نماینده روسیه در اتحادیه اروپا در گفتگو با یورونیوز: مسکو برنامه‌ای برای حمله به اوکراین ندارد

07/11/1400 09:52:00 ب.ظ

چیژوف: «امنیت ملی روسیه در خطر است... زمانی ناتو وعده داده بود که به شرق گسترش نیابد. به قول وزیر خارجه وقت امریکا، «نه حتی یک اینج» به سمت شرق.از آن زمان ما با پنج موج گسترش ناتو به سمت شرق مواجه بوده ایم» #Globalconversation

چیژوف: «امنیت ملی روسیه در خطر است... زمانی ناتو وعده داده بود که به شرق گسترش نیابد. به قول وزیر خارجه وقت امریکا، «نه حتی یک اینج» به سمت شرق.از آن زمان ما با پنج موج گسترش ناتو به سمت شرق مواجه بوده ایم» #Globalconversation آیا جنگ بیش از گذشته احتمال رخ دادن دارد؟ برای بحث درباره آخرین تحولات این منطقه با «ولادیمیر...

آیا جنگ بیش از گذشته احتمال رخ دادن دارد؟ برای بحث درباره آخرین تحولات این منطقه با «ولادیمیر چیژوف» نماینده دائم روسیه در اتحادیه اروپا گفتگو کرده ایم. چیژوف: یورونیوز: گفتید پیام هیستریک. اما این یک واقعیت است که روسیه اولین طرفی بود که تسلیحات و سیستم‌های تهاجمی را در نزدیکی مرز اوکراین مستقر کرد. اگر این به چالش کشیدن مستقیم حاکمیت یک کشور نیست، پس چیست؟

«تعجب خواهید کرد که ناتو چه مقدار سلاح تهاجمی در امتدار مرزهای روسیه مستقر کرده است. بدون ذکر پایگاههای نظامی و غیره. من مایلم چند آمار هم به آن اضافه کنم برای مثال تعداد پروازهای هوایی در امتداد مرزهای روسیه در منطقه دریای سیاه در سال گذشته ۶۰ درصد افزایش یافته است.»

چیژوف: یورونیوز: اما روسیه همانطور که گفتنید خواسته‌هایش را مطرح کرده است از جمله پایان دادن به گسترش ناتو به سمت شرق و همچنین پایان دادن به جاه‌طلبی‌های اوکراین برای پیوستن به این ائتلاف. اما آیا اقدام شما تلاشی برای بازآفرینی حوزه های نفوذ قدیمی شوروی نیست؟ آیا این چیزی است که در حال انجامش هستید؟‌ headtopics.

ادامه مطلب:
euronews فارسی »

طالب به‌مثابه قربانی | نرگس کارخانه‌ای

اول که یکی از آنها را دیدم، تقریبا هنوز وارد افغانستان نشده بودم. باور نمی‌کردم تجربه یکی از عمیق‌ترین لایه‌های افغانستان به این سرعت، چند قدم آن طرف‌تر از مأموران مرز ایران، خودش را به من رسانده باشد. مردی نه‌چندان بلند، با چشمانی سرمه‌کشیده به رنگ طوسی، همان رنگ معروفی که منتظر بودم در افغانستان ببینم. طالبی بود که هیچ فارسی نمی‌دانست و با دستاری مشکی به دور سر، پاسپورت‌ها را بررسی می‌کرد و سمت‌و‌سوی جایی را نشان می‌داد که باید می‌رفتیم. از آنجا به بعد هم تنها نبودم، هرکجا می‌رفتم مردی از طالبان همراهم بود که اغلب تنها پشتون می‌دانستند و طوری رفتار می‌کردند که انگار من آنجا نیستم. یک بار هم که متوجه نگاه زیر‌چشمی یکی از آنها شدم، دستپاچه نگاهش را دزدید. روزهای بعد فهمیدم تنها او نیست که دیدن یک زن برایش سخت است. سفر از هرات شروع شد و در تمام روزها و شهرهای بعد، اثر و حضور طالبان دائمی بود، همه جا و هر لحظه. حالا باید هر یک از عکس‌هایی را که در اخبار و تلویزیون از افغانستان دیده‌ بودم، زندگی می‌کردم. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

پاسخ کتبی آمریکا و ناتو به روسیه در ارتباط با بحران اوکراین | DW | 26.01.2022جان سالیوان، سفیر آمریکا در مسکو، پاسخ کتبی این کشور درباره بحران اوکراین را رسما به وزارت امور خارجه روسیه تحویل داد. از سوی دیگر، ناتو نیز در اقدامی مشابه نامه‌ کتبی خود را به مقامات دولت روسیه تحویل داده است.

صباغیان: مجلس در جریان قراردادها با چین و روسیه نیستصباغیان: مجلس در جریان قراردادها با چین و روسیه نیست محمدرضا صباغیان، نماینده مجلس ایران امروز 26 ژانویه در تذکری شفاهی گفت: « گفته می‌شود که بین ایران و چین و ایران و روسیه قراردادهایی منعقد شده است اما مجلس در جریان جزئیات این قراردادها نیست».

نام ناوالنی به فهرست «تروریست‌ها» در روسیه افزوده شدسخنگوی جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تصمیم جدید مقامات روسیه را «غیرقابل قبول» خواند و «سرکوب ادامه‌دار صداهای منتقد در جامعه روسیه» را محکوم کرد.

فشار شرکت‌های آمریکایی به بایدن و کنگره برای «احتیاط» در تحریم روسیهگروهی از شرکت‌های آمریکایی همچون شورون و جنرال الکتریک که با روسیه همکاری‌های اقتصادی دارند، از کاخ سفید خواستند تا شرکت‌ها را از تحریم‌های وضع شده علیه روسیه معاف کنند و اجازه دهند که آنها به تعهداتشان در قبال روسیه پایبند باشند.

لاوروف: پاسخ آمریکا به روسیه در خصوص موضوعات امنیتی مطلوب نیستلاوروف: پاسخ آمریکا به روسیه در خصوص موضوعات امنیتی مطلوب نیست

روسیه در ادامه سرکوب جامعه مدنی، ناوالنی را در فهرست «تروریست‌ها» قرار دادروسیه در آخرین اقدام خود برای سرکوب مخالفت‌ها با ولادیمیر پوتین، الکسی ناوالنی، منتقد سرشناس کرملین، و چندین تن از یاران او را در فهرست «تروریست‌ها و افراط‌گرایان» قرار داد.