و گفته ممکن است هکرها از اطلاعات سرقت شده آنها برای حملات سایبری بعدی استفاده کنند.
TLP:AMBER » گفته شده صنایع خصوصی امریکا (PIN) که پیشتر مورد حملات سایبری قرار گرفته و اطلاعات ایمیلها و شبکههای آنها سرقت شده است، انتظار داشته باشند که هکرهای ایرانی اطلاعات لو رفته آنها را از طریق فضای مجازی و یا «وب تاریک» () خریداری و از این اطلاعات برای حمله مجدد به آنها استفاده کنند.
دفتر تحقیقات فدرال امریکا در این هشدار به گروه خاصی از هکرهای ایرانی اشاره نکرده اما گفته است متخصصان علوم رایانهای قادرند از اطلاعات لو رفته شرکتها برای اهداف خود استفاده کنند که جاسوسی و باجگیری اینترنتی یکی از این سوء استفادهها است.
این اولین بار نیست که افبیآی در خصوص جرایم سایبری هکرهای ایرانی که عموما هکرهای وابسته به رژیم ایران هستند، هشدار میدهد.
دفتر تحقیقات فدرال امریکا به شرکتها و سازمانهای امریکایی درباره حملات سایبری هکرهای ایرانی که عموما وابسته به جمهوری اسلامی هستند، هشدار داده است. این اولین هشدار افبیآی درباره جرايم سایبری هکرهای وابسته به جمهوری اسلامی نیست.دفتر تحقیقات فدرال امریکا (افبیآی) به شرکتها و سازمانهای امریکایی در خصوص حملههای سایبری هکرهای ایرانی
و گفته ممکن است هکرها از اطلاعات سرقت شده آنها برای حملات سایبری بعدی استفاده کنند.TLP:AMBER
» گفته شده صنایع خصوصی امریکا (PIN) که پیشتر مورد حملات سایبری قرار گرفته و اطلاعات ایمیلها و شبکههای آنها سرقت شده است، انتظار داشته باشند که هکرهای ایرانی اطلاعات لو رفته آنها را از طریق فضای مجازی و یا «وب تاریک» () خریداری و از این اطلاعات برای حمله مجدد به آنها استفاده کنند.
دفتر تحقیقات فدرال امریکا در این هشدار به گروه خاصی از هکرهای ایرانی اشاره نکرده اما گفته است متخصصان علوم رایانهای قادرند از اطلاعات لو رفته شرکتها برای اهداف خود استفاده کنند که جاسوسی و باجگیری اینترنتی یکی از این سوء استفادهها است.
این اولین بار نیست که افبیآی در خصوص جرایم سایبری هکرهای ایرانی که عموما هکرهای وابسته به رژیم ایران هستند، هشدار میدهد. بیست و پنجم ماه دسامبر ۲۰۲۰ نیز افبیآی و «آژانس امنیت سایبری و زیرساختهای امنیتی ایالات متحده» (CISA) در، هکرهای وابسته به جمهوری اسلامی را عامل پشت پرده تهدید مقامات امریکاییِ دخیل در انتخابات ایالات متحده اعلام کردند؛ تهدیدی که «سعید خطیبزاده»، سخنگوی وقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی آن را «بیاساس» خوانده بود.
در این بیانیه مشترک گفته شد که هکرهای وابسته به رژیم ایران با راهاندازی وبسایتهای جعلی متعدد، از جمله وبسایت «دشمن مردم» با دامنه «namesofthepeople.org»، اقدام به نشر تصاویر و اطلاعات مقامات امریکایی که در انتخابات سال ۲۰۲۰ دارای مسوولیت دولتی بودند، کردهاند.
این وبسایت جعلی، خود را حامی «دونالد ترامپ»، رییس جمهوری پیشین امریکا معرفی و ضمن دامن زدن به بحث بروز تقلب در انتخابات ریاست جمهوری این کشور، مخالفان ترامپ را تشویق به اقدامات خشونتآمیز و حتی مرگبار علیه مقاماتی میکرد که تصاویر و اطلاعات آنها در این وبسایت درج شده بودند.
پیش از این بیانیه مشترک، در ماه اکتبر سال گذشته نیز افبیآی و آژانس امنیت سایبری و زیرساختهای امنیتی ایالات متحده در خصوص تهدیدهای سایبری هکرهای وابسته به جمهوری اسلامی هشدارهای دیگری داده بودند که از آن جمله، هشدار