هشدار رئیس جمهوری آمریکا به چین در مورد تهاجم به تایوان

02/03/1401 06:16:00 ب.ظ

هشدار رئیس جمهوری آمریکا به چین در مورد تهاجم به تایوان جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا، روز دوشنبه در کنفرانس خبری مشترک خود با نخست‌وزیر ژاپن هشدار داد که واشنگتن در صورت تهاجم چین به تایوان مداخله نظامی خواهد کرد. ⬇️ بیشتر بخوانید:

جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا، روز دوشنبه در کنفرانس خبری مشترک خود با نخست‌وزیر ژاپن هشدار داد که واشنگتن در صورت تهاجم چین به تایوان مداخله نظامی خواهد کرد. این یکی از شدیدترین اظهارات یک رئیس جمهوری آمریکا در دفاع از تایوان طی دهه‌های اخیر است. آمریکا به لحاظ سنتی چنین ضمانت‌های امنیتی آشکاری به تایوان نداده است و به جای پیمان دفاعی دوجانبه، سیاست وانگ ونبین، سخنگوی وزارت خارجه چین، با وی تهدید کرد پکن ایالات متحده در چارچوب سیاست «یک چین» خود، پکن را به عنوان دولت رسمی چین می‌شناسد و...

آمریکا به لحاظ سنتی چنین ضمانت‌های امنیتی آشکاری به تایوان نداده است و به جای پیمان دفاعی دوجانبه، سیاست وانگ ونبین، سخنگوی وزارت خارجه چین، با وی تهدید کرد پکن ایالات متحده در چارچوب سیاست «یک چین» خود، پکن را به عنوان دولت رسمی چین می‌شناسد و روابط دیپلماتیک با تایوان ندارد. با این وجود، واشنگتن در چارچوب روابط غیررسمی خود با تایوان در تایپه، پایتخت، سفارت‌خانه‌ای دوفاکتو دارد و تجهیزات نظامی در اختیار این جزیره خودگردان قرار می‌دهد.

جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا، روز دوشنبه قرارداد تجاری جدیدی را با ١٢ کشور حوزه هند و اقیانوسیه با هدف تقویت اقتصادهای‌شان امضا کرد. دولت بایدن می‌گوید هدف از طرح «چارچوب اقتصادی هند و اقیانوسیه برای رفاه» نشان‌دادن تعهد ایالات متحده به این حوزه اقتصادی مورد مناقشه و رفع نیاز به ثبات در تجارت پس از اختلالات ناشی از همه‌گیری و حمله روسیه به اوکراین است.

آنها در بیانیه‌ای مشترک گفته‌اند که این معاهده به «آماده‌سازی اقتصادهایمان برای آینده» پس از بحران ناشی از همه‌گیری کووید-١٩ و جنگ در اوکراین کمک خواهد کرد.

ادامه مطلب:
VOA Farsi صدای آمریکا »
Loading news...
Failed to load news.

سلمان رشدی: نویسنده با قدرت کلماتش می‌تواند بیش از دشمنانش دوام بیاورد

سلمان رشدی، نویسنده بریتانیایی هندی‌الاصل می‌گوید: «نویسندگان می‌توانند از دشمنانشان، بیشتر دوام بیاورند.» ادامه مطلب >>

هشدار انجمن جامعه‌شناسی در مورد تعمیق بحران‌ها در ایران | DW | 21.05.2022انجمن جامعه‌شناسی ایران در بیانیه‌ای ارتباط دادن اعتراض‌های صنفی در ایران به نهادهای خارجی را 'غیرقانونی و فرافکنی' برشمرد. این انجمن هشدار داد که استفاده حکومت از ابزارهای کنترلی، بحران‌های جامعه را عمیق‌تر می‌کند.

آمار مبتلایان روزانه به کرونا در ترکیه به زیر 1000 نفر کاهش یافتشمار مبتلایان روزانه به ویروس کرونا در ترکیه طی 24 ساعت گذشته به زیر 1000 نفر کاهش یافت. - خبرگزاری آناتولی

سرباز روس به جرم ارتکاب جنایت جنگی در اوکراین به حبس ابد محکوم شددادگاهی در اوکراین، یک سرباز روس را به جرم ارتکاب جنایت جنگی و قتل یک شهروند غیرنظامی اوکراینی به حبس ابد محکوم کرد. - خبرگزاری آناتولی

یک دیپلمات روسیه در سازمان ملل در اعتراض به جنگ اوکراین استعفاء دادیک دیپلمات روسیه در اقدامی کم‌سابقه و در اعتراض به تهاجم کشورش به اوکراین از نمایندگی این کشور در دفتر سازمان ملل در ژنو سوئیس استعفاء داد. بوریس باندارف که در صفحه شخصی... افرین به شرافت این شخص!

مداخله نظامی آمریکا در صورت حمله چین به تایوان؛ از سخن تا اقدام عملیبایدن گفت که اگر چین قصد حمله به تایوان را داشته باشد، آمریکا با مداخله نظامی پاسخ خواهد داد.

دستور وزیر بهداشت برای رسیدگی فوری به مصدومان ریزش ساختمان در آبادانوزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تماس تلفنی با رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز خواستار آمادگی مراکز درمانی بیمارستان های خوزستان و بسیج همه امکانات برای پذیرش مصدومان حادثه ریزش ساختمان ۱۰ طبقه در آبادان شد. اوه اوه خوبه وزیر دستور داد وگرنه مصدوما رو وسط خیابون ول میکردم ، نکنه منظورتون همون چندتایی اند که همکارتون گفت جراحات خفیف برداشتن؟ :) به جای این خبرا به خبر بازداشت و مجازات تک به تک مقصرا رو کار کنید اگه راست میگید