همسر امیرسالار داودی: معاون دادستان تهران کارشکنی می‌کند و به همسرم مرخصی نمی‌دهد

01/09/1399 11:23 ق.ظ

امیرسالار_داودی آبان ۹۷ در دفتر کارش بازداشت و توسط قاضی_صلواتی به ۳۰ سال حبس محکوم شد. او تا کنون مرخصی نداشته است. طناز_کلاهچیان، همسرش، از کارشکنی‌های معاون دادستان در دادن مرخصی به او می‌گوید. گزارش niloufarrostam1👇 اطلاع_رسانی کرونا_در_ایران

به گفته طناز کلاهچیان، آن‌ها به زودی درخواست اعاده دادرسی برای شکستن حکم سنگین ۱۵ سال حبس را برای این وکیل دادگستری ارائه خواهند کرد.

آقای داودی تنها دو سال از بازداشتش گذشته است و طبق حکم صادره باید ۱۳ سال دیگر را در زندان بماند، در حالی که به گفته همسر آقای داودی مصداق این حکم فعالیت او در کانال تلگرامی «بدون روتوش» بوده است که در آن عقاید و نظراتش را درباره مسائل مختلف صنفی می‌نوشته است.

طناز کلاهچیان، وکیل دادگستری و همسر امیرسالار داودی، به کارشکنی‌های «رضا نجفی»، معاون دادستان تهران، اشاره می‌کند و می‌گوید: «من طی این دو سال برای مرخصی آقای داودی بسیار تلاش کردم و بارها نامه نوشتم، به خصوص در ماه‌های اول شیوع ویروس کرونا، که این ویروس در زندان اوین بیداد می‌کرد، اما متاسفانه آقای نجفی که رسیدگی به درخواست‌های پرونده‌های امنیتی به او ارجاع داده می‌شود، تا کنون برای مرخصی همسرم کارشکنی کرده است. او دلیلش را ماده قانونی می‌داند که تا یک‌سوم مجازات زندانی سپری نشود، او حق مرخصی نخواهد داشت.»

خانم کلاهچیان در ادامه می‌گوید:‌ «امیرسالار به ۱۵ سال حبس محکوم است، یک‌سوم آن پنج سال می‌شود.

ادامه مطلب:
iranwire »

خامنه‌ای مرگ یزدی را به همسر فوت شده او تسلیت گفت!فعالان ایرانی با توجه به اشتباهی که دربیانیه علی خامنه‌ای رهبر نظام، به مناسبت درگذشت محمد یزدی یکی بیسواد همسر اخریه منظورشه 😂 اولی ودومی واحتمالا سومین همسر زودتراز ایشان داره فانی را وداع کرده بودن 😇 بزودی خود نیز گور به گور خواهد شد. تخسیر روحانی

بریتانیا محاکمه همسر اسد و سلب تابعیت او را بررسی می‌کندمنابع بریتانیایی می‌گویند دولت اين كشور احتمالا به دنبال سلب تابعيت از اسماء الاسد همسر رئیس جمهوری

آنچه احتمالا درباره همسر رهبر کره‌شمالی نمی‌دانیدری سول جو همسر کیم جونگ اون رهبر کره‌شمالی که بیش از یک سال بود در هیچ مراسم رسمی و عمومی حضور از این دیکتاتور ها زیاد داریم تو ایران

تحقیقات پلیس انگلستان درباره همسر بشار اسد به اتهام جنایت جنگی در سوریهپلیس انگلستان درباره اسما اسد، همسر بشار اسد به اتهام تشویق و تحریک اقدامات تروریستی تحقیق می‌کند. - خبرگزاری آناتولی 😅😅

ظهور علنی همسر رهبر کره شمالی پس از یک سال غیبتری سول جو همسر کیم جونگ اون رهبر کره‌شمالی که بیش از یک سال بود در هیچ مراسم رسمی و عمومی حضور پرزیدنت ترامپ پس فرستاده!!؟؟

دو سال است که «امیرسالار داودی» بدون داشتن یک روز مرخصی در «زندان اوین» روزگار می‌گذراند. این وکیل دادگستری ۲۹آبان۱۳۹۷ در دفتر کارش بازداشت شد و پس از چند ماه در دادگاهی با ریاست قاضی «صلواتی» به ۳۰ سال حبس، ۱۱۱ ضربه شلاق، شش‌میلیون تومان جریمه نقدی و دو سال محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم شد. مصادیق اتهامات او نوشتن در یک کانال تلگرامی، فعالیت‌های حقوق بشری و پرونده‌های موکلانش عنوان شد. طبق قانون مجازات اسلامی ۱۵ سال از این حکم قابلیت اجرایی دارد. در دومین سالگرد بازداشت این وکیل با همسرش، «طناز کلاهچیان»، گفت‌وگو کرده‌ایم.همسر امیرسالار داودی، وکیلی که در تاریخ ۲۹آبان۱۳۹۷ بازداشت شد و تا کنون در زندان اوین باقی مانده است، به «ایران‌وایر» می‌گوید دفتر دادستانی طی این دو سال با مرخصی او مخالفت کرده است. آقای داودی در تابستان مبتلا به ویروس کرونا شد و ۲۱ روز در بهداری زندان اوین در قرنطینه بود. اما حتی پس از بهبودی و برای جلوگیری از ابتلای مجدد به کووید-۱۹ با مرخصی او مخالفت شده است.

به گفته طناز کلاهچیان، آن‌ها به زودی درخواست اعاده دادرسی برای شکستن حکم سنگین ۱۵ سال حبس را برای این وکیل دادگستری ارائه خواهند کرد. آقای داودی تنها دو سال از بازداشتش گذشته است و طبق حکم صادره باید ۱۳ سال دیگر را در زندان بماند، در حالی که به گفته همسر آقای داودی مصداق این حکم فعالیت او در کانال تلگرامی «بدون روتوش» بوده است که در آن عقاید و نظراتش را درباره مسائل مختلف صنفی می‌نوشته است.

طناز کلاهچیان، وکیل دادگستری و همسر امیرسالار داودی، به کارشکنی‌های «رضا نجفی»، معاون دادستان تهران، اشاره می‌کند و می‌گوید: «من طی این دو سال برای مرخصی آقای داودی بسیار تلاش کردم و بارها نامه نوشتم، به خصوص در ماه‌های اول شیوع ویروس کرونا، که این ویروس در زندان اوین بیداد می‌کرد، اما متاسفانه آقای نجفی که رسیدگی به درخواست‌های پرونده‌های امنیتی به او ارجاع داده می‌شود، تا کنون برای مرخصی همسرم کارشکنی کرده است. او دلیلش را ماده قانونی می‌داند که تا یک‌سوم مجازات زندانی سپری نشود، او حق مرخصی نخواهد داشت.»

خانم کلاهچیان در ادامه می‌گوید:‌ «امیرسالار به ۱۵ سال حبس محکوم است، یک‌سوم آن پنج سال می‌شود. طبق گفته آقای نجفی او باید پنج سال کامل در زندان در انتظار یک روز مرخصی سپری کند. در حالی که او یک دختر ۶ ساله دارد؛ دختری که از اسفند سال گذشته فقط توانسته است پدرش را کابینی ببیند و حتی نتوانسته است دست‌های پدرش را بر روی سرش حس کند. من نمی‌دانم این دشمنی از کجا می‌آید و واقعا دلیل اصلی ندادن مرخصی به آقای داودی چیست.»

آقای داودی در بهمن ماه سال گذشته، در اعتراض به عدم مرخصی، دست به اعتصاب غذا نیز زد. او ۹ روز در اعتصاب غذای تر بود و پس از آن برای شش روز دیگر حتی از خوردن آب نیز خودداری کرد. این وکیل با انتشار نامه‌ای در تاریخ ۲۰بهمن۱۳۹۸ خطاب به مردم ایران از شروع اعتصاب خشک در اعتراض به عدم مرخصی و دریغ کردن کمترین حق یک زندانی سیاسی خبر داد. با این حال توجهی به اعتصاب او نیز نشد.

موضوع عدم مرخصی به زندانیان امنیتی، از جمله امیرسالار داودی، زمانی بحرانی می‌شود که از اسفند ۱۳۹۸ به دلیل شیوع ویروس کرونا ملاقات‌های حضوری از جدول برنامه تمام زندان‌های ایران حذف شد و تا کنون که تقریبا ۹ ماه از آن زمان می‌گذرد، تمام ملاقات‌ها به صورت کابینی و پشت شیشه‌های قطور در سالن‌ شلوغ صورت گرفته است.

طناز کلاهچیان در این باره می‌گوید: «دخترمان ماه‌ها است از این که پدرش را ببوسد، روی زانوی پدرش بنشیند و دست‌هایش را دور گردن پدرش بیاندازد، محروم است و از سوی دیگر امیرسالار هم نتوانسته است تماسی با فرزندش داشته باشد. ما هر هفته چهارشنبه‌ به صورت کابینی ۲۵ تا ۳۰ دقیقه ملاقات داریم. در این مدت من سعی می‌کنم بیشتر گوشی دست "آیرین" باشد و با پدرش حرف بزند.»

کلاهچیان به عنوان یک مادر و همسر یک زندانی می‌گوید تنها نقطه مثبت ویروس کرونا برای‌ آن‌ها این بوده است که دخترش امسال مجبور نیست به مدرسه برود: «حداقل از شنیدن حرف‌های بچه‌های دیگر درباره پدرشان مصون است. من این خداشکری را امسال دارم که تحصیل به صورت آنلاین صورت می‌گیرد و آیرین مجبور نیست در مدرسه حرف از پدران بچه‌های دیگر بشنود و یا آن‌ها را جلوی در مدرسه در انتظار فرزندان‌شان ببیند. لااقل این چالش را ما امسال نداریم. این تنها نقطه مثبت ویروس کرونا در زندگی ماست.»

آقای داودی در خرداد ماه امسال نیز مبتلا به ویروس کرونا شد: «مسئولان زندان در ابتدا او را در انتهای بند هشت نگهداری می‌کردند، ولی بعد از این که زندانیان دیگری مانند "اسماعیل عبدی" و "جعفر عظیم‌زاده" و چند نفر دیگر نیز مبتلا به ویروس کرونا شدند، همگی را به بهداری زندان اوین منتقل کردند. همسرم ۲۱ روز در بهداری قرنطینه بود و پس از آن مجددا به بند هشت منتقل شد.»

امیرسالار داودی در تاریخ ۲۹آبان۱۳۹۷ در محل کارش از سوی ماموران امنیتی بازداشت شد و به مدت شش ماه و نیم در سلول انفرادی بند ۲۴۱ زندان اوین به سر برد. او را پس از آن به بند عمومی منتقل کردند.

بعد از مدتی این وکیل در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی ابوالقاسم صلواتی، به اتهامات امنیتی، از جمله «توهین به رهبری»، «تبلیغ علیه نظام» و «تشکیل گروهی با هدف بر هم زدن امنیت ملی»، به حکم سنگین ۳۰ سال حبس، ۱۱۱ ضربه شلاق، شش‌میلیون تومان جریمه نقدی و دو سال محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم شد.

آقای داودی اما برای تجدیدنظر به حکم ناعادلانه‌اش درخواستی نداد و دادگاه تجدیدنظر نیز عینا حکم را تایید کرد. بر اساس «قانون مجازات اسلامی»، ۱۵ سال از این حکم سنگین قابل اجرا است. این وکیل وکالت بسیاری از متهمان سیاسی از جمله «زینب جلالیان»، زندانی کرد محکوم به حبس ابد، و «سهیل عربی»، فعال مدنی، را به عهده داشت.

«سازمان عفو بین‌الملل» پس از رسانه‌ای شدن این حکم، آن را «بی‌عدالتی تکان‌دهنده» خواند و محکوم کرد.

حالا طناز کلاهچیان با اظهار امیدواری برای اعاده دادرسی می‌گوید: «به صلاح‌دید خود آقای داودی و وکیلش قرار شد برای درخواست اعاده دادرسی کمی صبر کنیم، اما حتما انجام خواهد شد و امیدواریم که این حکم در دیوان عالی کشور شکسته شود و یا حداقل این که از چندین مجازات خود از جمله "تشکیل گروه به قصد براندازی" تبرئه شود، چون مصادیق اتهامات او فعالیت در کانال بدون روتوش بوده است و طبق قوانین موجود کسی با نوشتن در کانال تلگرامی "برانداز" محسوب نمی‌شود. با این حال نمی‌دانم چه‌طور این اتهام از سوی آقای صلواتی موجه خوانده شده‌ است.»

امیرسالار داودی اکنون در سالن هشت زندان اوین روزگارش را سپری می‌کند و به گفته همسرش پس از ابتلا به کووید-۱۹ از نظر جسمی همچنان ضعیف است: «به هر حال کسی که در زندان است طبیعتا وضعیت روحی و جسمی مناسبی ندارد. ما فقط تلاش می‌کنیم که وضعیتش بدتر از این نشود و به او برای فردای بهتر امید می‌دهیم، همین‌طور که خودمان را هم در بیرون با امید نگه می‌داریم.»