نتانیاهو: هرچه برای تامین امنیت اسرائیل ضروری باشد انجام خواهیم داد

11/06/1398 08:32:00 ب.ظ

نتانیاهو: هرچه برای تامین امنیت اسرائیل ضروری باشد انجام خواهیم داد بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، در پیامی در توئیتر با اشاره به حملات این کشور به مواضع حز‌ب‌الله گفت که از هیچ اقدام ضروری برای تامین امنیت اسرائیل فروگذار نخواهد کرد.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، در پیامی در توئیتر با اشاره به حملات این کشور به مواضع حزب‌الله گفت که از هیچ اقدام ضروری برای تامین امنیت اسرائیل فروگذار نخواهد کرد. \r\n آقای نتانیاهو روز دوشنبه حمله یک اصلاح‌طلب به شعار «نه غزه، نه لبنان»؛ عطریانفر: ما باید هزینه‌های حزب‌الله را بدهیم! در...

حمله یک اصلاح‌طلب به شعار «نه غزه، نه لبنان»؛ عطریانفر: ما باید هزینه‌های حزب‌الله را بدهیم! در حالی که بسیاری از معترضان داخلی جمهوری اسلامی بارها با سردادن شعار «نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران» علیه صرف هزینه برای حزب الله و حماس از بودجه مردم ایران اعتراض کردند، محمد عطریانفر، فعال سیاسی اصلاح طلب، این شعار را «چرندیات» خواند و گفت که ایران باید هزینه‌های حزب‌الله را بپردازد.

حزب الله لبنان از نظر دولت آمریکا و برخی دیگر کشورها یک گروه تروریستی محسوب می شود. در یکسال اخیر دولت پرزیدنت ترامپ فشار حداکثری بر ایران برای پایان رفتارهای بی ثبات کننده گذاشته است. آمریکا می گوید جمهوری اسلامی بزرگترین دولت حامی تروریسم است و گروه هایی مثل حزب الله با کمک رژیم ایران، خاورمیانه را بی ثبات کرده اند.

ادامه مطلب:
VOA Farsi صدای آمریکا »

ما متهمیم! | سینا رحیم‌پور

دیوار روزنامه‌نگاری خیلی کوتاه است؛ این مسئله روزنامه‌نگاری کشورهای در‌حال‌توسعه و به قولی پیرامونی است. در این کشورها، روزنامه‌نگار همواره متهم است مگر اینکه خلافش ثابت شود. کسانی که روزنامه‌نگاری را چه قبل و چه بعد از انقلاب تجربه کرده‌اند، به کوتاهی این دیوار باور دارند و تجربه زیسته‌شان می‌گوید که در بحران‌های سیاسی و اجتماعی، این روزنامه‌نگاران هستند که بیش از همه آسیب می‌بینند و هزینه می‌پردازند. زمینه‌های تاریخی این مواجهه هم به دوره مشروطه بازمی‌گردد. داستان ما از مشروطه و روزنامه‌نگارانی مانند شیخ ‌احمد روحی و میرزا ‌آقاخان کرمانی تا به امروز همین بوده است. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

فرانسه خواستار اجرای کامل تعهدات برجامی‌ ایران شد | DW | 01.09.2019رئیس جمهوری فرانسه در گفت‌وگوی تلفنی با رئیس جمهوری ایران خواستار اجرای کامل تعهدات ایران در چارچوب برجام و انجام اقدامات لازم برای برقراری صلح و امنیت در خاورمیانه شد.

انهدام خودروی نظامی اسرائیل توسط حزب‌الله / صهیونیست‌ها «مارون‌الراس» را گلوله‌باران کردند- اخبار بین الملل - اخبار تسنیم - Tasnim🎥 انهدام یک خودروی نظامی رژیم صهیونیستی توسط حزب‌الله حزب الله لبنان در بیانیه‌ای از انهدام یک خودروی نظامی رژیم صهیونیستی در جاده پادگان افیفیم خبر داد

شعارهای انتخاباتی نتانیاهو؛ تحریم سریال آمریکایی و الحاق شهرک‌هابنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل روز یکشنبه بار دیگر وعده انتخاباتی خود مبنی بر الحاق شهرک‌های یهودی‌نشین واقع در سرزمین‌های اشغالی کرانه باختری به خاک کشورش را تکرار کرد.

نتانیاهو: به اقداماتمان علیه حزب‌الله ادامه می‌دهیم- اخبار بین الملل - اخبار تسنیم - Tasnimنتانیاهو: به اقداماتمان علیه حزب_‌الله ادامه می‌دهیم نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی: حزب الله لبنان موشک‌های هوشمند در اختیار دارد ارتش اسرائیل به اقدامات خود علیه تهدیدات حزب الله ادامه خواهد داد

مشاور رئیس جمهوری افغانستان: موافقتنامه طالبان و آمریکا فقط به رئیس جمهور نشان داده شدهوحید عمر، مشاور ارشد رئیس جمهور غنی گفته که آقای خلیلزاد یک کپی از موافقت نامه طالبان و آمریکا را فقط به رئیس جمهور نشان داده ولی نسخه‌ای را در اختیار رئیس جمهوری افغانستان قرار نداده است. زلمی خلیلزاد بعد از مذاکره ۱۰ روزه با نمایندگان گروه طالبان در قطر امروز با محمد اشرف غنی، رئیس جمهور و عبدالله عبدالله، رئیس اجرایی حکومت وحدت ملی دیدار کرده است.

سوئد برای تامین بودجه ارتش از بانک‌ها مالیات می‌گیردسوئد یکی از آرام‌ترین کشورهای قاره اروپا به شمار می‌رود که در جریان دو جنگ جهانی سیاست بی‌طرفی را در پیش گرفت و عضو پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) نیست.