نامه به کنفرانس اقلیمی گلاسگو: جان فعالان محیط زیست ایران در خطر است | DW | 02.11.2021

11/08/1400 08:58 ب.ظ

در آستانه برگزاری کنفرانس اقلیمی گلاسگو، 'کمیته برای آزادی زندانیان سیاسی' نامه‌ای به رئیس این کنفرانس و گرتا تونبرگ، فعال محیط زیستی ارسال کرده که در آن خواستار تلاش برای آزادی فعالان محیط زیستی دربند در ایران شده است.

نامه به کنفرانس اقلیمی گلاسگو: جان فعالان محیط زیست ایران در خطر استدر آستانه برگزاری کنفرانس اقلیمی گلاسگو،"کمیته برای آزادی زندانیان سیاسی" نامه‌ای به رئیس این کنفرانس و گرتا تونبرگ، فعال محیط زیستی ارسال کرده که در آن خواستار تلاش برای آزادی فعالان محیط زیستی دربند در ایران شده است.

در آستانه برگزاری کنفرانس اقلیمی گلاسگو،"کمیته برای آزادی زندانیان سیاسی" نامه‌ای به رئیس این کنفرانس و گرتا تونبرگ، فعال محیط زیستی ارسال کرده که در آن خواستار تلاش برای آزادی فعالان محیط زیستی دربند در ایران شده است.

کمیته مبارزه برای آزادی زندانیان سیاسی در نامه خود خطاب به الوک شارما، رئیس کنفرانس و رونوشت به گرتا تونبرگ، فعال جوان و سرشناس محیط زیست، به صدور احکام طولانی مدت زندان برای هشت فعال محیط زیست زندانی در ایران اشاره می‌کند و می‌نویسد «در حالی که مسایل مهم مربوط به تغییرات اقلیمی در این کنفرانس مورد بحث قرار می‌گیرد و نمایندگان رژیم اسلامی نیز به این کنفرانس دعوت شده‌اند، (این رژیم) فعالان محیط زیست را که در رابطه با تاثیر تغییرات اقلیمی بر ایران آگاه‌گری می‌کنند را دستگیر و شکنجه می‌کنند.

ادامه مطلب:
dw_persian »

درخواست برای آزادی فعالان محیط زیست زندانی در ایران در آستانه آغاز کنفرانس اقلیمی گلاسگوکمیته مبارزه برای آزادی زندانیان سیاسی در نامه‌ای به رئیس کنفرانس اقلیمی گلاسگو و ارسال رونوشت آن به گرتا تونبرگ، فعال شناخته شده محیط زیست، و دولت‌های شرکت‌کننده در این کنفرانس، خواستار فشار دولت‌ها به جمهوری اسلامی برای آزادی فعالان محیط زیست زندانی شد. 2 اخطار تمام شان جاسوسان غربی هستند.باید اعدام شوند. اگرراست میگیدگناه این بنده خداراعلنی کنید تا مردم بفهمن که شما دروغگوی بدهستید

تعهد رهبران بیش از صد کشور در کنفرانس گلاسگو: پایان دادن به جنگل‌زدایی🔺 تعهد رهبران بیش از صد کشور در کنفرانس گلاسگو : پایان دادن به جنگل‌زدایی ▪ این رهبران همچنین متعهد شدند که ۱۹ میلیارد دلار را در قالب بودجه‌ بخش‌های عمومی و خصوصی به سرمایه‌گذاری در حفاظت و احیای جنگل‌ها اختصاص دهند. ⬇ بیشتر بخوانید:

جروزالم پست: ایران از محورهای اصلی گفت‌و‌گوهای نخست وزیر اسرائيل در کنفرانس اقلیمی گلاسگو است🔺 جروزالم پست: ایران از محورهای اصلی گفت‌و‌گوهای نخست وزیر اسرائيل در کنفرانس اقلیمی گلاسگو است ▪ نفتالی بنت که برای شرکت در کنفرانس اقلیمی سازمان ملل در گلاسگو به سر می‌برد، با رهبران کشورهای جهان درباره ایران گفت‌و‌گو کرده است. ⬇ بیشتر بخوانید:

انتقال آرمان عبدالعالی به زندان انفرادی برای چهارمین بار در سه هفته اخیرواقعا هودتون کلمات خودتون رو بخونید، اگر دشمن هستی، باش اقلا، عاقل باش... کودک مجرم. قیافه این فرد کودک است؟ باشه تو راست میگی 🤪🤪🤪🤭🤭😂😂🤮🤮🤮

طرح نوآورانه یک دانشمند ایرانی در آمریکا برای بررسی عوارض استفاده از سیگارهای الکترونیکیمحققان دانشگاه پیتسبرگ به مدیریت دکتر کامبیز بنام، با تقلید از فیزیولوژی انسان و شیوه و مدت زمان استنشاق دود این سیگارها (که در حقیقت بخار است) یک سیستم روباتیک طراحی کرده‌اند تا بتوانند تأثیر طعم‌های مختلف و ذرات موجود در سیگارهای الکترونیکی بر بدن را ارزیابی کنند.

چشم‌انداز: رهبران جهان در گلاسگو؛ تغییرات اقلیمی چه خطری برای ایران و جهان دارد؟اجلاس تغییرات اقلیمی گلاسگو، موسوم به کاپ۲۶، در حالی روز دوم خود را در اسکاتلند پشت سر گذاشت که بوریس جانسون،‌ نخست‌وزیر بریتانیا، گفت: «اگر امروز تغییرات اق... امروز فرداس شبکتونو یمنیا جم کنن 😹😹😹😹 دیر گفت ما 43 سال پیش گفتیم چپول ها نفهمیدند مشروعیت هر حکومت حقیقی، از بنیان علوم حقیقی و منطقی در آن کشور سرچشمه میگیرد نه از نوع حکومت و نوع باور و باورهایش ایران باید از علوم بی منطق جاهلیت هفتگانه و هویت دروغین و تشگیلات شئونیزم فارسی تحمیلی شرکای اشرار فرقه فارسیسم اشغالگر ایران، رها و آزاد شود

نامه به کنفرانس اقلیمی گلاسگو: جان فعالان محیط زیست ایران در خطر است

در آستانه برگزاری کنفرانس اقلیمی گلاسگو،"کمیته برای آزادی زندانیان سیاسی" نامه‌ای به رئیس این کنفرانس و گرتا تونبرگ، فعال محیط زیستی ارسال کرده که در آن خواستار تلاش برای آزادی فعالان محیط زیستی دربند در ایران شده است.

کمیته مبارزه برای آزادی زندانیان سیاسی در نامه خود خطاب به الوک شارما، رئیس کنفرانس و رونوشت به گرتا تونبرگ، فعال جوان و سرشناس محیط زیست، به صدور احکام طولانی مدت زندان برای هشت فعال محیط زیست زندانی در ایران اشاره می‌کند و می‌نویسد «در حالی که مسایل مهم مربوط به تغییرات اقلیمی در این کنفرانس مورد بحث قرار می‌گیرد و نمایندگان رژیم اسلامی نیز به این کنفرانس دعوت شده‌اند، (این رژیم) فعالان محیط زیست را که در رابطه با تاثیر تغییرات اقلیمی بر ایران آگاه‌گری می‌کنند را دستگیر و شکنجه می‌کنند.»

شیوا محبوبی، سخنگوی کمیته مبارزه برای آزادی زندانیان سیاسی با اشاره به محکومیت این فعالان به رسانه‌ها گفت: «باید با گره زدن مسئله فعالان محیط زیست زندانی به اعتراضاتی که در حال حاضر در کشورهای مختلف برای محیط زیست و تغییرات اقلیمی برگزاری می‌شود، موقعیت این فعالان در ایران و مسئله آزادی آنها را برجسته کرد.»عیسی کلانتری، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در دولت حسن روحانی سال گذشته گفته بود که نهادهای امنیتی به این سازمان هشدار داده‌اند که در پرونده فعالان محیط زیست دخالت نکند. روزنامه"آرمان" به نقل از کلانتری نوشت: «وقتی آنها به ما می‌گویند این افراد جاسوس هستند، حتما دلیل و مستنداتی دارند که در حوزه محیط زیست نیست.»

کلانتری اما پیش‌تر گفته بود، گروهی که دولت روحانی برای پیگیری این پرونده به کار گرفت، هیچ سندی برای اثبات اتهامات آنها نیافته است.

سازمان اطلاعات سپاه این افراد را به اتهام"جاسوسی برای بیگانگان" دستگیر کرده است. کاووس سیدامامی، امیرحسین خالقی، طاهر قدیریان، نیلوفر بیانی، سپیده کاشانی، هومن جوکار، سام رجبی، مراد طاهباز و عبدالرضا کوهپایه، دی ماه سال ۹۶ بازداشت شدند.

دستگاه قضایی جمهوری اسلامی، اواخر بهمن ۹۸ و پس از ۲۲ ماه که از دستگیری و بلاتکلیفی متهمان پرونده محیط زیست می‌گذشت، متهمان را به مجموعا ۵۸ سال زندان محکوم کرد.

این متهمان نخست با اتهام"جاسوسی" و"افساد فی‌الارض" روبرو بودند، اما وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه در این زمینه با یکدیگر اختلاف نظر داشتند.کاووس سیدامامی، یکی از بازداشت‌شدگان این پرونده دو هفته پس از دستگیری گروه، به شکل مشکوکی در زندان درگذشت و علت مرگش"خودکشی" اعلام شد. از میان دستگیرشدگان، عبدالرضا کوهپایه در اسفند ۹۸ به مرخصی آمد و سپس"عفو" شد.

پس از انتشار خبر محکومیت این فعالان، نیلوفر بیانی در نامه‌ای به چند مقام جمهوری اسلامی از «شدیدترین شکنجه‌های روحی و روانی، تهدید به شکنجه فیزیکی و تهدیدهای جنسی» گفت؛ نامه‌ای که واکنش‌های بسیاری را در شبکه‌های اجتماعی به همراه داشت.

بیست و ششمین کنفرانس تغییرات اقلیمی از روز یکشنبه ۹ آبان ماه تا روز جمعه ۲۱ آبان‌ماه (۳۱ اکتبر تا ۱۲ نوامبر)، در شهر گلاسگوی اسکاتلند برگزار می شود. گفته می‌شود ابرهیم رئیسی، رئیس جمهوری ایران نیز از جمله دعوت‌شدگان به این کنفرانس است، اما اعلام شد که در آن شرکت نخواهد کرد. ریاست هیات ایران را رییس سازمان محیط زیست به عهده دارد.