نقش احتمالی شرکت ترابری دریایی کاسکو چین در حمل غیرقانونی نفت ایران | DW | 09.10.2019

17/07/1398 03:00 ب.ظ

شماری از نفتکش‌ها و کشتی‌های ترابری دریایی متعلق به شرکت چینی کاسکو برای رد گم کردن سامانه شناسایی خود را خاموش کرده‌اند. احتمال داده می‌شود که از این نفتکش‌ها برای حمل و نقل غیرقانونی نفت خام ایران بهره گرفته می‌شود.

شماری از نفتکش‌ها و کشتی‌های ترابری دریایی متعلق به شرکت چینی کاسکو برای رد گم کردن سامانه شناسایی خود را خاموش کرده‌اند. احتمال داده می‌شود که از این نفتکش‌ها برای حمل و نقل غیرقانونی نفت خام ایران بهره گرفته می‌شود. خبرگزاری رویترز روز چهارشنبه ۱۷ مهر (نهم اکتبر) با انتشار گزارشی از سنگاپور، خبر از تردد نفتکش‌ها و کشتی‌های شرکت ترابری دریایی کاسکو با سامانه شناسایی خاموش داده است.

گفته می‌شود این شرکت بزرگ دولتی چین که در زمینه لجستیکی و حمل و نقل بازرگانی فعالیت دارد، پس از تعیین تحریم‌های آمریکا علیه خود، اقدام به خاموش کردن سامانه شناسایی خودکار شماری از تانکرها و کشتی‌های بازرگانی نموده است. آمریکا روز ۲۵ سپتامبر در ارتباط با برخی از فعالیت‌های این شرکت تحریم‌هایی را تعیین کرده بود.گزارش رویترز از آن حکایت دارد که این شرکت احتمالا با خاموش کردن سامانه شناسایی شناورهای خود در حمل و نقل نفت ایران مشارکت می‌کند.

مطابق گزارش‌هایی که از سوی سازمان بین‌المللی دریانوردی منتشر شده است، ۱۴ کشتی و نفتکش وابسته به شرکت کاسکو، در فاصله زمانی بین ۳۰ سپتامبر تا هفتم اکتبر با سامانه شناسایی خاموش در تردد بوده‌اند. پیش بینی می‌شود که شش کشتی از این ۱۴ کشتی حامل نفت خام ایران بوده‌اند. تصاویر ماهواره‌ای که در اختیار سازمان بین‌المللی دریانوردی قرار دارد امکان محاسبه وزن کشتی‌ها از طریق محاسبه میزان فرونشست آن‌ها در آب را ممکن می‌سازد. این سازمان بر همین اساس اعلام کرده است که شش کشتی از ۱۴ کشتی یاد شده حامل نفت خام بوده‌اند.

ادامه مطلب:
dw_persian »

فعلا چین و روسیه شریک دزدها هستند. فروش غیر قانونی نفت؟؟؟؟؟!!!!! دولت المان هنوز از برجام خارج نشده و فروش نفت ایران هم توسط هیچ نهاد بین المللی تحریم نشده .بجز دولت ترامپ پس اگر شما به تبعیت از دولت ترامپ فروش نفت ایران را غیر قانونی میدانی مزدور کشور خارجی هستی چرا می گید غیر قانونی . از کی تصمیمات دولت امریکا حکم قانون برای اروپا را پیدا کرده است ؟

غیر قانونی؟ اونوقت این 'قانون' منع خرید از ایران رو کی تعیین کرده؟

آمریکا ده‌ها سازمان و شرکت چینی را در ارتباط با 'آزار اویغورها' تحریم کردآمریکا ۲۸ سازمان و شرکت چینی را به دلیل آنچه ادعا می شود نقش آنها در بدرفتاری با اهالی قوم اویغور در استان شین‌جیانگ است را تحریم کرده است. نام یکی از بزرگترین تولیدکنندگان تجهیزات تجسسی و نظارتی جهان در میان تحریم شدگان به چشم می خورد. بسیار کارخوب شد چین باید تاوان ظلم و ستم که بالای اقلیت ایغورها انجام میدهند را بدهند آنها از دید ملت مظلوم یار پنهان نخواهند ماند USAdarFarsi اینکه چین داره اویغور ها رو آزار می ده شکی نیست،اما در صمیمیت آمریکا هم شک دارم. آمریکا می خواهد یک چیزی شبیه PKK و داعش رو نسخه اویغورش رو برای چین درست کنه که چین رو مهار کنه،ولی ترکیه نمی گذاره این اتفاق بیفته.اویغورها هم مثل اقلیت کورد خود فروخته نیستند. امریکای ترامپی همین یه کار را بلده دست به تحریمش خوبه

آمریکا ۲۸ شرکت چینی را در ارتباط با نقض حقوق مسلمانان اویغور تحریم کرداز جمله شرکت‌های تحت تحریم می‌توان به شرکت نظارت ویدیویی «هایک‌ویژن» و «داهوآ» اشاره کرد که از بزرگترین شرکت‌های نظارتی چین هستند. ننگ است برمدعیان جهان اسلام. اويغورها بهانه است، ادامه جنگ تجاري است! امريكا هرگز براي مسلمانان اويغور اشك نميريزد! همانطور كه براي كردهاي سوريه نريخت و براي مدتي به عنوان ابزار چانه زني از انان استفاده كرد! همانطور كه به قتل عام كودكان فلسطيني و يمني توسط متحداني كه منافعش را تامين مي كنند اهميتي نمي دهد! دورغ بیش نیست

کارگران شرکت «آذرآب» اراک برای دومین روز متوالی اعتصاب کردندکارگران شرکت آذرآب اراک، طی دو روز متوالی اعتصاب کردند. آنها در محوطه شرکت جمع شدند و پیگیری وضعیت

محکومیت شورای اروپا با شکایت یک شرکت ایرانیمحکومیت شورای اروپا با شکایت یک شرکت ایرانی شعبه عمومی دیوان دادگستری اروپا در حکمی درخصوص پرونده شکایت شرکت فولمن از شورای اروپا به نفع این شرکت رای داد.

یک شرکت حقوقی در کانادا: بازی ویدئویی فورتنایت اعتیادآور استاین شرکت حقوقی به‌طور مشخص قصد دارد ثابت کند که شرکت آمریکایی بازی‌های ویدئویی «اپیک مگاگیمز» آگاهانه این بازی را به‌گونه‌ای توسعه داده تا این بازی تا حد امکان اعتیاد آور باشد.

تولید الماس از خاکستر مردگان توسط شرکت سوئیسییک شرکت سوئیسی سرویسی را ارائه می‌کند که طی آن بازماندگان فرد متوفی قادر خواهند بود خاکستر عزیزانشان را به الماس تبدیل کرده و همراه خود داشته باشند. قدیمیه این خبر Asheghesham

حرکت تانکرها با خاموش کردن سامانه شناسایی خودکار برای نقل و انتقال نفت در دوران تحریم‌ها از جمله شیوه‌هایی است که جمهوری اسلامی استفاده می‌کند. اکنون گفته می‌شود که شرکت بزرگ ترابری دریایی کاسکو چین نیز در این رابطه با ایران همکاری می‌کند.

خبرگزاری رویترز روز چهارشنبه ۱۷ مهر (نهم اکتبر) با انتشار گزارشی از سنگاپور، خبر از تردد نفتکش‌ها و کشتی‌های شرکت ترابری دریایی کاسکو با سامانه شناسایی خاموش داده است.

گفته می‌شود این شرکت بزرگ دولتی چین که در زمینه لجستیکی و حمل و نقل بازرگانی فعالیت دارد، پس از تعیین تحریم‌های آمریکا علیه خود، اقدام به خاموش کردن سامانه شناسایی خودکار شماری از تانکرها و کشتی‌های بازرگانی نموده است. آمریکا روز ۲۵ سپتامبر در ارتباط با برخی از فعالیت‌های این شرکت تحریم‌هایی را تعیین کرده بود.گزارش رویترز از آن حکایت دارد که این شرکت احتمالا با خاموش کردن سامانه شناسایی شناورهای خود در حمل و نقل نفت ایران مشارکت می‌کند.

مطابق گزارش‌هایی که از سوی سازمان بین‌المللی دریانوردی منتشر شده است، ۱۴ کشتی و نفتکش وابسته به شرکت کاسکو، در فاصله زمانی بین ۳۰ سپتامبر تا هفتم اکتبر با سامانه شناسایی خاموش در تردد بوده‌اند.

پیش بینی می‌شود که شش کشتی از این ۱۴ کشتی حامل نفت خام ایران بوده‌اند. تصاویر ماهواره‌ای که در اختیار سازمان بین‌المللی دریانوردی قرار دارد امکان محاسبه وزن کشتی‌ها از طریق محاسبه میزان فرونشست آن‌ها در آب را ممکن می‌سازد. این سازمان بر همین اساس اعلام کرده است که شش کشتی از ۱۴ کشتی یاد شده حامل نفت خام بوده‌اند.امکان فنی خاموش کردن سامانه شناسایی در همه کشتی‌ها، تانکرها و ابرتانکرها پیش بینی شده است. اما استفاده از آن تنها در موارد معینی مجاز تشخیص داده شده است.

به عنوان نمونه، خدمه این کشتی‌ها می‌توانند به علت ورود به مناطق ناامن یا برای مانع شدن از حمله دزدان دریایی، سامانه شناسایی خودکار خود را خاموش کنند.

در موارد دیگر، عموما موضوع بر سر حمل کالاهای غیرقانونی است. در مورد کشتی‌های شرکت کاسکو، گفته می‌شود که موضوع بر سر مشارکت این شرکت در جابه‌جایی نفت خام ایران بوده است.

استفاده از چنین شیوه‌هایی عملا باعث کنترل بیشتر آمریکا بر روی تردد کشتی‌های مشکوک می‌شود. همین امر، هزینه حمل و نقل را نیز افزایش می‌دهد. به عنوان نمونه، هزینه حمل هر بشکه نفت خاورمیانه به سوی چین و دیگر نقاط آسیا ظرف هفته‌های گذشته دو برابر شده و به بشکه‌ای معادل ۳ دلار و ۳۰ سنت رسیده است.

سازمان بین‌المللی دریانوردی محل شش کشتی شرکت کاسکو که با سامانه خاموش شناسایی در تردد بوده‌اند را کشف و اعلام کرده است. یکی از این کشتی‌ها در نزدیکی قطر و برخی دیگر در نزدیکی سواحل چین رصد شده‌اند.

شرکت بزرگ ترابری دریایی کاسکوی چین مالک ۲۶ ابرنفتکش است. به این ترتیب، بیش از سه درصد کل ابرنفتکش‌های جهان در مالکیت این شرکت چینی است.