نرخ ارز و طلا در بازار استانبول

21/06/1398 09:46 ق.ظ

دلار آمریکا امروز در بازار استانبول با قیمت 5.7670 لیر و یورو نیز به بهای 6.3600 لیر ترکیه فروخته شد.هر دلار آمریکا امروز پنجشنبه 12 سپتامبر 2019 در بازار آزاد استانبول به بهای 5,7650 لیر خرید و با قیمت 5,7670 لیر فروخته شد.

دلار آمریکا امروز در بازار استانبول با قیمت 5.7670 لیر و یورو نیز به بهای 6.3600 لیر ترکیه فروخته شد.هر دلار آمریکا امروز پنجشنبه 12 سپتامبر 2019 در بازار آزاد استانبول به بهای 5,7650 لیر خرید و با قیمت 5,7670 لیر فروخته شد.

همچنین هر یورو نیز به قیمت 6,3580 لیر خرید و به بهای 6,3600 لیر فروخته شد. در همین حال هر گرم طلای 24 عیار 278 لیر، ربع سکه 459 لیر، نیم سکه 924 لیر، تمام‌سکه «جمهوریت» 1832 لیر و هر اونس طلا نیز 1498 دلار معامله شد.

این در حالی است که قیمت فروش دلار و یورو گذشته به ترتیب 5,7550 و 6,3290 لیر بود.

ادامه مطلب:
aa_persian »

نرخ ارز و طلا در بازار استانبول

قیمت طلا، سکه و ارز در روز چهارشنبهسکه امروز ۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان بود و طلای ۱۸ عیار هر گرم ۴۱۳ هزار تومان فروخته شد

به جای دادن ارز بی‌زبان به وارد کنندگان آن را در اختیار مردم می‌گذاشتند/ با توزیع ارز مداخله‌ای می‌خواهند قیمت‌ها را ثابت نگه دارندیک عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: برخی از دولت‌ها به زور یک مدتی با سیاست‌هایی مانند پاشیدن و توزیع ارز مداخله‌ای سعی می‌کنند قیمت ارز را پائین نگه دارند که بر اثر آن یک پدیده دیگری رقم می‌خورد.

نرخ فروش دلار ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام شدصرافی‌های بانک‌ها از صبح امروز، بیست‌ویکم شهریور، قیمت دلار را برای فروش به مردم، ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرده‌اند. این صرافی‌ها دلار را از مردم با قیمت ۱۱ هزار و ۴۰۰ تومان خریداری می‌کنند.

میلیاردها تومان رشوه و سوءاستفاده از صدها میلیون دلار ارز دولتی در پرونده «شرکت نیشکر هفت تپه»۲۰ روز پس از بازداشت مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت نیشکر هفت تپه اخبار رسیده حاکی است در این پرونده مواردی از جمله سوء استفاده از صدها میلیون دلار ارز دولتی و همچنین پرداخت رشوه‌های سنگین به برخی مدیران به چشم می‌خورد.

احتمال افزایش 100 تومانی نرخ هر لیتر بنزین/ منتظر تصمیم دولت هستیم/ طبق قانون، کارمزد جایگاه‌داران از سوی مصرف‌کننده باید پرداخت شودرئیس اتحادیه جایگاه‌داران سوخت گفت: تکلیف قانونی است که جایگاه‌دارحق‌الزحمه را از مردم بگیرد، جایگاه داران لیتری 200 تومان حق‌الزحمه را پیشنهاد کرده بودند و در حال حاضر متقاعد شدند که 150 تا 100 تومان بابت هر لیتر از مصرف کننده دریافت شود. هرکه به فکر ریشه دولت به فکر خویشه . با این وضع حمل نقل عمومی بالا رفتن بنزین دیوانگی .