نسرین ستوده 'باید امروز به زندان بازگردد' | DW | 02.12.2020

12/09/1399 03:35 ب.ظ

نسرین ستوده، وکیل و فعال حقوق بشر، امروز چهارشنبه ۱۲ آذر با اصرار دادسرای مربوطه باید از مرخصی به زندان بازگردد. این در حالی است که او به کرونا مبتلا شده بوده و به تایید پزشک قانونی باید دو هفته دیگر در قرنطینه بماند.

نسرین ستوده، وکیل و فعال حقوق بشر، امروز چهارشنبه ۱۲ آذر با اصرار دادسرای مربوطه باید از مرخصی به زندان بازگردد. این در حالی است که او به کرونا مبتلا شده بوده و به تایید پزشک قانونی باید دو هفته دیگر در قرنطینه بماند. رضا خندان می‌گوید، پرونده خانم ستوده به یک دادسرای عادی منتقل شده، در حالی که تصمیم‌گیری برای آن در جایی بالاتر گرفته می‌شود و این دادسرا هم به دلیل ترس و ناآگاهی از پرونده‌های سیاسی،"هر دستوری از بالا برسد آن را تمام و کمال اجرا می‌کند.

"

به قرچک منتقل شد با انتقال او به زندان قرچک برخی نهادها، از جمله انجمن جهانی قلم و جامعه جهانی حقوق بشر در آلمان IGFM با انتشار بیانیه‌هایی خواستار آزادی این وکیل زندانی شدند. وکلایی که در جایگاه متهم می‌نشینند

وکلایی که در جایگاه متهم می‌نشینند وکلایی که در جایگاه متهم می‌نشینند وکلایی که در جایگاه متهم می‌نشینند وکلایی که در جایگاه متهم می‌نشینند وکلایی که در جایگاه متهم می‌نشینند وکلایی که در جایگاه متهم می‌نشینند headtopics.com

قراره جای روحانی بشینن در آینده

ببخشید ایشون‌به عنوان یه فعال حقوق بشر و خیر سرش بانفوذ جلوی چند‌ اعدام و یا حبس رو تونست بگیره‌ که یه شبه شده بت شما؟!!! البته سناریوی شما دیگر خریداری ندارد

وکلایی که در جایگاه متهم می‌نشینند

ادامه مطلب:
dw_persian »

اسب عباس نر بود یا ماده؟ به همون خخخخخخ فعال حقوق بشر ؟ اسم جدید جاسوس هاست ؟عجب حروم لقمه های هستید

گزارشگران حقوق‌بشر سازمان ملل بار دیگر خواستار آزادی فوری نسرین ستوده شدندبه دنبال بازگشت نسرین ستوده وکیل و فعال حقوق بشر ایرانی به زندان، نهادهای حقوق بشری وابسته به سازمان

نسرین ستوده، وکیل و فعال حقوق بشر، به زندان قرچک ورامین منتقل شدنسرین_ستوده وکیل و فعال حقوق بشر، به زندان قرچک ورامین منتقل شد همسر نسرین ستوده، وکیل و فعال حقوق بشر زندانی در ایران، می‌گوید که در پی مخالفت با تمدید مدت زمان مرخصی خانم ستوده، این وکیل دادگستری بار دیگر به زندان قرچک ورامین منتقل شده است. مشخص شدپیمان نوین یا کلا انچه رضا پهلوی میگویدحتی نزد هوادارانش سرسوزن ارزشی نداره.رضا پهلوی مشخص گفت با گذشته افراد انها رو قضاوت نکنید و برای پیمان و اتحاد امروز افراد رو ببینیم .اما هوادارانش در برخورد با زنده یاد ملکی ثابت کردند برای رضا پهلوی ارزش قائل نیستند. این عکس که گذاشتید مال زمانی است که نسرین رژیم پسته و آجیل نداشت😂 میخواست هنجارشکنی نکنه رفتارش رو تعغیر بده به قانون احترام بگذاره و تشویش اذهان بین مردم ایجاد نکنه والله بخدا عفو هم بهش میدادند خانم اومده مرخصی زندان شروع کرده به اراجیف سخن گفتن و تحریک مردم خانم حداقل حجابت رو رعایت میکردی دراین خصوص مردتون که بیغیرت تشریف دارند

نامه مدافعان حقوق بشر به خامنه‌ای: نسرین ستوده را آزاد کنید | DW | 03.12.2020شماری از سازمان‌های مدافع حقوق بشر نامه‌ای سرگشاده در اعتراض به بازگشت نسرین ستوده به زندان منتشر کرده‌اند. این نامه خطاب به شخص خامنه‌ای نوشته شده و کپی آن برای روحانی و همچنین وزیر دادگستری ایران ارسال شده است. یاسمن اریانی چی برای اون به نامه نیاز نیست 😠 مگه نامه سرگشاده اصل و کپی داره؟ هزاران نفر قربانی ترور در ایران شده اند اما اروپا خانه تروریست ها است و کسی به آن اعتراضی ندارد

نسرین ستوده به زندان قرچک برگشت | DW | 03.12.2020دادسرا با تمدید مرخصی درمانی نسرین ستوده موافقت نکرد. او در حالی به قرچک بازگشت که به دلیل ابتلا به کرونا امکان در آغوش گرفتن فرزندانش را نداشت. هم‌زمان چند تشکل حقوق بشری خواستار آزادی او و رفع ممنوعیت سفر همسرش شدند. پوشش خبری مشروطه خواهان زن دربند مثل سهیلاحجاب برایتان صرفی ندارد یا دستور به حذف پادشاهی خواهان درسکوت مد نظر اربابان است؟ حسن ترامپ این بود که دست فیک نیوزها رو رو کرد و چگونگی نشر اخبار مشخص شد. بی طرفی رسانه هایی که گرایش های خاصی از بازداشتی ها را پوشش داده اما اخبار مرتبط با بازداشت و حتی قتل مبارزین مشروطه خواه ایران را کاملا بایکوت میکنند زیر سوال است . نسیم_شهبازی سهیلا_حجاب چرا اوین را می نویسید قرچک؟!

صد زن: نسرین ستوده؛ جزو صد زن برجسته سال از نگاه بی‌بی‌سی جهانی - BBC News فارسیرضا خندان، همسر نسرین ستوده می‌گوید با وجود اینکه پزشکی قانونی مرخصی خانم ستوده را تمدید کرده بود، از او خواسته شد به زندان قرچک برگردد. من کیرم تو نگاه بی بی سی مسعود بهنود را هم مرد برجسته سال اعلام کنید :) ویدا موحد زن برجسته سال ایران است ولی نسرین ستوده چون برند حقوق بشر است انتخاب می‌شود؛ دنیا بزرگ است

تست کرونایش مثبت اعلام شد.

به گفته آقای خندان، روز دوشنبه پزشک قانونی به خانم ستوده گفته است، باید حداقل دو هفته دیگر در قرنطینه بماند با این حال دادسرای مربوطه این عذر را نپذیرفته و اصرار به برگشت او به زندان کرده است. همچنین با توجه به تعطیلی آخر هفته هم قبول نکرده‌اند که خانم ستوده تا شنبه در منزل خود بماند.

رضا خندان می‌گوید، پرونده خانم ستوده به یک دادسرای عادی منتقل شده، در حالی که تصمیم‌گیری برای آن در جایی بالاتر گرفته می‌شود و این دادسرا هم به دلیل ترس و ناآگاهی از پرونده‌های سیاسی،"هر دستوری از بالا برسد آن را تمام و کمال اجرا می‌کند."

نسرین ستوده که از خرداد ۱۳۹۷ در زندان است، روز ۲۹ مهر از اوین

به قرچک منتقل شد

.

با انتقال او به زندان قرچک برخی نهادها، از جمله انجمن جهانی قلم و جامعه جهانی حقوق بشر در آلمان IGFM با انتشار بیانیه‌هایی خواستار آزادی این وکیل زندانی شدند.

اخیرا نیز کارشناسان و گزارشگران ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد با انتشار بیانیه‌ای ضمن استقبال از آزادی موقت نسرین ستوده، از مقامات ایران خواستند تا خانم ستوده را به صورت دائمی آزاد کنند.

وکلایی که در جایگاه متهم می‌نشینند

گیتی پورفاضل، وکیل دادگستری، از امضاکنندگان بیانیه درخواست استعفای خامنه‌ای است که مرداد ۹۸ منتشر شد. خانم پورفاضل چند هفته پس از انتشار بیانیه بازداشت شد و تا اواخر آبان در زندان اوین ماند. دادگاه انقلاب او را به چهار سال و دو ماه حبس محکوم کرد که در مرحله تجدیدنظر به ۲۷ ماه تقلیل یافت. او روز یکشنبه ۱۶ شهریور ۹۹ برای اجرای این حکم به زندان اوین منتقل شد.

وکلایی که در جایگاه متهم می‌نشینند

محمد نجفی، وکیل دادگستری و فعال حقوق بشر بارها با اتهامات مختلف احضار و زندانی شده است. این وکیل، در پرونده‌های مختلف به مجموعا ۱۹ سال زندان محکوم شده؛ پرونده‌هایی که شامل اتهاماتی چون"توهین به رهبری"،"تبلیغ علیه نظام" یا"کمک به دول متخاصم در مصاحبه با رسانه‌های خارج از کشور" هستند. در بهمن سال ۹۸ و در تازه‌ترین محاکمه، او را به دلیل سخنرانی در خانه مادر ستار بهشتی به شش ماه حبس محکوم کردند.

وکلایی که در جایگاه متهم می‌نشینند

امیرسالار داودی وکالت بسیاری از متهمان سیاسی و عقیدتی از جمله زینب جلالیان و زندانیان بهایی را بر عهده داشته و در کانال تلگرامی"بدون روتوش" در باره مسائل صنفی حوزه وکالت می‌نوشت. او ۲۹ آبان ۹۷ و پس از تفتیش دفتر کار و خانه‌‌اش دستگیر شد. شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران او را به ۳۰ سال حبس تعزیزی، ۱۱۱ ضربه شلاق، ۶ میلیون تومان جریمه نقدی و دو سال محرومیت از کلیه حقوق اجتماعی محکوم کرد.

وکلایی که در جایگاه متهم می‌نشینند

پیام درفشان، وکیل مدافع تعدادی از زندانیان عقیدتی و سیاسی، در بهمن ۹۸ به اتهام"اهانت به مقام رهبری" از سوی دادگاه انقلاب اسلامی کرج به دوسال زندان و محرومیت از اشتغال به حرفه‌ وکالت محکوم شد. دادگاه انقلاب تهران نیز در تیر ۹۹ او را با اتهاماتی چون"فعالیت تبلیغی علیه نظام" و"نشر اکاذیب" مجرم شناخت. او در یک پرونده دیگر به یک سال حبس تعلیقی محکوم شده است.

وکلایی که در جایگاه متهم می‌نشینند

شهریور ۱۳۹۷، قاسم شعله سعدی (راست) و آرش کیخسروی (سمت چپ) حین تجمع در برابر مجلس و به اتهام"اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی" دستگیر و به زندان اوین منتقل شدند. علت تجمع، اعتراض به نظارت استصوابی و کنوانسیون رژیم حقوقی دریای خزر بود. دستگیری وکلای دادگستری در برابر مجلس و انتقال دو تن از آنها با پابند و دستبند و لباس مخصوص به زندان فشافویه، با واکنش اعتراضی"تریبون آزاد وکلا" همراه شد.

وکلایی که در جایگاه متهم می‌نشینند

زینب طاهری، وکیل محمد ثلاث، یک روز پس از اعدام موکل‌اش بازداشت شد. او اعلام کرده بود اسنادی حاکی از بی‌گناهی ثلاث در اختیار دارد و آنها را افشا خواهد کرد. دستگاه قضایی جمهوری اسلامی علت بازداشت طاهری را"راه‌های غیرقانونی" برای دفاع از موکل‌اش و توسل به شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد. خانم طاهری تاکید داشت که بازسازی صحنه جرم بدون حضور متهم، وکیل و شهود، در محل اداره آگاهی شاهپور انجام شده است.

وکلایی که در جایگاه متهم می‌نشینند

هدی عمید، وکیل دادگستری و فعال حقوق زنان (نفر اول سمت چپ) در شهریور ۹۷ در خانه‌اش دستگیر شد. او پس از دو ماه حبس در زندان اوین، با قرار وثیقه آزاد شد. هدی عمید و نجمه واحدی (سمت راست)، کارگاه‌های آموزشی در زمینه شروط ضمن عقد برای زنان برگزار می‌کردند. این دو هم‌زمان با رضوانه محمدی، فعال برابری جنسیتی (نفر وسط) بازداشت شدند.

وکلایی که در جایگاه متهم می‌نشینند

مصطفی دانشجو، وکیل دادگستری، از فعالان حقوق دراویش گنابادی، ۱۷ تیر ۹۷ با هجوم ماموران مسلح به خانه‌اش دستگیر شد. دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه، او را به اتهام"تبانی علیه امنیت ملی و تبلیغ علیه نظام" به ۸ سال زندان محکوم کرد. او به دلیل وضعیت جسمی نامناسب و از کار افتادگی نیمی از ریه، با قرار وثیقه آزاد شده اما پروانه وکالتش به دلیل دفاع از دراویش گنابادی لغو شده است.

وکلایی که در جایگاه متهم می‌نشینند

عبدالفتاح سلطانی، از پایه‌گذاران کانون مدافعان حقوق بشر و وکیل مدافع پرونده بسیاری از دانشجویان، روزنامه‌نگاران و فعالان سیاسی و از معترضان به نتیجه انتخابات ۸۸، هفت سال در زندان ماند. او اسفند ۱۳۹۰ به ۱۸ سال حبس در تبعید و ۲۰ سال محرومیت از وکالت محکوم شد که بعدا به ۱۰ سال تقلیل یافت. سلطانی به‌خاطر شجاعت و پایداری در دفاع از حقوق زندانیان، جوایز زیادی کسب کرده است.

وکلایی که در جایگاه متهم می‌نشینند

نسرین ستوده به ۳۳ سال زندان و ۱۴۸ ضربه شلاق محکوم شده است. او را نیز به اتهامات آشنایی چون"تبانی علیه امنیت ملی، فعالیت تبلیغی علیه نظام" یا"ضدیت با مجازات اعدام" محاکمه کرده‌اند. انجمن قضات آلمان که جایزه حقوق بشر سال ۲۰۲۰ را به این وکیل دادگستری داده می‌گوید: «ستوده به واسطه تعهد شجاعانه و خستگی‌ناپذیر خود به حقوق بشر و حاكمیت قانون به یک سمبل مدافع حقوق مدنی ایران تبدیل شده است.»

نویسنده: مهیندخت مصباح