نخست‌وزیر اسرائيل خواستار تشدید فشار بر ایران شد

14/06/1398 11:25 ق.ظ

نخست وزیر اسرائیل گفت باید به جای گفت‌وگو با ایران، به سمت تشدید فشار بر تهران حرکت کرد. 05.09.

05.09.

2019 قدس/عبد الرئوف ارنائوط/خبرگزاری آناتولی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل پیش از سفر به لندن در فرودگاه تل‌آویو در جمع گروهی از خبرنگاران در واکنش به گام جدید ایران برای کاهش تعهد به توافق هسته‌ای، اظهار داشت: اکنون زمان مذاکره با ایران نیست اکنون زمان تشدید فشار بر تهران است.

وی با اشاره به سخنان اخیر حسن روحانی، رئيس جمهور ایران مبنی بر اجرای گام سوم کاهش تعهدات هسته‌ای ایران گفت: ما صبح امروز مطلع شدیم که تهران به دنبال به دست آوردن سلاح‌های هسته‌ای است. این ادامه تحرکات خصمانه ایران پس از حملات این کشور به حمل و نقل دریایی در منطقه است.

او ادامه داد: ایران تلاش های خود علیه اسرائیل را متوقف نکرده است. اکنون زمان فشار به این کشور بوده و زمان مذاکره نیست.

ادامه مطلب:
aa_persian »

فشار حداکثری بر ایران ادامه می‌یابدوزیر خارجه آمریکا با انتشار پیامی در توئیتر مدعی تداوم فشار حداکثری بر ایران شد.

پمپئو بعد از اعلام تحریم کشتیرانی ایران: فشار حداکثری بر رژیم جمهوری اسلامی ادامه می‌یابد♦️ پمپئو بعد از اعلام تحریم کشتیرانی ایران: فشار حداکثری بر رژیم جمهوری اسلامی ادامه می‌یابد ⚡️ وی با اشاره به تحریم امروز آمریکا بر نیروی قدس گفت «رژیم ایران اسد قاتل و عوامل نیابتی تروریستی مانند حزب‌الله را از طریق فروش قاچاق نفت تامین مالی می‌کند.»

سفر نتانیاهو به لندن برای بحث درباره «ایران»نتانیاهو برای بحث و گفت‌وگو درباره مسائل مربوط به ایران راهی لندن شد.

سایه برکسیت بر اقتصاد بریتانیا سنگین‌تر شد؛ تحقیر پوند در برابر دلارهمزمان با تشدید کشاکش سیاسی در بریتانیا بر سر نحوه خروج این کشور از اتحادیه اروپا، نرخ برابری پوند در برابر آمریکا به پایین‌ترین حد در ۳۵ هفته گذشته رسید.

نمایندگان به تعویق برگزیت رای دادند - نخست‌وزیر خواهان انتخابات زودرس شدنمایندگان پارلمان بریتانیا به طرحی رای دادند که مطابق آن موعد نهایی خروج این کشور از اتحادیه اروپا به تعویق می‌افتد. بوریس جانسون، نخست‌وزیر، که با این طرح مخالف بود، خواهان برگزاری انتخابات زودرس شد.

فرانسه خواستار معافیت چین، هند و ژاپن از تحریم‌های نفتی آمریکا شد- اخبار بین الملل - اخبار تسنیم - Tasnimفرانسه خواستار معافیت چین، هند و ژاپن از تحریم‌های نفتی آمریکا شد به گفته یک منبع آگاه، وزیر دارایی فرانسه در دیدار با همتای آمریکایی خود خواستار معافیت کشورهای چین، هند و ژاپن از اجرای تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ایران شده است تحريم