نخستین خودرو ساخت ترکیه سال ۲۰۲۲ به بازار می‌آید

30/04/1399 06:18 ب.ظ

تحقق رؤیای ۶۰ ساله؛ نخستین خودرو ساخت ترکیه سال ۲۰۲۲ به بازار می‌آید جزئیات بیشتر🔽

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه گفت نخستین خودرو ساخت این کشور تا سال ۲۰۲۲ آماده ورود به بازار خواهد شد.

اردوغان این خبر را شامگاه شنبه ۱۸ ژوئیه (۲۸ تیر) در جریان مراسم احداث نخستین کارخانه تولید خودرو در نزدیکی شهر ساحلی بورسا اعلام کرد. وی گفت: «ما قصد داریم ساخت کارخانه را در ۱۸ ماه به پایان برسانیم تا نخستین وسیله نقلیه‌مان طی سه ماهه آخر سال ۲۰۲۲ از خط تولید بیرون آید.

آن گونه که رئیس جمهوری ترکیه گفته نخستین خودرو داخلی این کشور در عین حال نخستین و تنها خودرو شاسی‌بلند تمام برقی ساخت اروپا خواهد بود. رجب طیب اردوغان همچنین ساخت این خودرو به عنوان یک پروژه بزرگ در شرایط بحران کرونا را برای کشورش «غرورآفرین» توصیف کرد. وی گفت که اجرای این طرح یک «گام تاریخی» برای تحقق رؤیای ۶۰ ساله تولید خودرو بومی در ترکیه خواهد بود. headtopics.com

به گفته گرکان کاراکاش، مدیر عامل شرکت توگ که قرار است نخستین خودروساز ترکیه باشد، گفت اولین کارخانه بومی خودرو چیزی بیش از یک کارخانه اتومبیل نخواهد بود و ظرفیت تولید ۱۷۵ هزار دستگاه در سال را خواهد داشت. وی افزود: «این کارخانه تا سال ۲۰۳۰ سالانه یک میلیون دستگاه خودرو در پنج مدل مختلف تولید خواهد کرد.

شرکت توگ که در سال ۲۰۱۸ تأسیس شد، متشکل از ۵ گروه عضو شامل گروه آناتولی، بی‌ام‌سی، گروه کاک KOK، شرکت ترک‌سل و هولدینگ زورلو است.اردوغان در تاریخ ۷ دی ۹۸ در مراسمی از نخستین خودروی ملی ترکیه که «توگ» نام دارد رونمایی کرد. ماشین رونمایی شده یک شاسی‌بلند کوچک الکتریکی است. headtopics.com

ادامه مطلب:
euronews_pe »

انهدام ۱۳۹۷ باند در حوزه‌های مختلف/ کلاهبرداری از ۱۳۰۰ نفر توسط باند ۶ نفره به بهانه پیش‌فروش خودرو/ خرید ۳۰ خودرو توسط یک نفر!رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ مطرح کرد: انهدام ۱۳۹۷ باند در حوزه‌های مختلف/ کلاهبرداری از ۱۳۰۰ نفر توسط باند ۶ نفره به بهانه پیش‌فروش خودرو/ خرید ۳۰ خودرو توسط یک نفر!

موج جدید افزایش قیمت خودرو آغاز شدموج جدید افزایش قیمت خودرو آغاز شد در پی موافقت شورای رقابت با افزایش قیمت‌ها به صورت فصلی و اعمال قیمت‌های جدید برای خودروهای شرکت‌های خصوصی و یکی از خودروسازان بزرگ، مرحله جدیدی از افزایش قیمت‌ها آغاز شد.

نام ابرشرکت جدید صنعت خودرو جهان چیست؟ | DW | 20.07.2020ادغام گروه فیات کرایسلر با پژو سیتروئن در حال ورود به مراحل نهایی است و حالا اسم این ابراتحاد صنعت خودرو جهان هم مشخص شده است.

شمار بهبودیافتگان از کرونا در ترکیه به 201 هزار و 13 نفر رسیدشمار بهبودیافتگان از کرونا در ترکیه به 201 هزار و 13 نفر رسید

پخش زنده | مراسم آغاز عملیات اجرایی احداث کارخانه تولید خودروی ملی ترکیه با حضور اردوغانمراسم آغاز عملیات اجرایی احداث کارخانه تولید خودرویملی ترکیه با حضور اردوغان اردوغان: هر یک شهروندان مان از پروژه خودروی ملی که نماد قدرت و ظرفیت تولید کشورمان است، استقبال کرد. اردوغان: خودروی‌ملی ترکیه نه تنها در کشورمان بلکه در مناطق مختلف جهان بازتاب گسترده‌ای یافت. اردوغان: از آغاز سرمایه‌گذاری جدیدی در ترکیه خوشحالیم و به چنین پروژه عظیم افتخار می‌کنیم و علی‌رغم بحران کرونا آن را محقق خواهیم ساخت.

ترکیه 'مجوز' پروازهای ایران و افغانستان به این کشور را لغو کردبراساس گزارشها از ایران، با تصمیم وزارت حمل و نقل و بهداشت ترکیه 'مجوز' پرواز هواپیماهای ایرانی و افغانستانی به ترکیه 'لغو شده است.' دو شرکت هواپیمایی ماهان و 'قشم ایر' اعلام کرده‌اند: 'با توجه به اعمال محدودیت‌های جدید کشور ترکیه و بسته‌شدن مرزهای این کشور، پروازهای تهران-استانبول-تهران تا اطلاع ثانوی لغو شد.' محدودیتهای جدید از صبح امروز اجرایی شده است.