا کند تا از آن طریق یک نفر به تنهایی نتواند با خرید تمامی سهام این شرکت، کنترل آن‌را به دست بگیرد. با این طرح توییتر رسما مخالفات خود را با پیشنهاد ایلان ماسک مبنی بر خرید کل سهام این پلتفرم اعلام کرده است.

این میلیاردر جنجالی هفته گذشته به توییتر پیشنهاد داده بود کل سهام این شرکت را با به مبلغ حدود ۴۳ میلیارد دلار خریداری کند. آقای ماسک در بیانیه‌ای که در این خصوص منتشر کرده بود ضمن ابراز علاقه نسبت به خرید سهام توییتر گفته بود: «در مدتی که بخشی از سهام توییتر را خریدم، دریافتم که توییتر در شکل کنونی رشد نخواهد کرد و باید به یک شرکت خصوص تبدیل شود. من علاقه‌ای به چانه زدن ندارم و پیشنهادی که برای خرید کل سهام این شرکت ارائه کردم بهترین و آخرین پیشنهادم است. در صورتی که درخواست من مورد پذیرش قرار نگیرد، در خصوص ۹.۲ درصد از سهام خود تجدیدنظر خواهم کرد.»

ادامه مطلب:
euronews فارسی »
Loading news...
Failed to load news.

اردوغان از سرخوشی آواز خواند!

اردوغان با آواز خوانی پیروزی خود در انتخابات را جشن گرفت. ادامه مطلب >>

یورونیوز هم مانند بی‌بی‌سی باید بلاک شه دمشون گرم همه‌چی که پول نمیشه آقای ماسک اگر گفتید چرا اسمشو گذاشتن 'قرص سمی'؟

فائزه هاشمی: با این همه ظلم به خدا، مردم و تاریخ چگونه می‌خواهیم جواب دهیمفائزه هاشمی، در یک فایل تصویری به انتقاد از رفتارهای حکومت در خبرهای مربوط به هفته اخیر پرداخته است. او رفتار حکومت با فعالان مدنی را مصداق ظلم می‌داند. او می‌گوید: «با این اعمال جواب خدا، مردم و تاریخ را چه بدهیم؟ به این فکر کرده‌اید؟» اطلاع_رسانی جوري فرمايش ميكنه انگار باباش طيب و طاهر نقيب و نجيب بوذه! نيم قرن چابيدن و ويران كردن حالا بر سر جنازه ايران نشستن تقصير هم ميندازن! كي بود كي بود ما تبوديم!

روسیه 18 دیپلمات نمایندگی اتحادیه اروپا در این کشور را عنصر نامطلوب اعلام کردروسیه 18 دیپلمات نمایندگی اتحادیه_اروپا در این کشور را عنصر نامطلوب اعلام کرد

روسیه ورود بوریس جانسون را به این کشور ممنوع کرددولت روسیه اعلام کرده است که در واکنش به «اقدامات خصمانه» بریتانیا، ورود بوریس جانسون، نخست‌وزیر برتیانیا و ۱۲ عضو ارشد کابینه او را به این کشور ممنوع می‌کند. بوریس جانسون سخت افزورده شده الان یکسال منتظر ویزای روسیه بود با این ممنوعیت دیگه ویزا نمیگیره. بهمین خاطر دپرسیو شده طفلک. نون از گلوش پایین نمیره. حالا معلوم میشه این مشنگی حاکمیت ایرانی از کجا آمده. پر رویی اینها و ارباب پوتینشون حدی نداره. ایران مقامات امریکایی را تحریم میکند و پوتین بوریس جانستون را. یعنی کلا کشک. 😁😁 :)))

روسیه ورود بوریس جانسون به این کشور را ممنوع کرد | DW | 16.04.2022بوریس جانسون، نخست‌وزیر بریتانیا و ۱۰ تن از اعضای کابینه‌اش اجازه ورود به روسیه را ندارند. جانسون قبلا در کی‌یف با زلنسکی دیدار کرده او در حاشیه نشست اخیر ناتو گفته که 'پوتین از خط قرمز بربریت عبور کرده' است. اینکه بعد از اینهمه زمان که از جنایات سوریه گذشته ، متوجه شده که پوتین از خط بربریت ؟ خارج شده و هنوز نفهمیده که پوتین خودِ بربریته ، نمایانگرِ بربریت پروریِ جانسونها هم هست که ناانسانهای مانند پوتین و ضحاک و امثالهم ،ابتدا بعد از دهه ها جنایات از خط قرمز بربریت؟؟؟ عبور می کنند🧐 جالب اینکه وحشی ها و دزدان دریایی و جنایت کاران نازی ها و استعمار گران مثل انگلیسی ها ادعای حقوق بشری و انسانیت دارند

ایلان ماسک پیشنهاد خرید توئیتر را با ۴۱ میلیارد دلار پول نقد دادبراساس پیشنهاد ۴۱ میلیارد دلاری ایلان ماسک برای خرید توئیتر، بهای هر سهم این شرکت معادل تقریبا ۵۴ دلار خواهد بود که در مقایسه با ارزش آن در روز اول آوریل، ۳۸ درصد بیشتر است.

قاآنی: هر کجا تشخیص دهیم با اسرائیل برخورد جدی می‌کنیمقاآنی: هر کجا تشخیص دهیم با اسرائیل برخورد جدی می‌کنیم اسماعیل قاآنی روز پنجشنبه در ارتباط با حملات موشکی سپاه_پاسداران به اربیل مدعی شد: «در اربیل خیلی از کسانی که در کنارتان زندگی می‌کردند، نمی‌دانستند پایگاه شما است. اما تحت رصد ما بودید.» 😂😂😂😂 قاآنی مثل سایر تروریستای سپاه زر مف میزنه ... این سرداران متوهم و پوشالی دارن سر ایران رو به باد میدن ... حاجی ، نگفته اسرائیلی ها خودشون رو تجهیز به پوشک کردن😄😄😄