نخست وزیر ژاپن: حملات آرامکو جنایتی شرم‌آور است

03/07/1398 02:53 ب.ظ

نخست وزیر ژاپن: حملات آرامکو جنایتی شرم‌آور است العربية

شینزو آبه نخست وزیر ژاپن چهارشنبه 25 سپتامبر حملات اخیر به تاسیسات نفتی آرامکو را جنایتی بی‌نهایت به گزارش خبرگزاری‌ها، شینزو آبه در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد از تحولات اوضاع در منطقه خاورمیانه ابراز نگرانی کرده و از ایران خواست تا تدابیر «حکیمانه‌ای» اتخاذ کند.

او همچنین گفت: «نقش من که تغییر نیافته، این است که ایران را به اتخاذ تدابیر مبتنی بر خردمندی دعوت کنم».

در حالی که ایالات متحده، پادشاهی عربی سعودی و قدرت‌های بزرگ اروپایی ایران را به دست داشتن در این حملات متهم می‌کنند نخست وزیر ژاپن اما اشاره‌ای به طرفی که ژاپن معتقد است مسئول حملات آرامکو باشد، نکرد. وزیر مشاور در امور خارجه سعودی روز سه‌شنبه گفت که کشورش پس از پایان تحقیقات در مورد حمله آرامکو، تمام گزینه‌ها برای پاسخ به ایران را در نظر خواهد گرفت.

الجبیر گفت: «طبق تحقیقات اولیه درباره منبع پرتاب موشک به کارگاه‌های آرامکو، تأکید کردیم که منبع کشور ایران بوده است». وزیر سعودی با تأکید بر لزوم پایان دادن به رفتارهای بی‌ثبات کننده ایران در منطقه، گفت: «ما در حال کار بر روی یک موضع دیپلماتیک برای پاسخگویی به ایران هستیم.» headtopics.

ادامه مطلب:
AlArabiya_Fa »

به کوس ننه تو با اون /کشته شدن بچه های یمنی شرم اور نیست !؟ کیر تو دهنتون پاسخ به جمهوری اسلامی باید انتقام جویانه و قاطع باشد و شرم آورتر از آن، تحریم محاصره و بمباران بی وقفه یک ملت و کشتن زنان و کودکان آنها (یمن) است. نیست؟!

نخست وزیر ژاپن با روحانی دیدار کردنیویورک- ایرنا- نخست وزیر ژاپن روز سه شنبه با رئیس جمهوری اسلامی ایران دیدار و درباره تقویت همکاری ها و راه های کاهش تنش در منطقه تبادل نظر کرد.

دیدار روحانی با نخست وزیر اسپانیا در حاشیه اجلاس سازمان مجمع عمومی سازمان مللرئیس‌جمهور در حاشیه هفتاد و چهارمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک با پدرو سانچز نخست وزیر اسپانیا دیدار و گفت‌وگو کرد.

نخست وزیر اسپانیا با رئیس جمهوری ایران دیدار و گفت‌وگو کردنیویورک- ایرنا- نخست وزیر اسپانیا روز سه شنبه با رئیس جمهوری اسلامی ایران دیدار و درباره تقویت همکاری‌ها و موضوعات منطقه‌ای تبادل نظر کرد. تنها چیز مشترک دو‌ کشور پخش بازی های لالیگا هس و بس

نخست وزیر پاکستان به دیدار روحانی آمدنیویورک- ایرنا- نخست وزیر پاکستان عصر دوشنبه با حضور در محل اقامت رئیس جمهوری ایران با حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی دیدار و گفت و گو کرد.

حمایت ائتلاف اعراب اسرائیل در نخست وزیری بنی‌گانتسنزدیک به یک هفته از انتخابات پارلمانی اسراییل گذشته و تلاش‌ها برای تشکیل یک ائتلاف برای تعیین نخست‌وزیر ناکام مانده است.

یک مقام ارشد خزانه‌داری آمریکا با نخست وزیر لبنان در زمینه ادامه «فشارها» بر گروه حزب‌الله گفت‌و‌گو کردیک مقام ارشد خزانه‌داری آمریکا با نخست وزیر لبنان در زمینه ادامه «فشارها» بر گروه حزب‌_الله گفت‌و‌گو کرد ایالات متحده حزب الله، که مورد حمایت جمهوری اسلامی ایران است و اعضای آن چندین پست در هیئت دولت لبنان دارند، را یک سازمان تروریستی می‌داند.

شرم‌آور توصیف کرد که به گفته او نظام اقتصاد جهانی را به گروگان گرفته است.

به گزارش خبرگزاری‌ها، شینزو آبه در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد از تحولات اوضاع در منطقه خاورمیانه ابراز نگرانی کرده و از ایران خواست تا تدابیر «حکیمانه‌ای» اتخاذ کند.

او همچنین گفت: «نقش من که تغییر نیافته، این است که ایران را به اتخاذ تدابیر مبتنی بر خردمندی دعوت کنم».

در حالی که ایالات متحده، پادشاهی عربی سعودی و قدرت‌های بزرگ اروپایی ایران را به دست داشتن در این حملات متهم می‌کنند نخست وزیر ژاپن اما اشاره‌ای به طرفی که ژاپن معتقد است مسئول حملات آرامکو باشد، نکرد.

وزیر مشاور در امور خارجه سعودی روز سه‌شنبه گفت که کشورش پس از پایان تحقیقات در مورد حمله آرامکو، تمام گزینه‌ها برای پاسخ به ایران را در نظر خواهد گرفت.

الجبیر گفت: «طبق تحقیقات اولیه درباره منبع پرتاب موشک به کارگاه‌های آرامکو، تأکید کردیم که منبع کشور ایران بوده است».

وزیر سعودی با تأکید بر لزوم پایان دادن به رفتارهای بی‌ثبات کننده ایران در منطقه، گفت: «ما در حال کار بر روی یک موضع دیپلماتیک برای پاسخگویی به ایران هستیم.»

از سویی دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا روز سه‌شنبه 24 سپتامبر طی سخنانی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد ضمن متهم کردن ایران به انجام حملات علیه تاسیسات نفتی آرامکو گفت: «اخیرا تحریم‌هایی شدید علیه ایران اعمال کردیم زیرا که به تاسیسات نفتی سعودی حمله کرد.. پس از حمله اخیر به تاسیسات نفتی آرامکو سخت‌ترین تحریم‌ها را علیه بانک مرکزی اعمال کردیم و اعمال تحریم‌ها را به دلیل رفتار ایران در منطقه ادامه خواهیم داد».