نماینده مجلس ایران: نیمی از جمعیت کشور زیر خط فقر هستند

21/10/1400 02:38:00 ب.ظ

نماینده مجلس ایران: نیمی از جمعیت کشور زیر خط فقر هستند نماینده مردم چابهار در مجلس ایران در واکنش به سخنان معاون وزیر کار این کشور گفت خط فقر واقعی 10 میلیون تومان است و نیمی از جمعیت کشور زیر خط فقر هستند.

نماینده مردم چابهار در مجلس ایران در واکنش به سخنان معاون وزیر کار این کشور گفت خط فقر واقعی 10 میلیون تومان است و نیمی از جمعیت کشور زیر خط فقر هستند. - خبرگزاری آناتولی 11.01.

2022 تهران/ خبرگزاری آناتولی معین الدین سعیدی، نماینده مردم چابهار در مجلس ایران در واکنش به سخنان معاون وزیر کار ایران مبنی بر اینکه خط فقر 4 میلیون تومان است گفت: «خط فقر در کشور با توجه به تراکنشش در شهرهای بزرگ، متوسط و روستاها متفاوت است اما با افزایش تورمی که وجود دارد اگر بخواهیم مجموع و میانگین آنها را در نظر بگیریم چیزی حدود 10 میلیون تومان خط فقر، تقریبا می‌تواند واقعی باشد و براین اساس می‌توان گفت نیمی از جمعیت کشور ما زیر خط فقر هستند».

وی در گفت‌وگو با سایت «نو اندیش» گفت:« آیا معاون وزیر کار می‌تواند با 4 ميليون تومان، حداقل‌های زندگی خود را بگذراند؟ خط فقر واقعی 10 میلیون تومان است». سعیدی در ادامه افزود: «بنده بر این باورم که سخنان وی اصلا متناسب با داده‌های اقتصادی جامعه نبوده است.

ادامه مطلب:
خبرگزاری آناتولی »

عراق موجودیت خود را از ایران دارد

محمد صدر: با بالا گرفتن جنگ های داخلی عراق در سالهای پس از سقوط صدام، این کشور با اعلام موجودیت گروهی با نام «داعش» در خاک خود مواجه شد که به نام برپایی تعالیم و قوانین اسلامی، ظالمانه ترین رفتار را در برخورد با مردم عراق به ویژه زنان این کشور دنبال می کردند(البته شاخه سوری این گروه، سال‌ها قبل فعالیت خود را در سوریه آغاز کرده بود) اینکه در نهایت چگونه ماهیت این گروه به نابودی انجامید و برخورد دولت عراق با ناجیان این کشور در سال‌های پس از سقوط داعش چه بود. گفت‌وگو کامل را اینجا بخوانید: https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-873529 ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

دستکاری داده‌ها مبتنی بر تفکر سرمایه‌داری است/ دولت سیزدهم مساله فقر را جدی نمی‌گیرد/ آیا خط فقر ۴ میلیون تومانی واقعیت دارد؟یک کارشناس اقتصادی اظهار داشت: این تفکر سرمایه‌داری است که بدون اینکه اقدامی انجام داده باشند به دنبال دستکاری داده‌ها برای نمایش ارتقای وضعیت و شرایط معیشتی مردم هستند. دولت سیزدهم تا اینجای کار به دنبال یاری از افرادی است که امکانات دارند و مساله فقر جدی گرفته نشده‌ است. Manejer1987 این روزنامه رسید صادر شده ای از گمرک آذربایجان به دستش رسیده مبنی بر اینکه رانندگان ایرانی که توسط تجار ارمنی به حمل و نقل کالا می پردازند همچنان از مسیر جاده گوریس - کاپان تحت کنترل آذری ها استفاده می کنند که بابت آن ۱۳۰ دلار به آذری ها پرداخت می شود.

درخواست شش کشور از کره شمالی برای پایان آزمایش موشک بالستیک

هشدارِ بروز پیک ششم کرونا در کشور / اُمیکرون خفیف نیستدبیر کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا ضمن تشریح چرایی گرفتاری کشورهای اروپایی در پیک جدید با سویه اُمیکرون و همچنین خطر واکسن‌نزده‌ها در ایجاد پیک ششم در کشور، گفت: بر خلاف تصور ایجاد شده، ‌اُمیکرون می‌تواند سنین بالا را هم گرفتار کرده و حتی منجر به بستری در آی‌سی‌یو و مرگ شود.

روزنامه کیهان در دفاع از روابط نزدیک‌تر با روسیه: نمی‌توان دور کشور را حصار کشیدروزنامه کیهان چاپ تهران با دفاع از گسترش روابط جمهوری اسلامی ایران و روسیه نوشته است: «نمی‌توان دور کشور حصار کشید» و سفر پیش روی ابراهیم رئیسی به روسیه می‌تواند به «از کار... عجب! تازه به این نتیجه رسیدن که نمیشه دور کشور حصار کشید! قبلا که میگفتن ارتباط با دنیا به چه دردی میخوره؟ به درک که با ما قطع رابطه کنن! ولی چطوره که این دیوار رو فقط سمت غرب میشه کشید ولی سمت شرق نه؟! شریعتنداری عامل نفوذی و جاسوس روسیه است که همینا به خامنه ای احمق خط میدن. سال ۱۳۵۷ نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی سال ۱۴۰۰ هم شرقی هم غربی جمهوری اسلامی

قهرمان دو نیمه ماراتن کشور: نگهبان ساختمان هستمقهرمان دو نیمه ماراتن کشور: *نگهبان ساختمان هستم *برای امرار معاش و کسب درآمد موفق نشدم شغل مناسبی پیدا کنم *این رشته درآمد مناسبی ندارد *با این شرایط شب‌ها بیدار هستم و روزها که باید استراحت کنم به تمرین می‌روم تا بتوانم مقامی کسب کنم

۲۵ فوتی و ۱۹۶۱ مبتلای جدید کرونا در کشور۲۵ فوتی ۱۹۶۱ ابتلای جدید کرونا در کشور *مبتلایان جدید: ۱۹۶۱ *جانباختگان جدید: ۲۵ نفر *مجموع مبتلایان: ۶۲۱۰۲۹۸ نفر *مجموع بهبودیافتگان: ۶۰۵۴۶۷۰ نفر *مجموع جان‌باختگان: ۱۳۱۹۴۰ نفر *مجموع واکسن تزریق شده: ۱۲۴۰۴۲۵۳۴