عمران مرادی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: لحظه مقارنه ماه و خورشید به لحاظ ظاهری و از دید ما زمینیان گفته میشود. زمانیکه خورشید در راستای ماه قرار میگیرد، به دلیل وجود نور خورشید ماه قابل رویت نیست و این لحظه مقارنه را لحظه تولد «ماه نو» مینامیم که در محاسبات نجومی ۵۸ دقیقه بامداد روز یکشنبه است و هرچه زمان میگذرد، فاصله ماه و خورشید افزایش یافته و رویت ماه بهتر میشود.
به گفته این مدرس و پژوهشگر نجوم، هلال اول هر ماه قمری در هنگام غروب قابل رصد است و برای دیدن هلال ماه شوال امسال غروب روز یکشنبه باید آماده باشیم. در این زمان ماه در آسمان حضور دارد، اما هنوز فاصله آن نسبت به خورشید به حدی نرسیده که پارامترهای رویت پذیری آن قوی شود. وی با بیان اینکه در رویت هلال یا اصطلاح فارسی آن هلال بینی، رویت هلال ماههای رمضان و شوال برای مسلمانان از اهمیت ویژهای برخوردار است، افزود: تلاش برای رویت هلال ماه را استهلال می نامند که دارای ارزش معنوی و مذهبی برای کشورهای اسلامی است، البته این رویداد ارزش علمی نیز دارد و کشورهای غیراسلامی نیز رویت هلال را در نظر می گیرند.
وی افزود: بنابراین یکشنبه برای رصد ماه به ابزار رصدی قوی، افراد متخصص و هوای جوی مطلوب نیاز است، چراکه پارامترهای رصد و رویتپذیری هلال ضعیف است. اما اگر ماه رصد شود، در این صورت ماه رمضان ۲۹ روزه است و دوشنبه عید فطر اعلام خواهد شد.
می دانستید چندین ساله ایران طبق تقویم رسمی کشور ماه رمضان را آغاز و عید فطر را اعلام میکنه؟؟ بنابراین فردا عیده ؛؛ عیدتان مبارک عزیزان؛؛😉😉🖐🖐🖐
كسشر نگيد تمومش كنيد بره بابا كشش نديد ديگه
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »
منبع: aa_persian - 🏆 11. / 53 ادامه مطلب »
منبع: aa_persian - 🏆 11. / 53 ادامه مطلب »
منبع: RadioFarda_ - 🏆 13. / 51 ادامه مطلب »
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »
منبع: aa_persian - 🏆 11. / 53 ادامه مطلب »