نمایش روایی و عاشورایی افلاکیان با ۲۰۰۰ مخاطب در هر اجرا به صحنه می‌رود

09/06/1399 11:52:00 ق.ظ

نمایش روایی و عاشورایی افلاکیان | نمایش روایی افلاکیان با محوریت روایت حماسه حسینی از تاسوعا تا سیزدهم ماه محرم به روایت و نقالی مرشد محسن میرزاعلی در مصلای دانشگاه تهران به صحنه می‌رود

تهران - ایرنا - نمایش روایی افلاکیان با محوریت روایت حماسه حسینی از تاسوعا تا سیزدهم ماه محرم به روایت و نقالی مرشد محسن میرزاعلی با ظرفیت پذیرایی از ۲۰۰۰ مخاطب در مصلای دانشگاه تهران به صحنه می‌رود. میرزاعلی با اشاره به آنکه تولید پروژه نمایش روایی افلاکیان محصول با همکاری و تعامل حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی و دانشگاه تهران صورت گرفته است، اظهار داشت: با توجه به اصل رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در مصلای دانشگاه تهران این اثر نمایشی را با...

میرزاعلی با اشاره به آنکه تولید پروژه نمایش روایی افلاکیان محصول با همکاری و تعامل حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی و دانشگاه تهران صورت گرفته است، اظهار داشت: با توجه به اصل رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در مصلای دانشگاه تهران این اثر نمایشی را با ظرفیت ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ مخاطب از روز تاسوعا حسینی تا سیزدهم ماه محرم به صحنه می‌بریم.

وی با اشاره به این مساله که نمایش روایی افلاکیان در کنار بهره بردن از شیوه‌های نمایش آیینی و سنتی ایران از شبیه خوانی، تعزیه، نقالی، مقتل‌خوانی، پرده‌خوانی و روضه از تکنیک‌های سینمایی و تئاتری برای ارائه محتوا و روایت خود به مخاطبان استفاده می‌کند، یادآور شد: در این اثر نمایشی ۷۰ بازیگر در کنار ۱۰ طراح مختلف حضور دارند و تلاش می‌کنیم تا به واسطه تعطیلی فعالیت‌های نمایشی و سینمایی در ایام ماه محرم این‌بار با روایتی متفاوت در قالب بهره بردن از هنرهای گوناگون نمایشی و سینمایی میزبان سوگواران امام حسین(ع) و عاقان مکتب حماسه حسینی باشیم.

ادامه مطلب:
خبرگزاری ایرنا »
Loading news...
Failed to load news.

گروسی: پرونده سایت‌های اعلام نشده ایران باز است؛ دوربین‌ها نصب شدند اما فعلا به آنها دسترسی نداریم

رافائل گروسی، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌گوید آژانس فعلا سوالی در خصوص سه مرکز اعلام نشده در ایران که در آنجا غنی‌سازی اورانیوم مشاهده شده ندارد و این نهاد در حال بررسی توضیحاتی است که ایران ارائه کرده است. ادامه مطلب >>

مقام آمریکایی: بولتون با دروغ گفتن به ترامپ در پی جنگ با ایران بودمقام آمریکایی: بولتون با دروغ گفتن به ترامپ در پی جنگ با ایران بود یک مقام آمریکایی مدعی شد که جان بولتون، مشاور امنیت ملی پیشین آمریکا با دروغگویی به دونالد ترامپ به دنبال راه‌اندازی جنگ با ایران بود

مقابله با کرونا به واسطه تعدد مراجع تصمیم‌گیرنده با چالش مواجه است/ مجلس دهم می‌توانست با طرحی سه فوریتی، مقرراتی متناسب با کرونا تصویب کندیک وکیل دادگستری گفت: اگرچه ستاد ملی مقابله با کرونا زیرمجموعه شورای عالی امنیت ملی است لیکن حدود اختیارات آن ناظر بر امور اجرایی مانند اعلام تعطیلی یا ایجاد محدودیت تردد است و نمی‌توان اختیارات شورای عالی امنیت ملی در اصل ۱۷۶ قانون اساسی در امر مقررات‌گذاری را قابل تفویض به ستاد ملی مقابله با کرونا دانست.

دیدگاه: درگیری بنیاد مستضعفان با مستضعفان گفت‌و‌گو با مهدی نخل احمدیپرویز فتاح، رییس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی گفته بود اموال بنیاد متعلق به محرومان است و گلوگیر است. ما این اموال را پس می‌گیریم و می‌فروشیم تا درآمدش را به محرومان برسانیم. ساکنان روستای ابوالفضل می

چین هزاران نفر را در ارتباط با «جرائم مربوط به کرونا» بازداشت کرداز جمله متهمان مردی است که با خودرو کارکنان بخش‌های بهداشتی را تعقیب و آنها زیر می‌گرفته است.

ترکیه برای مقابله با کرونا به افغانستان تجهیزات پزشکی ارسال کرد

سر و صدا با ساز و دهل برای اعتراض به سخنرانی ترامپبرخی حاضران در مراسم سر خود را برمی‌گرداندند و به نظر می‌رسید که دنبال منشأ سر و صدایی هستند که به گوش‌شان رسیده است.