نیروهای امنیتی در میانمار معترضان را با خودرو زیر گرفتند؛ کشته شدن دست‌کم پنج نفر

15/09/1400 06:54:00 ق.ظ

🔺 نیروهای امنیتی در میانمار معترضان را با خودرو زیر گرفتند؛ کشته شدن دست‌کم پنج نفر ▪ به گزارش یک مرکز خبری محلی، در این درگیری‌ها که صبح روز یکشنبه در یانگون روی داد دست‌کم ۱۵ نفر دستگیر شدند. ⬇ بیشتر بخوانید:

به گزارش یک مرکز خبری محلی، در این درگیری‌ها که صبح روز یکشنبه در یانگون روی داد دست‌کم ۱۵ نفر دستگیر شدند. چاپ در جریان برخورد نیروهای امنیتی با معترضان به کودتای ۱۰ ماه پیش در میانمار، یک خودروی نیروهای...

چاپ در جریان برخورد نیروهای امنیتی با معترضان به کودتای ۱۰ ماه پیش در میانمار، یک خودروی نیروهای امنیتی مردم را زیر گرفت و موجب مرگ پنج نفر شد. به گزارش رویترز، یک مرکز خبری محلی در میانمار به نام «میانمار ناو» با اعلام این خبر نوشته است که در این برخورد، که صبح روز یکشنبه در یانگون روی داد، دست‌کم ۱۵ نفر دستگیر شدند.

شاهدان حاضر در صحنه به رویترز گفتند ده‌ها نفر نیز مجروح شده‌‌اند. با وجود خشونت صبح، اعتراض دیگری نیز بعدازظهر در یانگون برگزار شد. بیش از ۱۳۰۰ نفر از زمان کودتای ۱ فوریه نظامیان علیه دولت غیرنظامی این کشور کشته شده‌اند اما اعتراضات ضدنظامیان همچنان ادامه دارد.

در همین حال، دادگاهی در میانمار قرار است روز دوشنبه حکم آنگ سان سوچی، رهبر دولت غیرنظامی میانمار، را که در جریان کودتای نظامیان دستگیر شد، صادر کند.

ادامه مطلب:
VOA Farsi صدای آمریکا »

سیدجواد طباطبایی و اندیشه‌هایش؛ فیلسوف ایرانشهر را بیشتر بشناسیم

سیدجواد طباطبایی، اندیشمند سیاسی، در جامعه روشنفکری ایران با نام «فیلسوف ایرانشهر» شناخته می‌شود، برخی او را «مرشد محافظه‌کاری نوین ایران» می‌خوانند. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

دست‌کم 9 نفر در حمله مسحانه در مکزیک کشته و زخمی شدنددر حمله مسلحانه به یک کامیون در مکزیک چهار تن کشته و 5 نفر زخمی شدند. - خبرگزاری آناتولی

دست‌کم 13 نفر طی عملیات ارتش هند در مرز میانمار کشته شدندیك مقام نظامی هند از کشته شدن دست‌کم 13 تن از جمله هفت غیرنظامی طی عملیات ارتش این کشور در مرز با میانمار خبر داد. - خبرگزاری آناتولی

آمریکا، اروپا و ۲۱ کشور دیگر درباره اعدام جمعی‌ نیروهای امنیتی در افغانستان بیانیه صادر کردندایالات متحده آمریکا، اتحادیه اروپا و ۲۱ کشور دیگر روز یکشنبه با صدور بیانیه‌ای از اعدام‌های فراقضایی صدها نفر از اعضای پلیس و ارتش حکومت پیشین افغانستان به دست طالبان ابراز نگرانی کردند و خواستار تحقیق فوری درباره این جنایات شدند. دستشون درد نکنه، زحمت کشیدن بیانیه!

کشته شدن یک شهروند یارسان با شلیک نیروهای نظامی در قصرشیرین

ضرب و شتم زنان زندانی در زندان ارومیه توسط نیروهای امنیتی

مرگ حدود نیم میلیون نفر ظرف ۲۰ سال؛ تلفات جاده‌ای در ایران همچنان قربانی می‌گیردطبق گزارش سازمان پزشکی قانونی، در ۶ ماه نخست سال جاری به طور میانگین روزانه ۴۶.۵ نفر در حوادث رانندگی جان باختند. طبق این گزارش در نیمه نخست سال جاری ۸ هزار و ۶۴۴ نفر در حوادث رانندگی جان خود را از دست داده‌اند. که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۹.۶ درصدی داشته است.