نمایندگان کنگره آمریکا خواستار تحریم حزب‌الله ‌و حماس شدند

03/10/1400 05:09 ب.ظ

نمایندگان کنگره آمریکا خواستار تحریم حزب‌الله ‌و حماس شدند العربيه_فارسى

این نمایندگان پنج‌شنبه 23 دسامبر با ارسال نامه‌ای به آنتونی بلینکن، وزیر خارجه و جانت یلن، وزیر خزانه‌داری آمریکا با اشاره به قانون «سپر انسانی»، مصوب سال 2018 یادآوری کردند که قانون مذکور دولت آمریکا را به ارائه گزارش سالیانه درباره ناقضان این قانون ملزم کرده است.این نامه افزوده که حزب‌الله و حماس از سپر انسانی به عنوان استراتژی جنگی استفاده کرده و از شهروندان غیرنظامی برای پوشش سلاح و نیروهای نظامی خود سوءاستفاده کرده‌اند.

نمایندگان کنگره به‌ویژه از «یحیی السنوار» رهبر حماس در غزه نام بردند و خواستار اعمال تحریم علیه او و دیگر رهبران حماس از سوی آمریکا و اعضای پیمان ناتو به‌دلیل اصرارش بر استفاده از سپر انسانی شدند. این نمایندگان افزودند که تحریم رهبران حماس گامی جهت تحریم رهبران گروه‌های افراطی از جمله «داعش» و طالبان در رابطه با استفاده از سپهر انسانی خواهد بود.

حزب‌الله ‌و حماس همواره دو گروه متحد و نزدیک به‌ یکدیگر بودند. این دو گروه تروریستی پیش از بهار عربی در سال 2011 شرکای سیاسی و نظامی بوده و هر دو از حمایت ایران و سوریه برخوردار بودند.

ادامه مطلب:
AlArabiya_Fa »

وزیر خارجه عراق خواستار مذاکرات مستقیم بین ایران و آمریکا شدوزیر خارجه عراق می‌گوید که پیشنهاد مذاکرات مستقیم بین تهران و واشینگتن را با آمریکایی‌ها و همچنین همتای ایرانی‌اش در میان گذاشته است.

وزیر خارجه عراق خواستار مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا شد | DW | 23.12.2021فواد حسین، وزیر امور خارجه عراق که برای دیدار رسمی به ایران سفر کرده است در کنفرانس خبری مشترک با حسین امیر عبداللهیان گفت زمان آن رسیده که گفت‌وگوهای مستقیمی میان ایران و آمریکا انجام شود.

غرق شدن قایق مهاجران در آب‌های ساحلی یونان؛ سه نفر کشته و ده‌ها نفر ناپدید شدندگارد ساحلی یونان امروز چهارشنبه ۲۲ دسامبر اعلام کرد که در پی غرق شدن قایق حامل مهاجران در آب‌های این کشور، جسد سه پناهجوی غرق شده را کشف کرده است.

آمریکا برای کمک به افغانستان برخی از معاملات با طالبان را مجاز کردرادیو فردا یکی از بخش‌های رادیو اروپای آزاد/ رادیو آزادی است که در تلاش است اخبار و گزارش‌های دقيق و عينی و بی‌طرفانه را با هدف گردش آزاد اطلاعات در چارچوب اصول روزنامه‌نگاری حرفه‌ای به مخاطبان فارسی‌زبان ارائه کند. کمکهای بشردوستانه؟! خاک برسرتون با کمکهای دروغیتون دیوونه خونست. آمریکا ملت رو تحریم میکنه، خودش هم بخاطر مسایل انساندوستانه معافیت صادر میکنه!!!!

مرگ دست‌کم ۳۲ نفر در پی وقوع آتش سوزی در یک کشتی در بنگلادشبیشتر قربانیان در اثر آتش سوزی جان خود را از دست دادند و تعدادی نیز پس از پریدن به داخل رودخانه غرق شدند. اگر اینها اروپایی بودند نمیگفتید ؛ مرگ ۳۲ نفر بلکه میگفتید : متاسفانه فلان مردم ۳۲ نفر از عزیزانشان را از دست دادند و به انان تسلیت میگفتید . ولی از آنجایی که ملتهای دیگر پیش شما ارزشی ندارند اینجور با بی تفاوتی و بی ادبی گزارش میکنید. انالله وانا الیه راجعون

دو سرباز پاکستانی در درگیری با تروریست‌ها کشته شدنددر پی وقوع درگیری بین تروریست‌ها و نیروهای ارتش پاکستان در ایالت بلوچستان دو سرباز کشته شدند. - خبرگزاری آناتولی

این نمایندگان پنج‌شنبه 23 دسامبر با ارسال نامه‌ای به آنتونی بلینکن، وزیر خارجه و جانت یلن، وزیر خزانه‌داری آمریکا با اشاره به قانون «سپر انسانی»، مصوب سال 2018 یادآوری کردند که قانون مذکور دولت آمریکا را به ارائه گزارش سالیانه درباره ناقضان این قانون ملزم کرده است.این نامه افزوده که حزب‌الله و حماس از سپر انسانی به عنوان استراتژی جنگی استفاده کرده و از شهروندان غیرنظامی برای پوشش سلاح و نیروهای نظامی خود سوءاستفاده کرده‌اند.نمایندگان امضا‌کننده این نامه تاکید کردند که اعمال تحریم‌های سخت علیه ناقضان قانون سپر انسانی، جدیت مبارزه ایالات متحده با این پدیده ضد انسانی را به جهانیان نشان داده و کشورهای دیگر را تشویق به تقابل با این پدیده می‌کند.

نمایندگان کنگره به‌ویژه از «یحیی السنوار» رهبر حماس در غزه نام بردند و خواستار اعمال تحریم علیه او و دیگر رهبران حماس از سوی آمریکا و اعضای پیمان ناتو به‌دلیل اصرارش بر استفاده از سپر انسانی شدند.

این نمایندگان افزودند که تحریم رهبران حماس گامی جهت تحریم رهبران گروه‌های افراطی از جمله «داعش» و طالبان در رابطه با استفاده از سپهر انسانی خواهد بود.

حزب‌الله ‌و حماس همواره دو گروه متحد و نزدیک به‌ یکدیگر بودند. این دو گروه تروریستی پیش از بهار عربی در سال 2011 شرکای سیاسی و نظامی بوده و هر دو از حمایت ایران و سوریه برخوردار بودند.

حزب‌الله نیروهای حماس را آموزش داده، به رهبران آن مشاوره سیاسی می‌دهد و از طریق رسانه‌های خود برای حماس تبلیغ می‌کند.