هشدار اف‌بی‌آی به شرکت‌های امریکایی درباره هکرهای ایرانی

24/08/1400 09:49 ب.ظ

دفتر تحقیقات فدرال امریکا (اف‌بی‌آی) به شرکت‌ها و سازمان‌های امریکایی در خصوص حمله‌های سایبری هکرهای ایرانی هشدار داده و گفته ممکن است هکرها از اطلاعات سرقت شده آن‌ها برای حملات سایبری بعدی استفاده کنند. اطلاع_رسانی گزارش radiojibi 👇

و گفته ممکن است هکرها از اطلاعات سرقت شده آن‌ها برای حملات سایبری بعدی استفاده کنند.

TLP:AMBER » گفته شده صنایع خصوصی امریکا (PIN) که پیش‌تر مورد حملات سایبری قرار گرفته و اطلاعات ایمیل‌ها و شبکه‌های آن‌ها سرقت شده است، انتظار داشته باشند که هکرهای ایرانی اطلاعات لو رفته‌ آن‌ها را از طریق فضای مجازی و یا «وب تاریک» () خریداری و از این اطلاعات برای حمله مجدد به آن‌ها استفاده کنند.

دفتر تحقیقات فدرال امریکا در این هشدار به گروه خاصی از هکرهای ایرانی اشاره نکرده اما گفته است متخصصان علوم رایانه‌ای قادرند از اطلاعات لو رفته شرکت‌ها برای اهداف خود استفاده کنند که جاسوسی و باج‌گیری اینترنتی یکی از این سوء استفاده‌ها است.

این اولین بار نیست که اف‌بی‌آی در خصوص جرایم سایبری هکرهای ایرانی که عموما هکرهای وابسته به رژیم ایران هستند، هشدار می‌دهد.

ادامه مطلب:
iranwire »

افزایش نگرانی‌ها نسبت به استقرار نیروهای روسی در نزدیکی مرز اوکراین؛ ناتو به روسیه هشدار داد▪️ینس_استولتنبرگ، دبیرکل ناتو، روز دوشنبه ۲۴ آبان به مسکو هشدار داد که این ائتلاف نظامی در بحبوحه استقرار گسترده و غیرعادی نیروهای روسیه در مرزهای اوکراین، در کنار کی‌یف ایستاده است. اگر روسیه و حضرت پوتین تصمیم به حمله گرفته باشن، هیچکس ، نه ناتو و نه اکراین و نه آمریکا و نه اتحادیه اروپا، تخمش ،تاکید می‌کنم، تخمش رو هم نمیتونن بخورن. آمریکا بعد از ضعف بایدن در مقابل ایران، به شدت وجه خودش رو از دست داده.این پیام رو از کی یف مینویسم و نظر مردم اکراین هست

هشدار بهزیستی نسبت به «افزایش جمعیت معلولان» با اجرای قانون «جوانی جمعیت»در حالی قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده هفته گذشته به تصویب رسیده که به اعتقاد سازمان بهزیستی کشور دو ماده از این قانون به نوعی موجب افزایش جمعیت معلولان کشور خواهد شد و این درحالیست که با وجود آن که سازمان بهزیستی متولی معلولان است اما به گفته معاون پیشگیری از معلولیت‌هایش، در این زمینه کمیسیون جوانی جمعیت، مجلس و شورای نگهبان، هیچ کدام، سازمان بهزیستی را در بررسی مواد قانون دخیل ندانسته‌ و نظرخواهی نکردند.

حضور پرشمار نظامیان روسیه در مرز اوکراین؛ ناتو به مسکو هشدار داددبیرکل ناتو می‌گوید مسکو باید در خصوص اهداف حضور نیروهای نظامی خود در مرز با اوکراین شفاف‌سازی کند. کی‌یف می‌گوید تعداد سربازهای روس در مرز با اوکراین در هفته گذشته به ۱۰۰ هزار نفر رسیده است.

هشدار ائتلاف فتح درباره طرح خطرناک آمریکا در عراق- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم | Tasnimهشدار ائتلاف فتح درباره طرح خطرناک آمریکا در عراق یکی از اعضای ائتلاف فتح عراق درباره طرح خطرناک آمریکا برای هدف قرار دادن مقامات نظامی و سیاسی عراق و متهم کردن حشد الشعبی هشدار داد

هکرها به یک سامانه ایمیل‌های اف‌بی‌آی نفوذ کردند🔺 هکرها به یک سامانه ایمیل‌های اف‌بی‌آی نفوذ کردند ▪ بیانیه اف‌بی‌آی می‌گوید «به محض کشف این مسئله سخت‌افزاری که در این نفوذ تحت تأثیر قرار گرفته بود» به سرعت از مدار خارج شد. ⬇ بیشتر بخوانید: Atta 5stars are logged into the Israeli-American intelligence system and ready for quick and easy secure communication and send me /88 /^®¡°¶|\\* 3 \\14 \\12 \\19 \\5 \\£100000 \\€20000 \\14 \\12 \\19 \\5* انقدر فاسد این سازمان دیگه مامورهای فاسدش دیگه ترسی از افشا شدن هویت شون ندارن و فیزیک دست به خرابکاری میزنن. حالا شما بگو این سازمان فاسد برای معصومه عنی نژاد پرونده گنده گوزی نساخته تا مطرحش کنه

حضور پرشمار نظامیان روسیه در مرز اوکراین؛ ناتو به مسکو هشدار داددبیرکل ناتو می‌گوید مسکو باید در خصوص اهداف حضور نیروهای نظامی خود در مرز با اوکراین شفاف‌سازی کند. کی‌یف می‌گوید تعداد سربازهای روس در مرز با اوکراین در هفته گذشته به ۱۰۰ هزار نفر رسیده است.

دفتر تحقیقات فدرال امریکا به شرکت‌ها و سازمان‌های امریکایی درباره حملات سایبری هکرهای ایرانی که عموما وابسته به جمهوری اسلامی هستند، هشدار داده است. این اولین هشدار اف‌بی‌آی درباره جرايم سایبری هکرهای وابسته به جمهوری اسلامی نیست.دفتر تحقیقات فدرال امریکا (اف‌بی‌آی) به شرکت‌ها و سازمان‌های امریکایی در خصوص حمله‌های سایبری هکرهای ایرانی

و گفته ممکن است هکرها از اطلاعات سرقت شده آن‌ها برای حملات سایبری بعدی استفاده کنند.TLP:AMBER

» گفته شده صنایع خصوصی امریکا (PIN) که پیش‌تر مورد حملات سایبری قرار گرفته و اطلاعات ایمیل‌ها و شبکه‌های آن‌ها سرقت شده است، انتظار داشته باشند که هکرهای ایرانی اطلاعات لو رفته‌ آن‌ها را از طریق فضای مجازی و یا «وب تاریک» () خریداری و از این اطلاعات برای حمله مجدد به آن‌ها استفاده کنند.

دفتر تحقیقات فدرال امریکا در این هشدار به گروه خاصی از هکرهای ایرانی اشاره نکرده اما گفته است متخصصان علوم رایانه‌ای قادرند از اطلاعات لو رفته شرکت‌ها برای اهداف خود استفاده کنند که جاسوسی و باج‌گیری اینترنتی یکی از این سوء استفاده‌ها است.

این اولین بار نیست که اف‌بی‌آی در خصوص جرایم سایبری هکرهای ایرانی که عموما هکرهای وابسته به رژیم ایران هستند، هشدار می‌دهد. بیست و پنجم ماه دسامبر ۲۰۲۰ نیز اف‌بی‌آی و «آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های امنیتی ایالات متحده» (CISA) در، هکرهای وابسته به جمهوری اسلامی را عامل پشت پرده تهدید مقامات امریکاییِ دخیل در انتخابات ایالات متحده اعلام کردند؛ تهدیدی که «سعید خطیب‌زاده»، سخن‌گوی وقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی آن را «بی‌اساس» خوانده بود.

در این بیانیه مشترک گفته شد که هکرهای وابسته به رژیم ایران با راه‌اندازی وب‌سایت‌های جعلی متعدد، از جمله وب‌سایت «دشمن مردم» با دامنه «namesofthepeople.org»، اقدام به نشر تصاویر و اطلاعات مقامات امریکایی که در انتخابات سال ۲۰۲۰ دارای مسوولیت دولتی بودند، کرده‌اند.

این وب‌سایت جعلی، خود را حامی «دونالد ترامپ»، رییس جمهوری پیشین امریکا معرفی و ضمن دامن زدن به بحث بروز تقلب در انتخابات ریاست جمهوری این کشور، مخالفان ترامپ را تشویق به اقدامات خشونت‌آمیز و حتی مرگبار علیه مقاماتی می‌کرد که تصاویر و اطلاعات آن‌ها در این وب‌سایت درج شده بودند.

پیش از این بیانیه مشترک، در ماه اکتبر سال گذشته نیز اف‌بی‌آی و آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های امنیتی ایالات متحده در خصوص تهدید‌های سایبری هکرهای وابسته به جمهوری اسلامی هشدارهای دیگری داده بودند که از آن جمله، هشدار