نگهبان‌های زندان طبق برنامه به سلول جفری اپستین سر نمی‌زدند

23/05/1398 12:35:00 ب.ظ

♦️نگهبان‌های زندان طبق برنامه به سلول جفری اپستین سر نمی‌زدند ⚡️یک فرد آشنا با تحقیقات درباره علت مرگ جفری اپستین، گفته است که نگهبان‌های زندان طبق برنامه به او سر نمی‌زدند و اقدام به پر کردن اطلاعات نادرست در این‌باره کرده بودند.

یک فرد آشنا با تحقیقات درباره علت مرگ جفری اپستین، گفته است که نگهبان‌های زندان طبق برنامه به او سر نمی‌زدند و اقدام به پر کردن اطلاعات نادرست در این‌باره کرده بودند. \r\n به گزارش آسوشتیدپرس، این منبع بازداشت «لباس شخصی کلت به دست» که معترضان سال ۸۸ را سرکوب می‌کرد، تائید شد حسن میرکاظمی معروف به...

بازداشت «لباس شخصی کلت به دست» که معترضان سال ۸۸ را سرکوب می‌کرد، تائید شد حسن میرکاظمی معروف به حسن رعیت به عنوان یکی از لباس‌ شخصی‌ها در اعتراضات سال ۸۸ برای سرکوب معترضان حضور داشت و این عکس او پیشتر منتشر شده بود.

پس از انتشار اظهاراتی درباره بازداشت «حسن رعیت» یکی از لباس‌شخصی‌ها در حوادث انتخابات سال ۸۸، قوه قضائیه نیز بازداشت این فرد را تایید کرد. غلامحسین اسماعیلی، سخنگوی قوه قضائیه روز سه‌شنبه ۲۲ مرداد بازداشت «حسن میرکاظمی» معروف به «حسن رعیت» از جمله لباس‌ شخصی‌های حوادث بعد از انتخابات سال ۸۸، را تایید کرد و گفت که «با رعایت معذوریت اصل بازداشت را تایید می‌کنم و درباره عناوین اتهامی به لحاظ اینکه پرونده در مرحله اولیه است باید در رسیدگی‌های بعدی اعلام شود.»

ایالات متحده بارها فساد مالی نهادینه و غارت دارایی‌های خدادادی ایران توسط وابستگان رژیم حاکم بر این کشور را محکوم کرده و آنها را از جمله عوامل اصلی مشکلات اقتصادی و مالی ایران دانسته است.

ادامه مطلب:
VOA Farsi صدای آمریکا »

Iranwire.com on Instagram‎: '⚡️ کنترل-زد؛ موضوع این هفته: جنسیت زدگی آموزش و لزوم یادگیری تفکر انتقادی⁠ ⁠ 🔹 لایو اینستاگرام ایران‌وایر⁠ ⁠ 🔺مجری: شادیار عمرانی روزنامه‌نگار و پژوهشگر ⁠ ⁠ جمعه‌ها ساعت ٨ شب به‌وقت تهران⁠ ⁠ 🔸مهمان این هفته: حدکتر سعید پیوندی؛ جامعه شناس و استاد دانشگاه لورن ⁠ ⁠ ضمیمه (https://zamimeh.org/) ⁠ ⁠ @Zamimehorg⁠ ⁠ #اعتصابات_سراسری #مهسا_امینی #کنترل_زد #سکسیسم'‎

344 Likes, 3 Comments - Iranwire.com (@iranwire) on Instagram‎: '⚡️ کنترل-زد؛ موضوع این هفته: جنسیت زدگی آموزش و لزوم �...'‎ ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

لیدی گاگا به یاد قربانیان تیراندازی های اخیر، به مدارس این شهرها کمک کردلیدی گاگا به یاد قربانیان تیراندازی های اخیر، به مدارس این شهرها کمک کرد لیدی گاگا از علاقه خود برای کمک به پروژه های دانش آموزی در سایر شهرهای آمریکا خبر داد و از دیگران خواست در این کارزار به او ملحق شوند.

رهبر اکثریت سنای آمریکا نسبت به سرکوب خشن معترضان در هنگ کنگ به چین هشدار دادرهبر اکثریت سنای آمریکا نسبت به سرکوب خشن معترضان در هنگ_کنگ به چین هشدار داد او گفت: «در حالی که پکن تلاش می‌کند به استقلال و آزادی مردم هنگ کنگ دست‌اندازی کند، آنها با شجاعت در برابر حزب کمونیست چین ایستاده‌اند.» امریکا خوب داره کون چین و روسیه میزاره دمتشون گرم. فروپاشی چین و روسیه فوق العاده خواهد بود فسیل باقی مانده از جنگ سرد هنوز دنبال کمونیست کشیِ😂

آسیب‌های اجتماعی که شاهدیم به دلیل بی‌توجهی به حقوق عامه استدادستان کل کشور، گفت: آسیب‌های اجتماعی که ما در بخش‌های مختلف کشور شاهد آن هستیم به خاطر عدم توجه به بحث حقوق عامه است.

حسن عباسی به دلیل متهم کردن وزیر اطلاعات به ارتباط با آمدنیوز بازداشت شدحسن عباسی، تحلیلگر اصولگرای مسائل سیاسی ایران، پس از آنکه محمود علوی، وزیر اطلاعات این کشور را به

آسیب‌های اجتماعی به خاطر عدم توجه به بحث حقوق عامه استدادستان کل کشور، گفت: آسیب‌های اجتماعی که ما در بخش‌های مختلف کشور شاهد آن هستیم به خاطر عدم توجه به بحث حقوق عامه است.

داستان سفر؛ عراقی‌ها به ایران، ایرانی‌ها به عراقعراق تا كنون ناچار به تعهد و اجراى تحريم‌هاى آمريكا عليه ايران نشده اما آنچه در همسايگى‌اش بخاطر اين تحريم‌ها در جريان است بر زندگى مردم اين كشور تاثيرهاى مثبت و منفى داشته است.