مشکل این است که مردم دچار اینفودمی شدهاند که همان اپیدمی ناشی از فضاهای مجازی است. در حالی که خیلی از مطالبی که در فضاهای مجازی منتشر میشود، اکاذیب است و میتواند باعث نگرانیهای بیشتر شود. اینفودی بدتر از کروناست و در تمام دنیا مردم را بیشتر از کووید-١٩ دچار گرفتاری کرده است. یک مشکل بزرگ در تمام دنیا این است که مردم هنوز فکر نمیکنند کووید-١٩ واقعی است.
اولش ترسیدند اما بعد برایشان عادی شد. همان ابتدا قرنطینه در بسیاری از کشورها انجام شد اما آثار اجتماعی، روانی و اقتصادی آن خیلی بدتر از کووید-١٩ بود، برای این که در این شرایط بیکاری، فقر و اضطراب روی هم تلنبار میشود. زمانی استفاده از ماسک به ٩٠درصد رسیده بود، الان چیزی حدود ٦٠درصد شده است. سه راه برای پیشگیری وجود دارد: یکی فاصلهگذاری فیزیکی است. من تعبیر فاصلهگذاری اجتماعی را دوست ندارم. دوم استفاده از ماسک است. ماسکزدن یک «باید» است. لازم نیست حتما از ماسکهای جراحی استفاده کنید. مردم میتوانند با پارچه نخی دو لایه، ماسک خانگی بدوزند و مرتب آن را شسته و اتو کنند. مسأله مهم دیگر هم شستوشوی دستهاست. تمام ویرسهای این فصل از سرماخوردگی و زکام گرفته تا آنفلوآنزا همه با شستوشوی دست کنترل میشود.
اقتصاد- اصفهانی
ونزوئلا، سوریه یا پاکستان؟ ... اقتصاد ایران به کجا میرود؟ این پرسش مدتهاست ذهن ایرانیان زیادی را درگیر کرده است. ایرانیانی که مدام با رکوردهای تازه قیمتها مواجه میشوند و حالا دولت میگوید شاید چند صفر اسکناسهای رایج را حذف کند تا خواندن اعداد راحتتر شود! جواد صالحیاصفهانی، اقتصاددان، دانشآموخته هاروارد و استاد دانشگاه پلیتکنیک ویرجینیا در آمریکا معتقد است که اقتصاد ایران گرفتار شرایط غیرعادی شده و در بزنگاهی است که میتواند به سمت شرایط خطرناک تغییر مسیر دهد. توصیف او از اقتصاد ایران، اتاق تاریکی است که درِ خروج آن گم شده و هر حرکتی غیرممکن است. این اقتصاددان برجسته به «شرق» میگوید که وضعیت اقتصاد، برای ایرانیها یک زندگی غیرعادی و سوررئالیسم را رقم زده است و خروج از این وضعیت بهسادگی ممکن نیست. ادامه مطلب >>
عبدالله: وقت آن است که پاکستان و افغانستان از تئوریهای توطئه دست بردارندعبدالله عبدالله، رئیس تیم مذاکرهکننده صلح افغانستان، روز سهشنبه ۲۹ سپتامبر (۸ مهر) در سفر به پاکستان گفت که زمان آن فرا رسیده است که دو کشور همسایه از شعارها و بیانیههای کهنه و تئوریهای توطئهای که ما را عقب نگه داشته است، دست بردارند.
نویسندگان زندانی؛ آنها که رفتهاند، آنها که ماندهاند | DW | 28.09.2020نویسندگان زندانی؛ آنها که رفتهاند، آنها که ماندهاند مصائب اهل قلم در ایران تنها سانسور نیست. دستگاههای قضایی و اطلاعاتی با نگاه امنیتی برای شاعران و نویسندگان پرونده میسازند. کانون نویسندگان حکم ۱۸۶ ماه زندان سه عضو خود را 'وهن عدالت' خواند. افرادی که از خمینی، خامنهای، موسوی، رفسنجانی، خاتمی، و روحانی پشتیبانی کردند در جنایات رژیم شریک هستند.
وزیر صمت؛ رأی اعتماد مجلس به کسی که متهم به فساد است | DW | 29.09.2020با وجود صحبت علنی از موارد اتهامی وزیر پیشنهادی صمت به فساد، رزم حسینی توانست از مجلس رأی اعتماد بگیرد. او متهم به واردات ماشینآلات دست دوم و نقش داشتن در مافیای معدن کرمان است. از جنس خودشون ، بهش رای میدن. اگه یه روزی یه آدم شریف وارد این تشکیلات بشه من تعجب میکنم مردم بلند شید منتظر چراغ سبز هیچ کشوری نباشید این ویژگی ها که فرمودید در کشور ما یک مزیت به حساب می یاد نه نقطه ضعف. لطفا بفهم
خالکوبیهایی که مانع از تدریس در کودکستان شدند - BBC News فارسیمعلمی در فرانسه که بدن، صورت و زبانش با خالکوبی پوشیده شده و حتی سفیدی چشمانش را با جراحی کاملا سیاه کرده میگوید پس از شکایت والدین اجازه تدریس در کودکستان از او گرفته شده است.
چاووشاوغلو: تنها راهحل این مسئله عقبنشینی نیروهای ارمنستان از خاک آذربایجان استچاووشاوغلو: تنها راهحل این مسئله عقبنشینی نیروهای ارمنستان از خاک آذربایجان است Rezahn01 hahahahahahhahah. felan ke ridin. hahahahaha 🌷
سازمان ملل: 38 درصد از برنامه کمکهای بشردوستانه در یمن تامین شده است