نتایج بررسی‌های پزشکی قانونی نیویورک: جفری اپستاین خودکشی کرده است

26/05/1398 09:54:00 ق.ظ

پزشکی قانونی نیویورک به طور رسمی اعلام کرد که وی به دلیل حلق‌آویز کردن خود در سلولش درگذشته است.

پزشکی قانونی نیویورک به طور رسمی اعلام کرد که وی به دلیل حلق‌آویز کردن خود در سلولش درگذشته است. پزشکی قانونی نیویورک به طور رسمی اعلام کرد که جفری اپستاین، میلیاردر و سرمایه گذار ۶۶ ساله آمریکایی پس از حق‌آویز کردن خود در سلولش در زندانی در منهتن نیویورک درگذشته است.

آقای اپستاین که روابط نزدیکی با سیاستمداران و چهره‌های پر نفوذ آمریکایی داشت قرار بود به زودی به اتهام «تجاوز جنسی» به افراد زیر سن قانونی و «دلالی سکس» در دادگاه محاکمه شود، اما مسئولان زندان صبح روز شنبه ۱۹ مردادماه (۱۰ اوت) جسد وی را در سلولش یافتند.

وی در ماه ژوئیه نیز دست به خودکشی زده اما در نهایت جان سالم به در برده بود. زندانبانان بدن کم جان وی را با نشانه‌هایی از جراحت بر روی گردنش یافتند اما او چند روز بعد و پس از مداوای جراحاتش در دادگاه حاضر شده بود.

ادامه مطلب:
euronews فارسی »
Loading news...
Failed to load news.

حمایت وزیر خارجه آمریکا از نهادهای قانونی لبنان در مقابل تهدید جمهوری اسلامی در دیدار با سعد حریریحمایت وزیر خارجه آمریکا از نهادهای قانونی لبنان در مقابل تهدید جمهوری اسلامی در دیدار با سعد حریری آقای پمپئو در سخنان کوتاهی گفت: «آمریکا به حمایت از نهادهای قانونی معتبر لبنان ادامه می دهد؛ چون آنها مایه ثبات در آن کشور هستند.»

دلیل مرگ جفری اپستین رسما خودکشی اعلام شدپزشکی قانونی نیویورک دلیل مرگ جفری اپستین، سرمایه‌دار متهم به قاچاق کودکان را رسما خودکشی با طناب دار اعلام کرده است.

مثلث سکس، سیاست و قدرت؛ نگاهی به رسوایی‌ جنسی ۵ رئیس‌جمهور آمریکاجفری اپستاین که با اتهام «دلالی سکس» با افراد زیر سن قانونی روبرو بود در طول حیات خود با دو رئیس جمهوری آمریکا، دونالد ترامپ و بیل کلینتون رابطه نزدیک داشت.

سپاه پاسداران چند زن را به اتهام «تلاش برای ورود به ورزشگاه» بازداشت کرده استسازمان اطلاعات سپاه پاسداران برخی از زنانی را که برای ورود زنان به ورزشگاه‌های فوتبال در ایران تلاش می‌کردند، بازداشت کرده است. براساس گزارش‌های منتشر شده، این افراد روز دوشنبه هفته جاری و از سوی س

واشنگتن‌پست: براساس گزارش کالبدشکافی، گردن جفری اپستین شکسته بودبراساس گزارش کالبدشکافی جفری اپستین، سرمایه‌دار آمریکایی، که پیشتر اعلام شده بود در زندان خودکشی کرده است، گردن او از چند نقطه دچار شکستگی شده بود. به گزارش رویترز، روزنامه واشنگتن‌پست در گزارشی به

آمریکا برای تحویل نفتکش ایرانی به دادگاه جبل‌الطارق مراجعه کردوزارت دفاع آمریکا برای تحویل نفت‌کش گریس-1 ایران به دادگاه جبل‌الطارق در جنوب اسپانیا مراجعه کرده است. - خبرگزاری آناتولی