نماینده مجلس ایران: 719 نقطه از کشور شاهد اعتراضات بود

10/09/1398 03:05:00 ب.ظ

نماینده مجلس ایران: 719 نقطه از کشور شاهد اعتراضات بود العربية

محمد جواد کولیوند، نماینده کرج، فردیس، اشتهارد و آسارا در مجلس ایران، فاش کرد که دامنه اعتراضات به اگر چه قطع ارتباط اینترنت در مقطعی سبب کند شدن روند مخابره گزارش‌های مرتبط با اعتراضات سراسری در ایران شده بود ولی با اتصال مجدد آن روز به روز اخبار جدیدی درباره وسعت اعتراضات منتشر می‌شود.

پیش از این خبرگزاری ایسنا گزارش کرده بود که سرتیپ سالار آبنوش، فرمانده عملیات سازمان بسیج، اعتراض‌های اخیر در ایران را «جنگ جهانی تمام عیار» توصیف کرده که «یک دفعه کل کشور را فرا گرفت» و تاکید کرده که «فقط خدا ما را نجات داد.»

گرانی بنزین به 719 از ایران رسیده است. او روز شنبه اول دسامبر 2019 در نشستی با خبرنگاران گفت: «در روز اول اعتراضات نسبت به گران شدن بنزین، در 719 نقطه از کشور شاهد شلوغی و اغتشاش بودیم.» او همچنین فاش کرد که مجلس چند سال پیش با طرح افزایش قیمت بنزین موافقت کرده بوده ولی دولت حسن روحانی به دلیل در پیش بودن انتخابات ریاست‌جمهوری با آن مخالفت کرده بود. او در این‌باره گفت: «سال 94 در بررسی بودجه سال 95 مجلس تصمیمی در خصوص افزایش پلکانی و تک نرخی شدن انرژی گرفت ولی به دلیل در پیش بودن انتخابات، دولت با اجرای آن مخالفت کرد و همین باعث شد در سال 95 و 96 قیمت انرژی افزایش پیدا نکند.»

ادامه مطلب:
العربیه فارسی »
Loading news...
Failed to load news.

گروسی: پرونده سایت‌های اعلام نشده ایران باز است؛ دوربین‌ها نصب شدند اما فعلا به آنها دسترسی نداریم

رافائل گروسی، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌گوید آژانس فعلا سوالی در خصوص سه مرکز اعلام نشده در ایران که در آنجا غنی‌سازی اورانیوم مشاهده شده ندارد و این نهاد در حال بررسی توضیحاتی است که ایران ارائه کرده است. ادامه مطلب >>

نماینده مجلس : معترضان را به اسم دین ذبج کردند؛ بهتر است مجلس تعطیل شودیک نماینده مجلس شورای اسلامی می‌گوید اکثریت نمایندگان مجلس با گرانی بنزین مخالف بودند اما مجلس واقعا سواد یه تیتر زدن هم ندارید

نماینده مجلس ایران: با گلوله و بازداشت جواب مردم را دادندپروانه سلحشوری، نماینده مجلس ایران از برخورد شدید با مردم در جریان اعتراضات به افزایش قیمت بنزین انتقاد کرده و گفته است 'با گلوله و بازداشت، جواب معترضان داده شد.' در ناآرامی‌های گسترده اخیر حداقل ۱۶۱ نفر کشته شده‌اند.

نماینده مجلس: در ۷۱۹ نقطه از کشور شاهد شلوغی و اغتشاش بودیم | DW | 30.11.2019اعتراضات اخیر '۷۱۹ نقطه' ایران را دربر گرفته است. یک روزنامه‌نگار اصولگرا اظهار داشت که ۱۰ شهر شاهد درگیری مسلحانه بوده‌اند. یک سردار سپاه هم به نقل از 'صاحب‌نظران' گفت با این وضعیت نمی‌توان 'به‌درستی' کشور را اداره کرد. نه که تا الان داشتن به درستی اداره می‌کردن. الاغ جان ، درگیری مسلحانه به اونی میگن که دو طرف بهم شلیک میکنن ، اینو بهش میکن سرکوب وحشیانه و قتل عام ملت بیگناه و دست خالی از برخي شاهدان عيني شنيدم كه برخي افراد ميان تظاهركنندگان مسلح بوده و به طرف نيروهاي امنيتي و مردم شليك ميكردند، مردم حق اعتراض دارند ولي هيچكس حق موج سواري و تخريب اموال عمومي و اموال مردم را ندارد،

اعتراضات برای عدم پوشش کمک معیشتی میلیونی است/ در برابر معترضان هیچ پاسخی نداریم/ مجلس هم معترض است اما نمی‌داند به چه کسی اعتراض کندعضو کمیسیون برنامه و بودجه اظهار داشت: دولت توجه داشته باشد بسیاری از معترضان دسترسی به سایت برای اعلام اعتراض خود ندارند تنها راه اعتراض‌شان رجوع به نمایندگان مجلس و تماس با مجلس است. نمایندگان هم در نهایت نامه‌ای می‌نویسند و دراین اقیانوس اعتراضات کشور می‌اندازند.

جلسات غیرعلنی کلاه گشادی بر سر مجلس دهم بودحشمت‌الله فلاحت‌پیشه با تاکید بر اینکه جلسات غیرعلنی کلاه گشادی است که سر مجلس دهم گذاشتند، گفت: در تاریخ مجالس گذشته هیچ مجلسی تا این حد جلسات غیرعلنی نداشته است و این جلسات را غیردموکراتیک می‌دانم، چراکه هیچ یک از جلسات غیرعلنی مجلس دهم با هدف تصمیم‌گیری برگزار نشد. وای وای حشمت تو چقدر انقلابی بودی و ما خبر نداشتیم !!! پیرو فرمایشت بر پدر و مادرش لعنت اون نماینده‌که بی تناسب درخواست جلسه غیر علنی میکنه یا توی جلسه‌ اش شرکت میکنه باشه؟

تخریب مجلس تخریب کلیت ملت است/ پیشنهاد بودجه ۲ ساله با قانون اساسی همخوان نیسترئیس مجلس گفت: کسانی با بی‌تقوایی سیاسی هتک مجلس می‌کنند بدانند این مخالف مرام مدرس و امام است بیانیات امام درباره جایگاه مجلس درش آینده‌نگری بود، تخریب مجلس تخریب کلیت ملت است. کاری نکردین که مردم ببینن شمادرخواب هستیدوملت آگاهانه برایتان لالایی میخواند خجالت نمیکشی مردک ؟ کدوم کار رو برای مردم انجام دادی مردمی که ۶ ساله هی میگن فلانی رو استیضاح بکن جنابعالی کَکِت هم نمیگزه چیه جا حشک کردی برو بزار باد بیاد برو بزار هوا بیاد تو مجلس بزار حرف مردم جای تو رو بگیره تو این ۱۵ ۱۶ سال فکر کردی مبصر مجلس هستی ؟ و حرف هم فقط حرف خودته